s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ همه جاي اين مملكت آسمون همين رنگه هرجا بري همه دلمرده و روح مرده اند روزمرگي با مشكلات زيادشه همه رو خسته و بي روح كرده همه كلافه اند هر كسي درگير يه چيزيه هر كسي رو مشغول چيزي كردن شادي و خوشي اشتياق وشوق تفريح و مشغوليت دلخوشي وسرگرمي همه وهمه جاشو به بي حوصله گي دربدري و علافي داده خلاصه ول معطل اين زندگي هستيم كه بايد بگذره خودمم ندونستم چي نوشتم طبق عادت : مخلص سهيل 18 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ خدا جونممممممممممممممممممممممممممم عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ حق چیه ؟ ..... بعضیا عادت کردن در هر ماجرایی مشخص کنن که حق با کیه ، ای کاش میدونستن که حق چیه 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ وقتایی هست که نه شادی نه غمگین .... یه حس مبهم داری ..... خنثای خنثی ..... 20 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ بازم قصه تکراری عشق امید تباهی چیزی نداشتم ک اینبار برای دلداری بهش بگم میگفتمم فرقی نداشت ولی خدایا اخرش میکشیش ... با زجر میکشیش وقتی دیگه زندست و کمترین امید و انگیزه ای تو وجودش نیست ؛ برای همیشه زنده زنده میکشیش ....! خودت بگو یقه کیو بگیرم .. حقشو از کی بخوام ... وقتی پشت همه اینا دستای خودنه ... ! کاش فقط یه کم ....! ... 19 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سه روزه افراد انلاین انجمن بیشتر از دو خط نشده کجا رفتن خدا میدونه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ خداوند شکست عشقی را آفرید تا استعدادهای نهفته ی ادبی، شکوفا گردد .!! 7 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ بیا بی بهانه شادی کنیم لقب دیوانگی رو حمل کردن بهتر از حمل کولباری از غمه 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی وقته که رفته، اون که رفت منم شدم یه مرده ی متحرک . . . داری با این دلتنگی منو نابودمبکنی، خودت که میبینی چقدر بی تو رندگی سخته. 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ بعضیها بالای خط فقرن ……. اما زیر خط فهم …….! 17 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ از تو عبور می کنم...... فقط نگاه می کنی من اشتباه می کنم... تو هم گناه می کنی ازم عبور می کنی.....ببین سقوط می کنم به من نگاه کن نترس من به تو مبتلا شدم به موج میزنم ببین چه ساده ناخدا شدم به من نگاه کن بگو کجارو زیرو رو کنم کدوم گلایه رو بگم چه دردی آرزو کنم به من نگاه کن برو فاصله باورم بشه در انتظار بودنه عذاب آخرم بشه بمن نگاه کن بزن فقط سکوت می کنم فقط.... 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ لامصب دلم تنگته خب...ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ سرشارم از انرژی :hapydancsmil: خدایا به امید تو :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ دقت کردین زمانیکه خیلی شادیم فقط به ریتم و آهنگ یه موزیک توجه می کنیمو بالا پایین می پریم اما زمانیکه یه مقدار گرفته ایم به شعر و حرفای خواننده توجه می کنیم...؟!! 15 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ خدایا.... هیچ وقت اینقدر احساس عجز و ناتوانی نکرده بودم،خودت شاهدی که هیچ وقت بد کسی رو نخواستم و نمیخوام،قضاوتم نمیکنم،هرکس زندگی خودشو داره،مسئول اعمال و رفتار خودشه اما وافعا،چرا آخه؟چرا باید این مدلی باشه؟چرا آدما اینجوری شدن؟چرا بدی و زشتی،خوبی شده؟ خودت جای حق نشستی، حالا که کاری از دستم برنمیاد، حداقل دلم رو آروم کن،ارامش رو دوباره به ذهن و فکر و قلب من بیار،خیلی سخته به ظاهر لبخند زدن و در درون آشفته بودن خدایا کمکم کن،فقط همینو ازت میخوام،چون فقط و فقط تو میتونی . خدای مهربونم،تنهام نذار 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ هیچکس به غیر از خودت به فکرت نیست. پس بلندشو. با پشتکار ادامه بده. 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ واقعا دلم میخواد بزنم تو دهن کسایی که میگن یه روز خوب میاد 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده