nazfar 8746 ارسال شده در 4 آبان، 2011 چقدر آدما زود به هر چیزی وابسته میشن! دلم براشون تنگ شد... رفتن چقدر خونه با بودنشون برام لذت داشت... 25
from_hell 10964 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2011 کودکان سرزمین همه صداقتی به زیبایی صداقت فرنود دارن.... اما... صداقت و معصومیتشون با برخوردهای معلمهای ناآگاهی مثل خاله نرگس...به ریا و شعار ودروغ تبدیل میشه...!!! . . خدایا ما که از دست این خاله نرگسا دیوونه و افسرده شدیم....فرنود و دوستاش رو نجات بده.... . . :w42: 23
کتایون 15177 ارسال شده در 4 آبان، 2011 دوست ندارم ذره ای حتی خیلی کوچیک تر ازون که فکرشو بکنی دلت ازم بگیره... همه ی شادی های عالمو اگه بدونم از کجا باید برات بیارم برات میارم... اون قد پاکی که فکر می کنم اگه بهت نگاه کنم گناه کارت می کنم... منو ببخش... 16
zzahra 4752 ارسال شده در 4 آبان، 2011 سعی کنید به هیشکی وابسته نشید....چون بالاخره یه روزی هم نوبت دلتنگیا میرسه.... 23
Ehsan 112349 ارسال شده در 4 آبان، 2011 در دوران دبیرستان فکر میکرد سبیل نشانه مردانگی است !! تا دوم دبیرستان سبیلم را نزده بودم و تقریبا یه چیزی تو مایه های افغانی بودم. حتی بچه ها یه روز دست هامو به زور گرفتند و خواستند با ماشین سبیلم را بزنند،اما من برای حفظ مردانگی خویش جنگیدم و آنها موفق نشدند. تا اینکه تپش قلبی نوجوانانه،ما را واداشت تا خودمان با تیغ سبیل را بزنیم و بالای لبمان چاله شود !!! هرجا میخواستم برم دست میذاشتم جلوی دهنم،که مبادا به قیافه ضایع من بدون سبیل بخندند !!! امروز که به عکس اونزمان نگاه کردم به عکس با سبیلم خندیدم !!!!!!! چه قدر دنیا و خنده ها و گریه هاش برعکسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28
morta 3324 ارسال شده در 4 آبان، 2011 وای ... یعنی یه سال دیگه ، دقیقا همین موقع ، وقتی منتظر نتیجمم ، چه حسی دارم ؟ ... فکر کنم یا صدای تپشش پرده ی گوشمو پاره کنه ... یا قبلش دیگه هیچ صدایی ازش بلند نشه .... امیدوارم با دیدنش ، از اینی که هستم دیوانه تر نشم ... 13
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آبان، 2011 (کپی پیست): --------------------------- دلم لحظه ای رو میخواد که یکی بپرسه چطوری منم بگم خوبم بغلم کنه و بگه دروغ بسه ، چی شده ؟ --------------------------- مردم چه چیزایی میخوان:JC_thinking: 24
Hossein.T 22596 ارسال شده در 4 آبان، 2011 وقتی خوش بینی و بیخیالی از یه حدی فراتر بره نتیجش میشه کوچیک شدن ترجیح میدم همون آدم سابق بمونم. اینطوری راحت ترم. . . 15
nazfar 8746 ارسال شده در 4 آبان، 2011 هر وقت خواستی تو آسمون یه ستاره واسه خودت انتخاب کنی همیشه اون کم رنگه رو انتخاب کن. چون همه به پر رنگه نگاه می کنن اونم به همه نگاه می کنه:persiana__hahaha: 21
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 4 آبان، 2011 روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت، هر كسی غصه اينكه چه مي كرد نداشت، چشم سادگی از لطف زمين مي جوشيد، خودمانيم زمين اين همه نا مرد نداشت 14
VINA 31339 ارسال شده در 5 آبان، 2011 همه تو زندگیشون مشکل دارن همههههههه خدا کنه بتونم مرهم زخشمون باشم نه نمک زخمشون 11
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 5 آبان، 2011 صدای وجدانم: باز داره نصفه شب می شه...نخوابیدی؟ هان؟ چشات در اومد پای کامپیوتر 14
Ehsan 112349 ارسال شده در 5 آبان، 2011 جوجه های زرد در گرمای تابستان و دود خیابان داخل کارتون له له میزدند.... منتظر بودند،یکی بیاد و اونها را بندازه تو پلاستیک و ببره تو خونه و اونها را بچلونه !!!! آرزوی جوجه فرار از کارتون و چلانده شدن بود. امیدش آن بود که شاید آینده اش روشن تر باشد. بارها دلم برای جوجه ها میسوخت،آنها را میخریدم تا شاید آینده روشن مد نظرشان را به آنها بدهم. اما همشان بعد از حداکثر یک ماه در خانه ام میمردند..... 21
کتایون 15177 ارسال شده در 5 آبان، 2011 و دنیا به همین زیبایی است... دوست دارم زندگییییییییییییییییییییییییییییییییی.... 11
*mini* 37779 ارسال شده در 5 آبان، 2011 خوش [/url]بحال کسایی که توو قصه زندگیشون به هدفشون و خواسته دلشون میرسن.. 10
ارسالهای توصیه شده