*sepid* 9772 ارسال شده در 29 اسفند، 2012 خــــدایــــــــا بیا میــخوام یه چـــیزی در گوشت بگــــم ! هـیــچــوقــت یــکی از بنــــده هاتـــو اونقـــدر آزمایــش نــکـن کــه بــود و نبــــودت بــراش یـــکی بـــشـه ... ! 16
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 29 اسفند، 2012 لعنت به اون کســــی که ….وقتـــــی بهــــش محبـــت می کنــــی ...خیــــال می کنــــه بهـــش احتیـــاج داری ... 19
Valentina 13665 ارسال شده در 29 اسفند، 2012 فکر کنم منم نم نم باید کوله بارمو ببندم و.... 15
pianist 31130 ارسال شده در 29 اسفند، 2012 هر چقدر که جلوتر میرم بیشتر از این فضای مجازی متنفر میشم...! این نشونه ی خوبیه...!!! 18
sam arch 55881 ارسال شده در 30 اسفند، 2012 گذر عمر می بینم در تکه آینه ی شکسته بر دیوار.... می بینم و لبخند می زنم بر موهای سپید در آینه... که چه زود آرزوی عزیز پیرِان زندگی ام برآورده شد که می گفتند: پیر شوی جوان! که پیر شدم...که از موهای سپید که اندک اندک حاضری می زنند بر خرمن موها دلیلم است بر این گفته... که غمگین نیستم و غصه دار...با آغوش باز می پذیرم این تغییر رنگ را... این تغییر فصل را...این تغییر حال و هوا را.... من به اندازه ی بندِ مویی که رنگ جامه بر تنش را عوض کرد....عوض شده ام... احساسم عوض نشد..تصویرم عوض شد... شاید در میان تکرار های هر روز...این یک فصل نو باشد در تصویر... که آنان که در روز نمی دیدنت و سرها پایین بود..حالا سر بالا می کنند می گویند:پیر شده ای هاااااا! . . . گاهی سپیدی یک مو هم بهانه ای می شود که دیگران تو را ببینند... 12
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 اسفند، 2012 چرا بعضی آدما فکر میکنن با ادب هستن اما واقعا خیلی بی ادبا چرا فکر میکنن خیلی باشخصیت هستن در حالی که خیلی بیشخصیتا.واقعا خودشون نمیدونن یا الکی زدن به ندونستنهر چی که هست خیلی بده خدا به داد همچین آدمایی برسه 7
سـارا 20071 ارسال شده در 30 اسفند، 2012 امروز عصر یک ساعتی خوابیدم...چه خوابی دیدم. اصلا رویا بود ..بهترین رویای ممکن !! بعدش که بیدار شدم ، به خدا گفتم حاضر بودم تا ابد بخوابم اما این رویا نصفه کاره نمونه... تجربه کردن این رویا نزدیکه....یه چیزی ته دلم این نوید رو بهم میده..حتی انتظارشم شیرینه... 9
سـارا 20071 ارسال شده در 30 اسفند، 2012 توی این تاپیک مطالب کپی نزارین دیگه خواهشا !!! کاری نکنیم دوباره قفل بشه !:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10
sahar 91 9480 ارسال شده در 30 اسفند، 2012 از صبح حس تازه ای داشتم...یه جورایی الکی خوشحال بودم...روزم قشنگ شده بود...گلدونای کنار حیاط لبخند میزدند...همه چیز رو به راه بود !!! حسم میگفت امروز یه روز خاصه...یه روز که قرار شاد باشم !!! همه چیز نشون از یه خبر میداد...شاید یه مژده...خبر از اومدن یه عزیز...یه آشنا با قلبم !!! الان که کنارمی با همه ی وجودم، تمام زیبایی های دنیا رو درک میکنم...تو اینجایی و من، همه دنیا رو دارم . 14
sadafv 6585 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 یه وقتایی وسط خوشی های ذهنیت ورق برمی گرده...اونوقت به راحتی می تونی فرق بین امید و فریب رو حس کنی!!!و تفاوتایی دیگه ای که گاهی فکر می کنی لب مرزی هستن و تفکیکشون سخته... همیشه می خواستم اینا رو بفهمم اما نگفته بودم به چه قیمتی!گفته بودم؟!! :sigh: :hanghead::hanghead: خدایا خیلی تنهام!دستمو بگیر لطفا! درد دارم،درد...! 11
adamak-h 733 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 ادما وقتی به یه آلبوم عکس نگاه می کنن هیچ وقت نمی فهمن کی اخم کردن کی خندیدن آدما وقتی مریض میشن همش حسرت اینو می خورن که چرا نمی تونن یه کار خوب برای آدمای دیگه انجام بدن آدما وقتی تنهان دوست دارن خاطره هایی که با آدمای دیگه داشتنو به یاد بیارن نه وقتایی که بازم تنهان آدما وقتی به یه کار"نه" بگن هیچ وقت ازاینکه یه نفر دیگه به اون کار گفته"آره" خوشحال نمیشن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدما وقتی می خوان از جایی برن سعی می کنن به همه لبخند بزنن تا آدمای دیگه یه تصویر خوب تو ذهنشون باقی بمونه آدما...خیلی عجیبن 10
شــاروک 30242 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 یه وقتایی دستتو میزاری زیر چونه ات ، غرق میشی تو دنیای خودت .... عالمی که داری ! به چیزایی فکر میکنی که گاهی شیرینن .... اینا میشن لبخند نا محسوس روی لبات ، یه چیزایی هم قلبتو به درد میاره ولی هراسی نداری واسه مرورشون ...... اینا میشن یه قطره اشک که آروم از روی گونه هات سُر میخوره و میاد پائین ، این عالمو دوس دارم ..... این مرور کردن هارو دوس دارن ...... این تجربه هایی که به قیمت روزای خوش جونیم خریدمو دوس دارم ! باید قدرشونو دونست .... 12
پیرهاید 10193 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 فشار خون که بالا بپرد میشود من میرسد به طاق آسمان همین اعداد فشار(!) خدایگان غمند اعضای بدن ، لوبتکان بساط فکر منند این اوهام . . . . 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 تنها پناهم خودتی . . . می فهمی؟ . . . به همه حرفایی که هر شب برات می گم قشنگ گوش بده . . . کاری کن زمان زودتر بگذره . . . 12
Lean 56970 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 دنیای ما شده دنیای فاصله ها ، گاهی نفسش به صورتت میخوره ولی فرسنگ ها ازش فاصله داری ، کاش زودتر میفهمیدم 11
...YaSss 1393 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 امشب حس عجیبی دارم خوشحالم چون دوستام باهام راحتن دوستم دارن از الان دارن واسه تولدم تدارک میبینن خوشحالم که با وجود اینکه از هم خیلی دلخورن به خاطر من حاضرن با هم کنار بیان ولی دارم دیوونه میشم که بهم میگن دیگه حاضر نیستن مثل سابق بشن من نتونستم کاری کنم که از ته دل با هم آشتی کنن حس میکنم آدم به درد نخوریمکاش این غم اون خوشحالیو از بین نمیبرد خدایا آخه چرا؟؟چرا نمیتونم کاری بکنم؟! 7
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 سراغت را از باران گرفتم! اما... باران شسته بود احساست را... من براي به كام كشيدن احساست... بوي خاك باران خورده را... با ولع به جان كشيدم! ريه هايم پر شده ست از بودنت... حس حضور... 12
ارسالهای توصیه شده