کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 اوهوم گردو هم آسیاب نباشه فک کنم بهتره.من گردو رو با چاقو ریز می کنم ولی نه در حد آسیاب اون طوری توی کوکو شبیه گوشت می شه. من خودمم آسیاب نکردم یعنی آسیابو در حد دو دور روشن کردم فقط خورد شد...باید مزه ش معلوم شه... 3
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 من فقط نیمرو و املت قارچ و پیتزا بلدم املت خوبه هم سریعه هم خوشمزه اس... پیتزام که کلی طرفدار داره... بگو خواهر جووونم... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 آبان، 2011 املت خوبه هم سریعه هم خوشمزه اس...پیتزام که کلی طرفدار داره... بگو خواهر جووونم... املت قارچ برای 4 نفر: 250 گرم قارچ 2 تا پیاز متوسط 3 تا گوجه 2 تا تخم مرغ یکم فلفل دلمه ای نمک وفلفل خب اولش قارچا رو تقت میدیم که آبش گرفته شه، بعد پیاز رو رنده میکنیم و تو روغن تفت میدیم تا طلایی شه، بعد قارچایی که تفت داده بودیم و آبش گرفته شده بود رو به پیاز اضافه میکنیم؛ وقتی قارچا هم طلایی شدن ؛ اونوقت گوجه رو که رنده شده به پیاز و قارچ اضافه میکنیم؛ آب گوجه که کم شد ؛ 2 تا تخم مرغ رو هم میریزیم داخل مخلوط و بهم میزنیم و نمک فلفل هم اضافه میکنیم؛ اگه فلفل دلمه ای هم دوس دارین؛ اونو ریز ریز کنین و جدا سرخ کنید و به مواد اضافه کنید؛ حالا املت آماده شده
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 آبان، 2011 املت قارچ برای 4 نفر: 250 گرم قارچ 2 تا پیاز متوسط 3 تا گوجه 2 تا تخم مرغ یکم فلفل دلمه ای نمک وفلفل خب اولش قارچا رو تقت میدیم که آبش گرفته شه، بعد پیاز رو رنده میکنیم و تو روغن تفت میدیم تا طلایی شه، بعد قارچایی که تفت داده بودیم و آبش گرفته شده بود رو به پیاز اضافه میکنیم؛ وقتی قارچا هم طلایی شدن ؛ اونوقت گوجه رو که رنده شده به پیاز و قارچ اضافه میکنیم؛ آب گوجه که کم شد ؛ 2 تا تخم مرغ رو هم میریزیم داخل مخلوط و بهم میزنیم و نمک فلفل هم اضافه میکنیم؛ اگه فلفل دلمه ای هم دوس دارین؛ اونو ریز ریز کنین و جدا سرخ کنید و به مواد اضافه کنید؛ حالا املت آماده شده چه قدر سخته :ws3: ونوس خودت برامون درست کنی بهتره 2
pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2011 تو رو خدا ببین آخر عمری زدیم تو کار آشپزی و... :icon_pf (34): شام کوکو خوردم دستورش هم پرسیدم... :4chsmu1: کوکو بادمجون... بادمجون رو میپزیم اولش ( یعنی کبابی میکنیم) بادمجون رو پوست میکنیم بهش نمک میزنیم و میزاریم 1 ساعتی بمونه بعدش بادمجون رو میشوریم و رنده میکنیم و سپس آبش رو میگیریم ( نباید آب داشته باشن) بعدش هم تخم مرغ و نمک و زرچوبه و... قاطیش میکنیم و میریزیم تو تابه روغنم یادتون نره... بعدش هم با خیارشور و گوجه و جعفری و... تزئینش میکنیم و میزاریم سر سفره در آخر هم نوش جان میکنیم... :4chsmu1: ویرایش شد... 11
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 تو رو خدا ببین آخر عمری زدیم تو کار آشپزی و... :icon_pf (34): شام کوکو خوردم دستورش هم پرسیدم... :4chsmu1: کوکو بادمجون... بادمجون رو پوست میکنیم بهش نمک میزنیم و میزاریم 1 ساعتی بمونه بعدش بادمجون رو میشوریم و رنده میکنیم و سپس آبش رو میگیریم ( نباید آب داشته باشن) بعدش هم تخم مرغ و نمک و زرچوبه و... قاطیش میکنیم و میریزیم تو تابه روغنم یادتون نره... بعدش هم با خیارشور و گوجه و جعفری و... تزئینش میکنیم و میزاریم سر سفره در آخر هم نوش جان میکنیم... :4chsmu1: نباید قبلش بادمجون کبابی شده باشه ؟ خام رنده می کنیم؟ 3
pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2011 نباید قبلش بادمجون کبابی شده باشه ؟خام رنده می کنیم؟ درستش کردم... :4chsmu1: 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آبان، 2011 من اصلا از دلمه خوشم نمیاد!!! ولی دوستم میگفت سنندجیا تو دلمه شون دنبه میریزن و هم گوشت ماهیچه بین دلمه ها میزارن بپزه!!! 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 ولی دوستم میگفت سنندجیا تو دلمه شون دنبه میریزن و هم گوشت ماهیچه بین دلمه ها میزارن بپزه!!! نههههههههههههههه :icon_pf (34):این چه حرکتیه :icon_pf (34): 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آبان، 2011 املت قارچ برای 4 نفر: 250 گرم قارچ 2 تا پیاز متوسط 3 تا گوجه 2 تا تخم مرغ یکم فلفل دلمه ای نمک وفلفل مرسیییییییی ولی من غذایی که توش فلفل دلمه ای باشه دوس ندارم 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آبان، 2011 تو رو خدا ببین آخر عمری زدیم تو کار آشپزی و... :icon_pf (34): شام کوکو خوردم دستورش هم پرسیدم... :4chsmu1: کوکو بادمجون... بادمجون رو میپزیم اولش ( یعنی کبابی میکنیم) بادمجون رو پوست میکنیم بهش نمک میزنیم و میزاریم 1 ساعتی بمونه بعدش بادمجون رو میشوریم و رنده میکنیم و سپس آبش رو میگیریم ( نباید آب داشته باشن) بعدش هم تخم مرغ و نمک و زرچوبه و... قاطیش میکنیم و میریزیم تو تابه روغنم یادتون نره... بعدش هم با خیارشور و گوجه و جعفری و... تزئینش میکنیم و میزاریم سر سفره در آخر هم نوش جان میکنیم... :4chsmu1: ویرایش شد... فک کنم خوشمزست! تاحالا نخوردمش...به مامانم میگم درس کنه! مرسییییی:dancegirl2: 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 آبان، 2011 فک کنم خوشمزست!تاحالا نخوردمش...به مامانم میگم درس کنه! مرسییییی:dancegirl2: تنبل خودت درست کن :167::167: 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آبان، 2011 تنبل خودت درست کن :167::167: من آشپزی کردنو ، زیاد دوس ندارم...یعنی حوصلم نمیگیره 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 آبان، 2011 من آشپزی کردنو ، زیاد دوس ندارم...یعنی حوصلم نمیگیره دخترا چه بی حوصله شدن :ws52: 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 19 آبان، 2011 من پیشنهاد میکنم تو این تاپیک غذاهایی گذاشته بشه که معمولا تو خونه پخته نمیشه... یه ساندویچ خیلی خیلی خیلی خوشمزه نشونتون میدم درست کنین لذتشو ببرین اول باید نصف مرغ (شامل ران و سینه باهم) با ادویه و نمک و غیره بپزین و خورد کنین. یه بسته قارچ هم خورد کنین و تفت بدین. برای این کار اول کمی روغن تو ماهیتابه بریزین تا گرم بشه. لازم نیست خیلی داغ باشه... بعد قارچ خورد شده رو داخلش بریزین و فورا مقداری آبلیمو بهش اضافه کنین و هم بزنین. این باعث میشه قارچها سیاه نشن و مزه خوبی هم داشته باشن. کمی ادویه و نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین و بذارین تا بپزه. دقت کنین که شعله گاز نباید زیاد باشه که سرخ بشن و نباید کم باشه که آب بندازه... حالا توی نان باگت کمی سس سفید میزنین. (اضافه کردن سس سفید قبل از مواد خیلی اهمیت داره چون به خورد باگت میره و خوشمزه میشه) مقداری گوجه و خیارشور میذارین و بعد مقدار زیادی از مرغ خورد شده رو زیرش میریزین و یه ردیف هم قارچ پخته شده روش. تمام... اسمشو بذارین ساندویچ مرغ و... لذتشو ببرین 11
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2011 من پیشنهاد میکنم تو این تاپیک غذاهایی گذاشته بشه که معمولا تو خونه پخته نمیشه... یه ساندویچ خیلی خیلی خیلی خوشمزه نشونتون میدم درست کنین لذتشو ببرین اول باید نصف مرغ (شامل ران و سینه باهم) با ادویه و نمک و غیره بپزین و خورد کنین. یه بسته قارچ هم خورد کنین و تفت بدین. برای این کار اول کمی روغن تو ماهیتابه بریزین تا گرم بشه. لازم نیست خیلی داغ باشه... بعد قارچ خورد شده رو داخلش بریزین و فورا مقداری آبلیمو بهش اضافه کنین و هم بزنین. این باعث میشه قارچها سیاه نشن و مزه خوبی هم داشته باشن. کمی ادویه و نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین و بذارین تا بپزه. دقت کنین که شعله گاز نباید زیاد باشه که سرخ بشن و نباید کم باشه که آب بندازه... حالا توی نان باگت کمی سس سفید میزنین. (اضافه کردن سس سفید قبل از مواد خیلی اهمیت داره چون به خورد باگت میره و خوشمزه میشه) مقداری گوجه و خیارشور میذارین و بعد مقدار زیادی از مرغ خورد شده رو زیرش میریزین و یه ردیف هم قارچ پخته شده روش. تمام... اسمشو بذارین ساندویچ مرغ و... لذتشو ببرین دهنم آب افتاد ممنون مهندس....حتما درستش میکنم 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 آبان، 2011 خوب اینجا آدم دلش هوس غذا میکنه چه وضعیشه اگر خواستید من کله پاچه رو براتون توضیح میدم آخه فقط کله پاچه دست پخت مامان و داداش خودم و قبول دارم.........واقعا خوشمزه هست 5
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2011 خوب اینجا آدم دلش هوس غذا میکنه چه وضعیشهاگر خواستید من کله پاچه رو براتون توضیح میدم آخه فقط کله پاچه دست پخت مامان و داداش خودم و قبول دارم.........واقعا خوشمزه هست حتما عزیزم ببینیم کله پاچه شیرازی ها چطوره؟ 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 آبان، 2011 مواد لازم : یک عدد کله کره ( گوسفند نربچه سال) چهارتا پاچه شکم و چهل خون یا یک دست کله پاچه کامل پیاز متوسط 1تا2 دوعدد ادویه : نمک و فلفل و خسروداری (حتما) و زردچوبه به میزان لازم طرز تمیز کردن: اول تمام پشم های روی کله و پاچه ها تمیز میکنیم یا میدهیم بیرون تمیزش میکنند و چون همیشه مقداری از موهای ریزش جا میمونه با روی گاز قراردادن میسوزونیمشون.... شکم و چهخونش هم باید تمیز بشورید دیگه........(واقعا کار سختیه) کله را همیشه موقع تمیز کردن باید چندبار از طرف گوشهاش به زمین بزنید تا اگر چیزی داخل آن هست بیرون بیاد (معمولا کرم های ریز ممکنه توش باشه)برای حفظ سلامتی خودتونه خب حالا که تمیز شدند.. طرز پخت مرحله اول : مامعمولا درون زودپز میپزیم کله پاچه رو چون زمان زیادی میبره با این وجود از 1تا دوساعت بسته به نوع زودتون زمان لازم داره برای پخت اولیهش خب اول کله و پاچه ها و شکم و که بصورت قطعات کوچکتر خرد کردیم و درون زودپز میریزم یک تا دوعدد پیاز متوسط رو خردکرده به آنها اضافه میکنیم .. ادویه ها را اضافه می کنیم ... خسروداری یک ادویه هست که باعث میشه بوی کله را بگیرد و به غذا بوی خوبی بده..... به میزان لازم و تاجایی که هم ظرف جاداشته باشه نه خیلی پر که جای جوشیدن نداشته باشه و هم آب روی مواد را بگیره به اون آب رو اضافه میکنیم.. میگذاریم تا بجوشد و در حین جوشیدن روی سطح مواد را کف بوجود میاد که اون کفها را باید خارج کنیم و بعد از چند قل که زد درب ظرف رامیبندیم.. بسته به نوع زودپز بین 1تا 2 ساعت باید این غذا بپزد البته ممکنه زمان بیشتری هم بخواد.. یکی از نشانه های پختنش بوی دلپذیرش هست که به مشام میرسه...... بعد که این مدت گذشت شعله را خاموش میکنیم و درب ظرف را باز میکنیم.. مرحله دوم پخت : دریک سینی بزرگ یکی یکی مواد را درمیاوریم و بسته به نوعش به ظرف دیگه منتقلش میکنیم.. شکم و چهخون یا فکرکنم همون سیرابی میشه به قطعات دلخواه درمیاوریم و درون یک قابلمه میریزیم.. پاچه ها را در میاوریم و بین انگشتان اون و باز میکنیم و یک عضو کوچک سفید رنگ که بهش مودزد میگویند رو از بین اون قسمت درمیاوریم و دور میندازیم...(اگر خورده بشه باعث بیماری ای میشه که شخص نمی تونه چشمهاشو ببنده و بخوابه) یا هر چیز غیر طبیعی دیگه ای که جزو اون نباشه مثل دمل های چربی در آورده و بعد پاچه رو هم به قسمتهای کوچکتر تقسیم میکنیم.. کله هم آداب خاصی داره برای پاک شدند و تفکیک اعضای خوراکیش گوشها رو که جدا میکیند یک لایه قهوه ای رنگ روشون هست که باید جداش کنید و فقط قسمت کرمی رنگ یا زرد رنگ غضروفی اونو درون قابلمه مورد نظر بندازید.. پوست صورتش رو کنده و گوشتهای صورت رو انتقال میدهید ( خیلی خوشمزه هست خداییش) قسمت بینی رو کامل دور میندازید .. چشمها رو هم باید در بیاورید و قسمت تیره رنگشو دور بندازید و باقیش منتقل بشه.. درقسمت اطراف چشم و بینی هم از همون مودزد ها هست که باید حواستون باشه درش بیاورید.. خود استخون جمجمه رو باید با ضربه نصف کنید تا به مغز بی نوای بره برسید..در این قسمت هم باید مواظب باشید چیزیهای ناآشنای خیلی عجیب و غریب رو دور بندازید... دشبل (یا همون غده های چربی ) که در کله پاچه به وفور دیده میشه رو حتما دور بریزید بصورت چربی سفید رنگ و سفت هستند... دهن یا همون پوزش و هم باید دور ریخته بشه ....... دیگه همه اعضای کله رو گفتم ........خوب حالا موادی رو که درون قابلمه ریختید با آب خود کله که توش پخته شده رو باز میذاریم روی شعله تا چندتا قل بزنه و آب به خوردش بره..میتونید بهش آبلیمو و نمک و فلفل هم اگر دیدی نیاز داره اضافه کنید.. بعد در ظرف ریخته با آبلیمو و نان سنگک میل بفرمائید....... روشم میتونید چایی با آبلیمو بخورید تا چربیش ببره...... آب رو میتونید تلیت توش درست کنید.. اوف خیلی زیاد شد ببخشید دیگه اگر جایشو نفهمیدید بگید تا دقیق بپرسم بهتون بگم..:4chsmu1: نوش جان 8
ارسال های توصیه شده