viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ انگار تنها کاربر بدون عنوان انجمن منم. دلتون بسوزه. 20 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ هرگاه در آغوشم میگیری ، آنقدر آرام میشوم که یادم میرود باید نفس بکشم... 7 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ چند روز پیش تو انجمن بودم،ناخودآگاه احساس کردم جای چند نفر از بچه های قدیمی واقعا خالیه،مثله Essi , SH E I KH، این دو نفر واقعا جاشون خالیه امروز تو وبلاگ یکیشون پستی دیدم که واقعا از ته دلم خوشحال شدم،امیدوارم هر جا هستن شاد و سلامت و خوشبخت باشن خدا رو شکر میکنم که دیگران شاد و سلامت هستن و منم از شادی اونا خوشحال. :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ دلم تنگه...كاش كسي ازم مي پرسيد:اين روزا چه مرگته؟!چرا با همه دعوا داري؟! كاش...كاش كسي بود تا باهاش درددل مي كردم!غمم روي دلم بدجوري سنگيني مي كنه!...كاش... 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ چه زندگی زیباست :hapydancsmil: ( زوری دارم میگم اما میگم شاید ایمان آوردم شاید زندگی گول خورد زیبا شد !!!!! ) 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ دارم نصمیم حودمو می گیرم!من با این حالت غمزده ی دِپرشن نمی تونم ادامه بدم!! سعیمو می کنم،از همین الان... من می تونم،حتما ِ حتما ِ حتما... خدایا کمکم کن لطفا شما هم واسم دعا کنین لطفا ... 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ روزهای گرم تابستان پشت سر هم می آیند و میروند. روزهایی پر از خاطره و شاید هم روزهای بی خاطره! بد به حال روزهایی که از تنها فرصت خودشان استفاده نمی کنند و بی خاطره می میرند...! ولی واقعاً باید گلایه از روزها کرد یا از آدم های بی خاطره ؟! 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ این دو روزه با تعطیلات زندگی من هم یه جورایی تعطیل بود نیاز دارم به تنهایی اینجا هم یه جورایی تنهایی رو برای من تداعی میکنه صدایی نیست همش متنه و متن و متن ... کاش زبان آدمها بسته میشد میشد متن حیف حیف ...... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ حال آدم خراب پرسیدن ندارد اما ... دستانش گرفتن دارد. 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ خدا به خیر بگذرونه امروز رو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ زندگی می تواند فوق العاده باشد اگر دیگران ما را به حال خودمان بگذارند 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ پستی بعضی آدمارو با کلمات نمیشه توضیح داد 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ یاد باد آن روزگاران یاد باد ...... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ کی حوصله داره فردا این همه راه بره تا دانشــــــــــــــــــگااااااااااااااه:w821::w821::w821::w821: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ جدیداً به یک اعتقاد رسیدم : چیزی که فراوونه پسره والا بغران چرا همیشه باید دخترها فراوون باشند.. هرکسی قراره بخاطر دوست داشتن کسی تحقیر بشه یا کوچیک بشه یا خیلی تحمل کنه بهتره کلا بی خیال طرف بشه... . . . این نشد یکی دیگه تا بالاخره آدمش پیدا بشه.. . . . هیچی مثل این حال نمیده بسوزنی کسی رو که دلتو سوزونده البته ما که توانائیشو ندارم ولی خب تجویز میشه برای دل سوختگان ... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ زیباترین دیالوگ پدر ژپتو : پینوکیو ! چوبی بمون ... آدمها سنگی اند.... دنیایشان زیبا نیست... 5 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ من امروز تمام دیروزها را به یاد دارم تو هم امروز را به خاطر بسپار .چقدر کم به تو گفتم دوستت دارم و تو چقدربه من نشان دادی که دوستم داری .باورت می شود چه زود از آن سالها گذشت و امروز من ام که برایت می نویسم آنچه را که تو بارها در گوشم خواندی .من خاطرم هست آن لالایی های زیبا من تو را و آن لالایی ها را دوست دارم مادر. نمی دونم چرا امروز اینقدر دوست دارم بچه باشم وقتی بچه ای همه چیز واقعیه، واقعی می خندی واقعی گریه می کنی همه چیز برات یه رنگ ،بو و مزه ی خاصی داره چرا آرزو کردم بزرگ شم 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ نقـش یـــک درخــت خشک را در زنـدگی بازی میکـنم ! نمیـدانم که بایـد چشم انتظار بهار باشم یا هیزم شکن پـیــر... " تو " میدانی ؟!؟! 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ حالم خوب است... اما گذشته ام درد میکند... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده