Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دنیا رو گفتم:چرا شلاق میزنی؟ گفت:میخواهم بسازمت! 16 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ جمعه های انجمن خیلی دلگیره هر وقت جمعه میام حالم گرفته میشه نمیدونم بقیه هم چنین احساسی دارن یا نه ولی فکر کنم جمعه رو باید تعطیل کرد اساسی... 19 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ فقط غروب جمعه نیست که دلگیر است ؛ کافیست دلت، گیــــــــر باشد .... دیگر دل که میگیرد... تنهایی بد جور بغض میشود...!!!:( 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی وقتا مثل آدامس می ترکه حباب آرزوهام.... 17 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ 21 سالم شده ولی امروز فهمیدم فکرم 10 سالشه و دلم 70 سالش! کی به تعادل میرسم خدا میدونه! 26 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بگذار همه مردمان دلم را بشکنند من ولی دیگر دلی را نمیشکنم 20 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کاش می توانستی وسعت دلتنگی ام را ببینی. اکنون که صدای گریه هایم، گوش ستاره ها را کـر کرده است...! 17 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ از سکوت خسته شدم ازین که یکی وقتی بیکاره بیاد سراغم خستم کاش یاد بگیرم مغرور باشم 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ گـاهــی فـقــط بـایـد لـبـخند بـزنـی و رد شــی بذار فـکــر کـنــن نفهمیدی.............. 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ امروز عصبی و غمگین بودم :icon_pf (34): اونم بی دلیل :icon_pf (34): وقتی ماه رو دیدم فهمیدم دلیلش چی بوده ماه کامل بوده خوبه وقتایی که ماه کامل میشه می تونیم غمگینی و عصبانیتم رو تقصیرش بندازیم 18 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پرنده ای رو که دوست داری باید آزاد بذاری... اونقدر آزاد... که تا بی نهایت ها پرواز کنه و تو همین پایین از اوج گرفتنش لذت ببری . . . :icon_gol: 22 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک بارها از مسیر اصلی خودش خارج شده. چند بار پست هایی که به اصطلاح " تیکه انداختن " بود، رو حذف کردم تا کدورت و ناراحتی پیش نیــاد. چند هفته گذشته هم شاهد پست هایی ناراحت کننده و گاه دور از ادب بودیم. تاپیک رو برای 24 ساعت بستم و بعد از اون،دو بار دوستانه درخواست کردم که لطفـاً رعایت کنین. این تاپیک برای حرف دل شماست. ولی اگر حرف دل بعضی از دوستان همیشه کینه و نفرت و حسادت و تیکه انداختن به دیگران هست،بهتره که اینجا حرف دلی رو ننویسند. این تاپیک کم کم مکانی شده برای بی احترامی برخی افراد به دیگران. هر سایتی و هر تالاری قوانین خاص خودش رو داره. اینکه خواهش می کنم به قوانین احترام بگذارین،فکر نمی کنم درخواست زیادی باشه. برای حفظ نظم و آرامش تالار و ارسال مطالب وقت گذاشتم و خواهم گذاشت. از شما درخواست کردم تا همکاری داشته باشین. شما جای من بودین چی کار می کردین؟! دوست نداشتین به شما احترام بگذارن؟! وقتی خود شما برای شخصی احترام قائل نمیشین،واضح هست که اون شخص هم تا حدی مراعات میکنه و در نهایت مثل خود شما بهتون بی احترامی میکنه. دلم نمی خواست این تاپیک بسته بشه،برخلاف میل ام مجبور شدم. تا به حال به هیچ کسی اخطار نداده بودم و مدام با پیام خصوصی تذکر میدادم. ولی باز هم مجبور شدم... 24 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تورا آرزو نخواهم کرد ، هیچوقت ! تو را لحظه ای خواهم پذیرفت که خودت بیای با دل خود ، نه با آرزوی من 13 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ منم مرسییییییییییییییییییی خیلی خیلی خوشحال شدم اینجا باز شده میسییییییییییی 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من مردم از بس که جان ندارم....... 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آخ جووووون در اینجا رو به روی همه دلا باز کردن:ha5t4lmd53df3cpu2lq کاش همه دلا پر از آرامش و دوستی و دوست داشتن و شادی باشه دلم براش تنگ شده بود... خوشحالم که می بینمش.... که هست... که دارمش... یعنی می شه یه روزی، همه، قبل از اینکه چیزی یا کسی رو از دست بدیم قدرش رو بدونیم؟؟ 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ وایییییی چه خوب که این جا هست... خصوصا الان که من واقعا احتیاج دارم یه همچین جایی رو داشته باشم... جایی که وقتی میام توش احساس کنم بهتره حرفای خوب بزنم چون کسایی که دوسشون دارم اینو می خونن... مرسی واقعا... 12 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ همین که لبخند میزنم کافیست .... 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آرزوهای مدیرای انجمن : خدایا ما کی از دست ماهرخ 666 راحت می شیم :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده