The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ هیچوقت برای اطرفیانتون کاری رو از روی شوق به دفعات انجام ندید ....... نامردا بعد از یه مدت فکر می کنن وظیفته و توقعشون میره بالا 15 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ خدایا چقد دلم گرفته ،چقد خستم ،خودت به اوضاعم سامون بده 18 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خوار و خفیف شدنم عالمی داره... شما تجربه نکردین نمیدونین چی میگم .... 15 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خوارم اگر از خواری، خوارم تو مپنداری، 13 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خدایا چقدر ذهنم درگیر یه موضوع بیخودیه تا دیگه من باشم با نادان گفتگو نکنم کاشکی این گفته برنارد شاو رو زودتر شنیده بودم آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد . 16 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ حرف فقط باد هواست تو عمل ادم شناخته میشه محبتو نمیشه فقط با حرفش حالی طرف کرد شک من به یقین تبدیل شد اما چه خوب که زود این اتفاق افتاد لاف زدن سادس اما مرد بودن سخته ، دختر و پسرم نداره فقط یه دعا میکنم : خدایا به همه ی ادمای که آفریدی یه عقل + احساس پاک بده ............................... هر کسی رو اندازه ی قلبش دوست دارم 20 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اون همه سوال داده اخرین سوالش ام یه مسئله بود که 4نمره اداشت جوابشم 2صفحه بود بعد انتظار داشت تو 15دقیقه حل بشه آخه باید زد تو سرش دیگه:imoksmiley::zadan: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به شدت عصبانیم ، عصبانی از دست کسانی که با ادعایی که گوش فلک رو کر میکنه دم از روشن فکری و روحیه دانشجویی و ضد دیکتاتوری میزنن اما انچه از دیکتاتوری در جامعه هست بدترینش رو به دنیای مجازی هم سرایت دادن ، کم کم ازینجا هم باید رفت ، بهتره بارو بندیل رو کم کم جمع کنم 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ گاهی اوقات توقف و تغییر مسیر سرآغاز یه تحول بزرگه... حتی گاهی با یه نگاه ساده به راهی که مدتها اومدیم و فکر میکردیم بهترین و مطمئن ترینه خیلی چیزا دستمون میاد! امیدوارم همه بتونن راهشون رو پیدا کنن... 15 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سـَـــــرم درد می کند... و دردم سَــــــر می کند بــــــا من ... 15 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ گناهم این بود که منطق رو فدای احساس نکردم .احساسی که با دروغ برایم ایجاد کرده بودی.برایت متاسفم که درک نکردی بهایی بیش ار انچه که برای خودت قائلی برایت قائلم.من هیچ بدی در حقت نکردم ولی از اینکه نیستی دستهایم و همه وجودم میلرزن.اگر از من تنفر داری خیالی نیست برگرد که برای خیلیها عزیزی.برگرد و طبل بی ابرویی فرو نشان ...زندگی چیزی بیش از انچه تو فکر میکنی هست. 10 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ دنیای مجازی دنیای مجازی چقدر فکر کردم مجازی هستی و حالا تبدیل به واقعی و کثیف ترین دنیا شدی برام خدایا چرا اینقدر دپرسم دلم میخواد همه چی آروم و تموم بشه خدایا همه انرژی های مثبتتو به سمتم بفرست با اینکه میدونم تو فقط انرژی مثبتی اما این آدمهای سطحی نگر هستن که همه چی رو از حسادت شروع میکنن وتا شرارت پیش میرن خدایا شرشونو از سرم دور کن خدایا مراقب پسرک و خانوادم باش 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ مزاحم کسی شدن نه تنها آزار دهندس بلکه اون احترامیم که برات قائلن از بین میبره... سعی کن احترامت دست خودت باشه تا حس بدی بهت دست نده!!! 13 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم چه نکته علمی داره وقتی موقعه امتحان و درسخوندن میشه، نیگا میکنیم چند صفحه دیگه ش مونده 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خدایا آنکه تو را دارد، چه ندارد؟ و آنکه تو را ندارد، چه دارد؟ من از زندگی هیچ نمیخوام مگر یک چیز... خود خودت! 12 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ فاطمه ی من. نفسم. به خدا نمیتونم تحمل کنم نبودنتو. تو رو خدا برگرد. من دارم دیوونه میشم 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ زمان چه زود سپری میشه باورم نمیشه 24 ساله شدم یعنی راهمو درست انتخاب کردم زندگی یعنی همین...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ چقد بدم میاد از زندگیه پر از استرس! دیگه خسته شدم! 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ [h=5]دلــتــنــگــی . . . ؟ حــاضــر √ غــــم . . .؟ حــاضــر √ درد. . .؟ حــاضــر √ دوری. . .؟ حــاضــر √ عــشــق. . .؟بلندتر میخوانم ، عشق . . . ؟ باز هم نیامده؟؟؟ ... غیبت هایش ازحد مجاز چندیست که گذشته ، اخراجش میکنم! با اینکه نمیشود ، اما زندگی را ادامه میدهم...!!! از یک ناشناس ، زیبا بود [/h] 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده