.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 آبان، 2011 تعداد فرندهای فیس بوک 200_300تا؛ تعداد کانتکتهای گوشی200_300تا؛ تعداد فرندهای انجمن 100_200تا؛ تعداد دوست های اطراف... تعداد فامیل و آشنا... تعداد... و در نهایت... حس تنهایی... 26
O-N 10553 ارسال شده در 9 آبان، 2011 هر روز با دلي تنگ ميام اينجا و با دلي گرفته ميرم. عجيبه كه اينقدر فراموشكاريم. بين آدم هايي كه حتي فكرشم نميكردم بحثايي پيش اومده كه شايد خورشيدم نتونه سايه سنگينشو كنار بزنه... چقدر حساس شديم! يه سوالي خيلي ذهنمو مشغول كرده... بعد از همه ي اينا قراره چي بشه؟ از بين بردن خيلي چيزا راحته... ولي به دست آوردنشون... پ.ن: منظورم هيچ فرد خاصي نبود. چون هيچ كدوم بهم مربوط نميشن و در جريانشون نيستم، قضاوتيم نميكنم. اميدوارم كسي دلخور نشه! 18
Neutron 60966 ارسال شده در 9 آبان، 2011 ای قطار راهت را بگیر و برو!! نه کوه توان ریزش دارد نه ریز علی پیراهن اضافه!!!! هیچ چیز مثل سابق نیست....... 17
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 آبان، 2011 باید برم بخوابم تا عزیزانم رو به این زودیا نگریونم. آره خواب ... سالها باید بخوابم. خدایا میشه؟ :w821: 8
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 9 آبان، 2011 اگه [/url]همه دنیا دست به یکی کردن تو ناراحت بشی....ولی یکی از ته دل خواست که خوشحال باشی....حرف اون یک نفر رو گوش کن....میگی چرا؟؟!!!! آخه قلب کوچیکه میشکنه.....نه به خاطر خودت به خاطر اون....میبینی فرمولش خیلی ساده است....تو اونو خوشحال میکنی...پس خودتم خوشحال میشی...حداقل حس خوبی پیدا می کنی 19
nazfar 8746 ارسال شده در 9 آبان، 2011 دلم کتاب شعر سهرابم رو میخواد... دلم نمیخواد برم توی سایت... دوست دارم ورق بزنم... اون رنگ کاهی گونه کتابو ببینم... حس کنم این حرفا برای سهرابه نه برای من نه برای تو... حس خوب...آرامش... 15
SH E I KH 18713 ارسال شده در 9 آبان، 2011 مرگ شیرین ترین حالت است. برای پوچ گرایان آخر همه پوچی ها است. برای مادیون آخر همه اضطراب ها است. برای زاهدان دیندار بهشت موعود است. برای گنهکاران دیندار پایان فرو رفتن در جهنم است. برای دوست ها ابدی شدن دوستی است. برای عشاق وصال معشوق است. برای عارفان برداشتن آن تک قدم مانده به آغوش خدا است. ... .. . مرگ برای همه شیرین ترین حالت است. شیرین ترین رویا :rose: 12
partow 25305 ارسال شده در 9 آبان، 2011 هیچوقت خاطره ها رو پاک نکنید ... شاید یه روزی با خوندنشون ، نظرتون عوض شد ! 29
محمدa 1104 ارسال شده در 10 آبان، 2011 روزهايم همه غم خاطراتم همه محو ذهن من خسته تر از هر روز است باغ انديشه ام از زمزمه آب تهي است پاي آن نارون خسته هنوز نقش يک چشمه خشکيده بجاست روي هر برگ چنار سايه زرد خزان خيمه زده است باغم از زمزمه عشق تهي است باورم (( تنهائي )) است چه کسي اشک مرا مي فهمد؟ 6
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2011 همیشه میگن نیمه پر لیوان رو ببین... نیمه خالی رو دیدن نشونه بدبینیه... و من این روزها؛ به قطره ای در لیوان دلخوشم... و به این همه خوشبینی بدبینم... 21
pianist 31129 ارسال شده در 10 آبان، 2011 قلبم درد میکنه! 2 تاحالت داره... 1. عاشق شدم 2. دارم می میرم احتمال دوم خیلی بیشتره... :w768: 24
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 10 آبان، 2011 اگر روزی بین ماندن و رفتن شک کردی ... حتما برو! بی معطلی! چون نمیبایست کار به شک می کشید؛ که بیاندیشی یا نیاندیشی! همان لحظه شک؛ کار تمام است ...! 22
Ehsan 112346 ارسال شده در 11 آبان، 2011 ترجیح میدهم به جای حل معادلات دیفرانسیل پیچیده،یک پیک شادی به من بدهند تا آن را رنگ کنم...... ریاضیات مارا کُشت. 21
Ssara 14641 ارسال شده در 11 آبان، 2011 ای کاش انسانها هم انقدر که ازارتفاع هراس داشتند !کمی هم از پستی میترسیدند..... 15
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2011 دستگاه مشترک مورد نظر خاموش میباشد... چه با قاطعیت میگه این خانومه...این جمله رو..!!!. این اپراتور کامپیوتری هم باور کرده...اما من هنوز...هم گاهی این شماره رو میگیرم... به امید این که...!!! باور نمیکنم....2 سال گذشت و من تو حسرت 15 دقیقه دیر زنگ زدن خودم موندم.... حسرت یه لجاجت...حسرت یه اشتباه...!!! نمیدونم چقدر باید بگذر ه که وقتی که به اون روز که فکر میکنم.تنم نلرزه...بغضم نگیره...!!!.:( نمیدونم چقدر باید بگذره تا باور کنم که سقوطت با پرواز یکی شد..!!!! نمیدونم چقدر باید بگذره که باور کنم که دیگه نیستی...!! .. بازهم شماره رو میگیرم...بازهم اس ام اس میدم... اما فایده نداره.... . . . دستگاه مشترک مورد نظر خاموش میباشد....!!! 34
yasi * m 5032 ارسال شده در 11 آبان، 2011 ذهن های مشغول و شلوغ....سرهای داغ از فکر زیاد.....لرزش دستها.....بی اشک.....بی صدا....جز صدای نفس... میشمارد.....هر چیزی را..... ثانیه....پرنده....تیرچراغ برق... وقتی میشماری فکر میکنی به چه عددی میرسی؟؟!! مهم نیست.....تنها چیزی که میتواند به این ذهن مشوش و درهم نظمٍ آرامی بدهد همین اعداد منظم ساده هستند 17
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 12 آبان، 2011 دلم برای اون نیمکتی که گوشه درختا پنهون بود تنگ شده... دلم برات تنگ نازنین نگارم... انقد دلتنگم که دیگه نوشتن هم آرومم نمیکنه 9
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 آبان، 2011 نمیدونم تا حالا کسی تو دستان شما و جلوی چشمتان مرده یا نه..... اما صحنه عجیبی است،فرد کم کم زرد میشود و سرد. یکی از تلخ ترین لحظات زندگی ام بود. 26
ارسال های توصیه شده