.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ این روزا دو چیز داره منو دیوونه میکنه یکی خاطرات یکی حرفای نگفتنی بعضی وقتا آلزایمر عجییب نعمت برگیه 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ تلخ ترین لحظه برایم اینست که چنین دستی داشته باشم و بگویند حُکم کن..... 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یعنی می شه این دو سه هفته ...همه چی عالی پیش بره و من هنگ نکنم؟ 12 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ من وخدا هر روز صبح دو چیز را فراموش میکنیم! خدا گناه های مرا و من لطف اورا. 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ به یکی از آرزوهام رسیدم :w14: کلاس رقص :girl_blush2: 15 لینک به دیدگاه
zahra.v 218 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چای داغ لیوانی با لواشک خونگی زیر بارون ،افتخاریم برات آروم بخونه ،وای چه حالی داره:yes:.زندگی یعنی این:texc5lhcbtrocnmvtp8 مخصوصا لواشکش 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یه وقتایی انگار دست خودم نیست که تو این دنیا نیستم...گاهی یه صدایی شبیه صدای اون متصدی که امروز بهم گفت "خانم مواظب باش" منو برمیگردونه به جایی که هستم و دلم نیست...اما اون عالمی که توش حواسم به هیچی نیست انگار داره هر روز بیشتر منو به خودش مشغول می کنه... 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ دنیای ما اندازه ی هم نیست . . . 16 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ اگر کسی برای یک بار مرا فریب داد گناه اوست و شرم بر او باد اگر برای بار دوم هم مرا فریب داد گناه من است و شرم بر من باد 16 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ من تنها رفیق زندگیمم یه نخ سیگاره که اونم مثل همه شماها یه نقصی داره 11 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ نمی دونم ولی ماهی من امشب با یه دنیا غصه توی نگاش خوابید نکنه دلت بگیره ، بشکنی مثل حباب ببره دنیا رو آب ، بسپاری چشماتو به خواب ماهی جون تنگ بلور ، قصر بلور نیست می دونی می تونی بشکنی این تنگ بلورو ، می تونی 12 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ کجا؟! سخت ترین سوالیه این روزها از خودم میپرسم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی وقتی که میخواهی بیایی احساسم به ارامی تو را درک میکند مثل زمستان , امدن بهار را و مثل درختان رقص شکوفه های فروردین را 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ قد کشیدم از دیوار....با چهار پایه ی خاطره....توی کوچه سرک کشیدم....جز جوی روون....که حالا آب توش کدر شده....صاف نیست مثه قدیم....چیزی ندیدم... عینکم رو برداشتم...تا بود همه جا....پاک کردم شیشه ی عینک رو....شاید کدری این روز از شیشه ی عینک خودم باشه.... ولی نه....خاکستریه آب.... نم بر روی گونه ام می شینه.... سر که با لا می گیرم....آسمونم خاکستریه.....ولی خاکستری آسمون...واسه بعضی ها....رنگ شادیه...برای بعضی ها رنگ غم..... ولی حالا...تو این لحظه..... خاکستری آسمون....واسم شد تابلوی لذت بخش...که نبینم خاکستر نشسته به روی کوچه رو.... . . . چه خوب...که تا چند لحظه ی دیگه...خاکستری آسمون....تنه خاکستری کوچه رو پاک می کنه..... 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی در غربت یا در قربت چه فرقی دارد فرق اینست که تو باشی یا نباشی انوقت میتوانم بگویم زائر هستم یا مجاور 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ماهی ها چقدر اشتباه میکنند! قلاب را علامت کدامین سوال میبینند که بدان پاسخ میدهند؟ آزمون زندگی ما پر از قلابهاییست که وقتی اسیر طعمه اش میشویم تازه میفهمیم ماهی ها بی تقصیرند! 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اینقدر یه جوریم می شه وقتی دوستام فقط باهام کار دارن میان سراغم....اون موقع می شم عزیزم و فدات شم....قبلش مرده یا زنده بودنم فرقی نمی کنه برای کسی :viannen_38: 13 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ همیشه دلم یه بلوز راه راه گورخری میخواست؛حالا من یه لباس گورخری توسی بنفش دارم؛که خیلی دوستش میدارم:shad: 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از بازی الاکُلنگ خسته شده ام. از اینکه یا من بالا باشم و یا تو بالا باشی، خسته شده ام. از این فاصله و تفاوت خسته شده ام. بیـــا، بازی دیگری کنیم. فقط ... بالا و پایین نداشته باشد...! 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به یکسری از موجودات اصلا نباید رحم کرد...... خدایا برسان این خوردنی کوچولو را...... 23 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده