Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . بچه ها دیشرب شمال شرق تهرانم زلزله اومد, اما زود تموم شد. 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ هر چی به خودم می گم اینجوری نیست بی خیال! هی باز میاد! بد بیاری رو می گم! همش حس می کنم امسال خیلی نحسه! و این حسم با این تجربه هایی که اتفاق می افته بیشتر تایید میشه:icon_razz: نمیگم هیچی ولی واقعا خوشیاش نزدیک به هیچه!:icon_razz: 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ اگه به یه کچل بخندی بی برو برگرد کچل می شی!! حالا به یه میلیونر قهقه هم بزنی هیچ اتفاقی نمی افته 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ میدونی چرا بغل کردن قشنگه؟؟؟ چون طرف راستت که قلب نیست همیشه خالیه.... وقتی بغلش میکنی قلب اونه که پرش میکنه.... 25 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا مطمئنی حفظ آبروی من برات مهمه؟!!! این کارا چیه که میکنی؟!!! اگه قراره دستم رو بشه بهم بگو خووووووو.....خودم زودتر خودمو لو بدم راحت بشم.........:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا هر بار که من احساس رضایت میکنم زرتی میزنی تو سر من بدبخت؟!!!! این رسم بنده نوازی نیستاااااااا:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ این هفته خیلی کم اومدم انجمن ....... دلم هم اصن تنگ نشد ...... الان باید خوشحال باشم یا ناراحت ؟! 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ از امروز به مدت یک هفته می خوام متفاوت زندگی کنم ! کلا غرغر کردن ممنوع ، عصبانیت ممنوع ، تنبلی ممنوع ، آهنگهای غمگین ممنوع ! حرفها و جملات منفی و "ندارم ، نمی شه ، امکان نداره و ..." از این دست افعال ممنوع ! زیاده روی در نشستن پشت کامپیوتر هم ممنوع ! به جاش فقط به داشته ها و آرزوها و چیزهایی که احساس خوبی در من به وجود می یارن ، به جای یادآوری مسائلی که باعث عصبانیت و ناراحتیم می شن ، فکر میکنم... باشد که این رفتار تبدیل به عادتی پسندیده شود و تحولی عظیــــــــــــــــــــم در زندگی اینجانب به وجود آورددددددد 22 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا غیلط کرررددددم بازم زود قضاوت کررررررررردم:icon_pf (34): منو بببببخخخخخخخخخخش 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ تنها چیزی که میتونه در حال من تغییر و تحول ایجاد کنه دستکاری کردن و آوردن بلا سر چهارتا موی بیچاره ام هست... بازم یکم کوتاهش کردم .. باشد که حاله منم روبراه شود... 11 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ شلنگ تخته می ندازن این روزا آدم های دو رو برم....باور کنین... گاهی حتی جفتکشان شبیه یک حیوان زحمتکش دراز گوشم می شه... خوب می خوای جفتک بندازی،بالاخره آدمی دیگه ،یک نگاهی به پشتت بنداز ببین شاید طرف مو به موت پارک کرده... افسار این جماعت رو باید پای درخت گردو بست!!!(به هزار دلیل،با کمی اطلاعات عمومی می رسین برای چی) پ.ن:می گن به موقع و به جا و به اندازه تو آخور چهار پایان علف بریز....تو هر کدوم از این عوامل افراط کنی.... چهارپای زحمت کش هوا برش می داره...شروع می کنه به شلنگ تخته انداختن.... بالاخره جواب هر افراطی،یک تفریطه دیگه!!! 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی از آدما بد جور درگیرن ؛ خودشون دوست میشن ، خودشون رابطشونو باهات زیاد می کنن ، خودشون باهات صمیمی میشن ،خودشون رابطشونو کم می کنن ، خودشون قهر می کنن بعد دوباره خودشون میان باهات دوست میشن و .... 21 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ نوشته هام شد 10000 ده هزار تااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ چطوره که همه این گسل ها یادشون افتاده باهم فعال بشن در اقصی نقاط ایران ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................................................................................................................................................. امروز همش این سوال تو ذهنم تکرار شد آیا می تونم ؟ ......................................................................................... امیدوارم داستان حمله اسرائیل به ایران داستان چوپان دروغگو نشه .......................................................................................................... امروز دوبرابر سهمیه روزانه ام خوردم ورزشم نکردم اعصابم بشدت داغونه ......................................................................................................... امیدوارم روزی نرسه که روزی هزار بار آرزوی مرگ زیر آوار در اثر زلزله 21 مرداد رو بکنیم آخه آینده خیلی ترسناکه ............................................................................................................................ خیلی بده که بغضی از روی خشم تو گلوت باشه و نتونی بشکنیش .............................................................................................................. بعضیا منتظر موجودی بنام امام زمانن اما من هر روز به امید شنیدن یه خبر از خواب بیدار میشم خبری که از سال 88 هر روز منتظرش هستم اما اینکه وسعت خبر درچه حد باشه و ماهیتش از چی تشکیل شده باشه هیچ تصوری ندارم خبری که بشه بهش گفت نقطه عطفی در تاریخ (دست کم 300 اخیر ) ایران است خبری که برق درخشان و زیبای امید رو به چشای جوونای ایران بیاره یعنی ممکنه این بود سر خط اخبار دل من در شنبه 28 مرداد 1392 - یک هفته بعد از زلزله وحدت-محبت آفرین 18 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ عربها به ما آموختند که بجای خوراک، بگوییم غذا ، که خودشان به پیشاب شتر میگویند، آنها به ما آموختند که برای شمارش خودمان بجای تن از نفر که برای شمارش حیوانات استفاده میکنند بکار بریم، عربها به ما آموختند که بجای واق واق سگ ، بگوییم پارس که نام اولیه سرزمینمان است، آنها به ما آموختند که بگوییم شاهنامه آخرش خوش است چون آخر شاهنامه ایرانیان از اعراب شکست میخورند، آیا وقت آن نرسیده که با دگرگونی فرهنگی ، خود را از این همه کوچکی رها کنیم ؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ بدبخت شدم رفت ماه رو دیدن وای خدا به خیر کنه این دو روز رو خدا کنه مشکلی شرکت پیش نیاددددددددددددد وگرنه اخراجمممممممممممممممممممممم 5 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ ای که در فصل خزان بینی مرا با پشت خم این زمستان را مبین، ما هم بهاری داشتیم ...! We face the path of Time ...!Z 16 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ از تفریحات سالم من این شده که هر روز وارد سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شم و ببینم از زلزله های جدید چه خبر! دمش گرم! هیچ وقتم ناامیدم نکرده. همیشه 3-4 تا آپدیت توو بند و بساطش داشته! 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ [h=6]"دلتنگي خوشه انگور سياه است لگد كوبش كن لگد كوبش كن بگذار ساعتی سربسته بماند مستت مي كند اندوه" [/h] 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده