Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ گاهی فقط یه پیک تکیلا میخوام تو غروب پاییزی. نه نواندیشان. نه ویبره موبایل. نه شنیدن غرغر هر کس و ناکس. 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ گاهی اوقات از بیکاری انقدر احساس بدی بهت دست میده که دوست داری یکی پیدا بشه اینجوری... :vahidrk: بزنه و بگه بیا اینکارو انجام بده... :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ گاهی زندگی رنگ خوش بهت نشون میده! خیلی دوست دارم اون لحظه ها رو ! کاش میشد ناراحتی ها رو هم مثل قاصدک فوت کرد هوا... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مه و ستاره درد من میدانند که همچو من پی تو سر گردانند و اما بعد دروغ هایت هم زیبا بود! مانند چشمهایت! 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ در ابعاد این عصر خاموش من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم. بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است و تنهایی من شبیخون حجم تو را پیش بینی نمیکرد. و خاصیت عشق این است. چقدر میچسبه این شعر هر روز و همیشه....روحت شاد سهراب 11 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ به قول اون پسره توی اون فیلمه آدم بمیره بهتر از اینه که خل باشه فکر کنه سالمه!!!!!!!!! یا بمیر یا آدم شو پریسا!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یکی نیست به من بگه .. تو که داری از خستگی میمیری... :imoksmiley: اینجا چیکارمیکنی.:th_scratchhead:.. ازصفحه رفرش کردن جی عایدت میشه؟:vahidrk: 14 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ امشب هم بدون نتیجه ای که میخوام تموم شد.....امیدم به فردا و فرداهاست... 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ هر روز به خودم میگویم: همه چیز از "فردا" درست میشود... اما فردا که میشود باز همان حرف را میزنم.... به هر حال حرف مرد یکیست........... "از فردا همه چیز درست میشود"!!! 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چه حکمتی ست که دو سر کوچه...هر بار که من سرک می کشم...تو نیستی...و هر بار که تو سرک می کشی من نیستم.... و بین من و تو یک دیوار است به قد دوری....به طول فاصله..... جالبه که من و تو یکی هستیم....منه خوب....منه بد..... چه خوب می شد که به هم می رسیدیم....شاید تعادل می شد وجه اشتراکمان.... این که تو دوری....و من دور....تنها نتیجه اش تناقضه.... وعده دیدارمان در میان کوچه...پای گل های یاس آویزون از دیوار فاصله.... حال الانم تقدیم تو که منه خوبت و منه بدت یکی شدن...شدی یک منه متعادل.... 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ فردا روز بزرگیه. نمیدونم میتونم از پسش بر بیام یا نه. هر کاری میشد کردم که به فردا نرسم. شما اسمشو بزار شانس یا حادثه. ولی نمردم. هنوز زنده ام. تقدیر یا اجبار میگه باید فردا رو ببینی. چون هنوز زنده ام. با اینکه ضربان قلبم از کارایی که کردم هنوز بالاست و نفس هام تند تند میاد و میره. به امید فردای خوب. برام دعا کنید. اونهایی که معتقید. اونهایی که اعتقاد ندارید برام آرزوی خوب بکنید. 18 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ هيچ چيز مطلق نيست نه سياه مطلق نه سفيد مطلق خاكستري هم رنگ خداست!! همه آدم هاي دنيا در طيف خاكستري هستند بعضي ها به سفيدي متمايل اند و بعضي ها كمي مانده به مطلقي سياهي! هيچ وقت نگو همه يا هيچ! با توام پري دنيا هميشه اينجور نمي مونه ... 15 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چیز زیادی نمیخواد!! باورش کن... 9 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ آوارگی...حتی خوابشم وحشتناکه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ من همیشه خوابام راسته دیشب خواب دیدم یکی از همکلاسیام که زیادم نمیشناسمش عاشقم شده از صبح گیجم که یعنی چی اخه ؟ خدا شوخیش گرفته یا دوستم تو کماس ؟ :JC_thinking: خلاصه که سوژه خنده ماما و بابا بودم :girl_blush2: 11 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ این هوا و این عصرگاه و این خیابونا...پای پیاده میطلبه...چه کنم که بسته پایم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ کاش امشب بارون میامد.... بلکه این بغض لعنتی هم با آسمون بترکه. 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ میگن سکوت گاهی بلندترین فریاده....اما نگفتن وقتی گوشها خود را به کریت میزنن چی کار باید کرد؟؟ 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ زمستان در راه است. صدای کلاغ ها به گوش می رسد و من این روزهـا در پشت پنجره نشسته ام و تو را می جویم...! 14 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چرا پاییز نمیشه پس... چرا بارون نمیاد.. دلم یه خیس شدن حسابی زیر بارون میخواد...... اون وقت شاید حالم بهتر بشه......... پاییز کوشی پس.. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده