sarevan 9753 ارسال شده در 16 آبان، 2012 کاش من هم یک ساعت مثل ساعت برنارد داشتم یک لحظه همه چیزمی ایستاد.... 16
poor!a 15131 ارسال شده در 16 آبان، 2012 هر چی فکر میکنم میبینیم راست میگه ! چشاتو ببند عشق دنیا رو بکن ! انسان ِ خر تر زندگیِ بهتر ! 19
pesare irani 41807 ارسال شده در 16 آبان، 2012 دلمون گرفته ه هه [FLASH=width=50 height=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14
s.zarei 3090 ارسال شده در 16 آبان، 2012 اگه یه روز حس کردی تو یه زمان عاشق دونفری دومی را انتخاب کن چون اگه واقعا عاشق اولی بودی به عشق دومی گرفتار نمیشدی !! :icon_gol: 11
pme 3474 ارسال شده در 16 آبان، 2012 بسی در احساسات غرق شده ام ... خودم نیستم شایدم خود واقعیمه تو بعضی از مراحل زندگی هیچ چیز رو جای درستش نیست:icon_pf (34): 15
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 16 آبان، 2012 گاهی آدم با تمام احترامی که برای «همه» قائل است...مجبور میشود اعتراف کند که «بعضیها» هرچه که باشند ... یک چیز دیگرند...«بعضیها». 15
not found 16275 ارسال شده در 17 آبان، 2012 لیلی قصه اش را دوباره خواند . برای هزارمین بار.... ومثل هربار لیلی قصه باز هم مرد لیلی گریست وگفت :کاش اینگونه نبود خدا گفت :هیچ کس جزتو قصه ات را تغییر نخواهد داد !! لیلی! قصه ات را عوض کن... لیلی اما میترسید . لیلی به مردن عادت داشت . تاریخ به مردن لیلی خو کرده بود.. خدا گفت : لیلی عشق میورزد تا نمیرد . دنیا لیلی زنده میخواهد لیلی آه نیست . لیلی اشک نیست . لیلی معشوقی مرده در تاریخ نیست .. لیلی ! زندگی کن... اگر لیلی بمیرد ، دیگر چه کسی لیلی به دنیا بیاورد ؟ چه کسی گیسوان دختران عاشق را ببافد؟... چه کسی طعام نور در سفره های خوشبختی بچیند؟ چه کسی غبار اندوه را از طاقچه های زندگی بروبد؟ ؟.. چه کسی پیراهن عشق را بدوزد ؟ ؟ ... لیلی قصه ات را دوباره بنویس .. لیلی به قصه اش بازگشت.... این بار اما نه به قصد مردن . که به قصد زندگی . و آن وقت به یاد آورد که تاریخ پر بوده از لیلی های ساده گمنام ....... 11
کتایون 15177 ارسال شده در 17 آبان، 2012 دیروز فهمیدم فرار کردن احمقانه ترین کاریه که میشه کرد...با فرار کردن از اتفاقاتِ دور و برم فقط زمان برای رو به رو شدن با اونا رو به تعویق میندازم...و حادثه هست، هر جا که برم دنبالم میاد...تمامِ این روزا سعی کردم از همه چی بی خبر بمونم...اما نمیشه...نمی دونم چیه این خاصیتِ اخبارِ بد که هر جا که بری به گوشت میرسه...من معذرت میخوام که به جایِ همدلی فرار کردم... 19
vergil 11695 ارسال شده در 17 آبان، 2012 زمانيکه خاطره هايت از اميدهايت قوي تر شد پير شدنت شروع مي شود ...! And help me lose my way ...Z 21
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 آبان، 2012 آدمی غرورش را خیلی زیاد شاید بیشتر از تمام داشته هایش دوست می دارد... حالا ببین اگر خودش، غرورش را به خاطر تو، نادیده بگیرد، چه قدر دوستت دارد! و این را بفهم آدمیزاد...! 19
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2012 [h=6]آرامگاه واژهی پوچی است وقتی که رفتگان در تنگنای خاک هم آسوده نیستند و من میگویم که زندگی واژهی پوچی است [/h] فریدون مشیری
pari daryayi 22938 ارسال شده در 17 آبان، 2012 به هر چی که فکر می کنم می بینم تکراریه! هرچی می گردم یه چیز تازه پیدا کنم نیست! روز، شب،مرگ،زندگی،کار،عشق،پول،گرما،سرما،درس،سریالا!! اینجا... هیچ چیزی تازه نیست! و تمام زندگی یک تکرار است و هرکسی تنها قصه خود را از این کتاب تکراری هزار بار خوانده شده،دوباره می خواند 21
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2012 تنها اشتباهم این بود که گمان میکردم همه مثل من هستن... . چه سنگینس...نفس هایم... .
سیندخت 18786 ارسال شده در 17 آبان، 2012 دقت کردین این کاربرای تازه واردی که تا عضو میشن پیغام خصوصی و پیغام عمومیشونو سریع میبندن چه قد تابلو ان؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 اصلا معلوم نیست که یکی دیگه ان پ.ن 1: خب ادم وقتی نتونه حرف دلشو تو جای عمومی بزنه، میاد به جاش چرت و پرت میگه دیگه پ.ن 2: اسم این تاپیک رو تغییر بدیم به " غمباد خونه نواندیشان" بد نیست. اول از همه هم قابل توجه خودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15
سـارا 20071 ارسال شده در 17 آبان، 2012 راستش می خوام اعتراف کنم به آدمهایی که میگن :من وقتی یه چیزی رو بخوام و برام هدف بشه، مطمئنم که بهش می رسم و حتما هم می رسم(و البته واقعا هم می رسن! ) ، به شدت حسادت می کنم... به انگیزه و ارادشون حسادت می کنم...خب من همچین اراده ای ندارم.نمیدونم چرا اصلا انگیزه ای هم ندارم! حسادت از نوع مثبت.باشد که انگیزه ای شود برای اینجانب...ولی نمی شود 15
*sepid* 9772 ارسال شده در 18 آبان، 2012 بعد 7 سال باهاس برم دنبال کار ... اما از کجا باید پیدا کنم آخه چقدر بده آدم تو محیطی که هست امنیت نداشته باشه 13
ارسالهای توصیه شده