goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ داشتم از پ له های پل هوایی بالا می رفتم یه لحظه حس کردم چقد شبیه این آدمای داغونه تو فیلمام بالا رفتن از پله ها و و عبور از طول پل هوایی و گذر من بی تفاوت از کنار حجمه ی آدما انگار زندگی دیگه هیچ روحی تداری کاش فیلمش ایرانی باشه که آخرش همه چی به خوبی و خوشی تمومشه 27 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتی بارها بارها باید یه جمله ای رو باخودت تکرار کنی....... هرچند واست قابل قبول نباشه........ اما بعد چند وقت نه تنها باورش میکنی ،بلکه بهش میرسی..... ومن منتظر اون روزم............ خدایا به امید خودت........ :icon_gol: 24 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ امشب هم تنهام بد دردیه تنهایی ها 18 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ دلم برای نواندیشان پرشور و نشاط تنگ شده....خیلی... 22 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ ما وصل را با واژه هایی تازه معنا می کنیم روزی بیامیزیم اگر با یکدیگر دیوانه جان تا چاربند عقل را ویران کنی اینگونه شو دیوانه خود دیوانه دل دیوانه سر دیوانه جان چقدر قشنگ بود 20 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ گاهی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سخته بتونی منظورت رو به کسی برسونی که فقط داره الان رو میبینه گاهی سخت تر میشه وقتی میخوای چیزی رو به بقیه برسونی که فقط خودت میبینی کلا سخته بخوای منظورت رو از چیزی که فقط خودت حس میکنی به بقیه انتقال بدی نمیدونم دکترها چطور فقط با یه روپوش سفید میتونند تلخ ترین داروها رو به خورد مردم بدهند و مردم عوض اینکه ناراحت بشوند و از دکتر گله کنند تازه خوشحال هستند تو کار این خلایق موندم به خدا..... گاهی وقتی خودت میدونی کاری به صلاح کسی نیست چرا اینقدر سخته راضی کردنش 15 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ حرفای بالایی دقیقا حرف دل من بود خیلی سخته که بتونی خودتو برا کسی که نمیشناستت ثابت کنی ودقیقا چیزی رو از تو ببنه که تو واقعا اون نیستی... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ زندگی ارزش دویدن دارد ،حتی با کفشهای پاره ! ای کاش می شد قبل از آنکه زمین بخوریم،"افتاده" باشیم! یک مثقال "بصیرت" بهتر از خروارها دانش است! تو با گذشت زمان "بزرگ" می شوی و با گذشت و ایثار "بزرگوار". 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ و دیگر هیچ.......... واسه راضی کردن خودمون دیگران رو میرنجونیم....... چقدر دنیا بی انصافه........... 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ از دیشب تاحالا خیلی سبک شدم...... خیلی خوشحالم که تونستم با این مسئله کنار بیام.....:hapydancsmil: پیش به سوی یه زندگی جدید و البته شاااااادِ ....... شااااااااااااااااد 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ برای کسی بمیر که برات بمیره:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ چرا گیج می زنی؟ راه که جلوی پاته نه از مه خبری هست نه از گردن بگیر نه راه خاکیه! پس چرا درجا می زنی؟! نکنه دوس داری بمونی و درجا بزنی؟ راحت تر هست نه با خودم هستم، چرا چپ چپ نگاه می کنی؟ یعنی دنبال اینی که یقه ی یکی رو بگیری بگی: با منی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درگیریم این روزا نه؟! 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ دو روز دیگه امتحان دارم و یه کلمه هم نخوندم 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ سخت است یکرنگ ماندن در دنیایى که مردمش براى پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند . . . 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی این دست و چشمام فلج شد حدود 5 ساعت طور کشید 450 ص رو با پاک کن پاک کردم 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ یکی نیست بگه آخه به تو چه چرا انقد خودت با خودت درگیری... 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ نه اینجا نه فروم های دیگه , هیچ کدوم دیگه چسب نداره به فکر کوچ کردن افتادم . افکار ادمای مجازی تاریخ مصرفشون دیگه تموم شده تو فیس بوک هم از بس عکس باسن و مو و ژست دوستامو از دم توالت تا تخت خواب دیدم حالت تهوع گرفتم دلم برا یه دوچرخه سواری دسته جمعی تو یه جاده سرسبز و خلوت و امن تنگ شده واقعیتی که مثل این دنیای مجازی , خیالی و دور از واقعیته , البته تو این مملکت 20 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ برای من سس نریز امشب نمی دونم چرا همش این تو فکرمه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ چند سال پیش یک زن و شوهرش با موتور تصادف کردن . زن رفت و ازش یک پسر 3 ماهه موند. همون پسر که دو ماه از ازدواجش گذشته بود امروز با موتور تصادف کرد و رفت تو کما .... . . . سرم داره سوت می کشه .... 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده