B nam o neshan 12214 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 من فقط نگاهت مي كنم... تمام حركاتت...افكارت و رفتارت كه نشات گرفته از افكارته! من فقط نگاهت مي كنم... اگه سكوت مي كنم به اين معني نيست كه تاييدت مي كنم!...فقط مي خوام خوووووووب نگاهت كنم و بشناسمت! ... سكوتم هزاران معنا پشت خودش داره!!!پس مراقب رفتارت باش! 14
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 بعد يه مدت اومدم دارم انجمنو شخم مي زنم! ... نفسم داره بند مياد!چقدر از دوستام غافل بودم...تو لحظه هاي سخت... بغض فرو خورده!گريه بي صدا... 14
*pedram* 21266 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 هر دو لذت بخشن: دونفرى خوابیدن رو تخت یه نفرى! یه نفرى خوابیدن رو تخت دونفرى! 13
sam arch 55881 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 زمستانِ امسال داغم! یخِ درون آب شده است در دیدن یخِ نگاه ها... می بینم نورِ اندکی می لغزد و می آید در دیده ی بی سویم... بغض را به اشک پیوند زدم... راه جدیدی باز شد پیش رویم...خود را به آن راه زدم...راهِ بیراهه... مغزِ گفته هایم را خورد کردم لا به لای واژه هایی از درون به بیرون.... ظرفی می طلبد به قدر یک کاسه کوچک... دوست داشتی مهمانِ احساسم شو و بنوش! . . . بنوش...این اندک را که به چشم دیده ام....دیگری همین اندک را هم از دیگران دریغ کرد.. نیت او از خساست نبود...خود بیشتر نیاز داشت...این برداشت از نگاه تو خوش بینانه من یعنی خود را به اون راه زدن!...اوهوم 18
*lotus* 20275 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 خوابای خوبو فقط باید ازش لذت برد مثل یه قهوه ی خوب که همون دم میخوریو تموم یا برا بعضیا یه سیگار خوب سالی یه بار یواشکی اما با لذتی که همیشه تو تنت میمونه 15
.Apameh 25173 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 بهتر نمیشه... بفهم... همش به هوای بهتر شدن دوباره از نو شروع میکنی... اما این گند آب رو داری بیشتر همِش میزنی... روزی 100 بار اینو به خودم میگم... بفهم خودِلعنتیم... اما نمیفهمم بازم گند زدم... 14
mahtab 399 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 آخییییییییش خدا جونم آرومم آروم چقدر تو خوبی و من چقدر نسبت بهت بی اعتماد بودم بی اعتماد بودم ؟ نه فکرشو میکنم میبینم اعتماد کردم ، خودمو تو آغوشت رها کردم همه چی رو سپردم به خودت با این خواهش : خدایا خودت آرومم کن 16
maryam banoo 3238 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 زنانه عاشق شو ... مردانه از عشقت محافظت کن ... و کودکانه سالهای سال عشقت را تازه نگهدار ... 14
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 اعتراف مي كنم كه انتظار يكي از سخت ترين قسمتاي زندگي منه!!! ... 11
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 شما موضوع پربازدید ماتاپیک حذف شده شما مدیر ما کاربر اخراجی شما پیام خصوصی ما پیام توپروفایل شما نو اندیشان ما کهنه اندیشان اصن شما آخرش سودی هنوز اولش.... راضی میشی اینجوری؟؟ 11
maryam banoo 3238 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 درد دارد!!! وقتی میرود..... وهمه میگویند:دوستت نداشت.... وتو نمی توانی به همه ثابت کنی که هرشب باعاشقانه هایش خوابت میکرد!!! 11
vergil 11695 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 یعـنی مے رسـد روزے کــــــه روے همیــن صفحــه بنویســـم : "آمــد کــه بمـــآنــد ... " Goodbye Forever ... Maybe ! [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 16
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 فروردین، 2013 دلم خیلی گرفته ، یه بغض اندازه ی یه دنیا تو گلومه ، من که نمیخوام گریه کنم ، اشکام خودشون داره میاد . :sorry: کاش دل ادمام زبون داشت ، کاش حرفای نگفتمو میدونستی ، شاید سبک میشدم کاش میدونستی چرا موهام ریخته کاش .... 14
*pedram* 21266 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 یکی از فامیلامون مریض شده. چند روز پیش رفتیم عیادتش. حالا به مامانم میگم میخوام برم بیمارستان ملاقات طرف.. میگه:تیریپِ فامیل دوستی ور ندار ، پرستار خوشگله امروز شیفتش نیست...! 9
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 یه دور کامل تاسیسات خوندم. اب و برق و گازو فاضلاب و دفع فاضلاب و کوفت و زهر مار بازم هیچی حالیم نیست. خنگ. صبای خنگ. گیج. 14
ارسالهای توصیه شده