Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چیزی که خیلی دارم، کار چیزی که هیچچی ندارم، حس :w821: 16 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر آدما زود به هر چیزی وابسته میشن! دلم براشون تنگ شد... رفتن چقدر خونه با بودنشون برام لذت داشت... 25 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کودکان سرزمین همه صداقتی به زیبایی صداقت فرنود دارن.... اما... صداقت و معصومیتشون با برخوردهای معلمهای ناآگاهی مثل خاله نرگس...به ریا و شعار ودروغ تبدیل میشه...!!! . . خدایا ما که از دست این خاله نرگسا دیوونه و افسرده شدیم....فرنود و دوستاش رو نجات بده.... . . :w42: 23 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دوست ندارم ذره ای حتی خیلی کوچیک تر ازون که فکرشو بکنی دلت ازم بگیره... همه ی شادی های عالمو اگه بدونم از کجا باید برات بیارم برات میارم... اون قد پاکی که فکر می کنم اگه بهت نگاه کنم گناه کارت می کنم... منو ببخش... 16 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آرومم مثل خوابیدن روی آب ، کاش موجی نیاد... 21 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سعی کنید به هیشکی وابسته نشید....چون بالاخره یه روزی هم نوبت دلتنگیا میرسه.... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ در دوران دبیرستان فکر میکرد سبیل نشانه مردانگی است !! تا دوم دبیرستان سبیلم را نزده بودم و تقریبا یه چیزی تو مایه های افغانی بودم. حتی بچه ها یه روز دست هامو به زور گرفتند و خواستند با ماشین سبیلم را بزنند،اما من برای حفظ مردانگی خویش جنگیدم و آنها موفق نشدند. تا اینکه تپش قلبی نوجوانانه،ما را واداشت تا خودمان با تیغ سبیل را بزنیم و بالای لبمان چاله شود !!! هرجا میخواستم برم دست میذاشتم جلوی دهنم،که مبادا به قیافه ضایع من بدون سبیل بخندند !!! امروز که به عکس اونزمان نگاه کردم به عکس با سبیلم خندیدم !!!!!!! چه قدر دنیا و خنده ها و گریه هاش برعکسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ وای ... یعنی یه سال دیگه ، دقیقا همین موقع ، وقتی منتظر نتیجمم ، چه حسی دارم ؟ ... فکر کنم یا صدای تپشش پرده ی گوشمو پاره کنه ... یا قبلش دیگه هیچ صدایی ازش بلند نشه .... امیدوارم با دیدنش ، از اینی که هستم دیوانه تر نشم ... 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ (کپی پیست): --------------------------- دلم لحظه ای رو میخواد که یکی بپرسه چطوری منم بگم خوبم بغلم کنه و بگه دروغ بسه ، چی شده ؟ --------------------------- مردم چه چیزایی میخوان:JC_thinking: 24 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی خوش بینی و بیخیالی از یه حدی فراتر بره نتیجش میشه کوچیک شدن ترجیح میدم همون آدم سابق بمونم. اینطوری راحت ترم. . . 15 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هر وقت خواستی تو آسمون یه ستاره واسه خودت انتخاب کنی همیشه اون کم رنگه رو انتخاب کن. چون همه به پر رنگه نگاه می کنن اونم به همه نگاه می کنه:persiana__hahaha: 21 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ روزگاري مردم دنيا دلشان درد نداشت، هر كسی غصه اينكه چه مي كرد نداشت، چشم سادگی از لطف زمين مي جوشيد، خودمانيم زمين اين همه نا مرد نداشت 14 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ همه تو زندگیشون مشکل دارن همههههههه خدا کنه بتونم مرهم زخشمون باشم نه نمک زخمشون 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ صدای وجدانم: باز داره نصفه شب می شه...نخوابیدی؟ هان؟ چشات در اومد پای کامپیوتر 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ جوجه های زرد در گرمای تابستان و دود خیابان داخل کارتون له له میزدند.... منتظر بودند،یکی بیاد و اونها را بندازه تو پلاستیک و ببره تو خونه و اونها را بچلونه !!!! آرزوی جوجه فرار از کارتون و چلانده شدن بود. امیدش آن بود که شاید آینده اش روشن تر باشد. بارها دلم برای جوجه ها میسوخت،آنها را میخریدم تا شاید آینده روشن مد نظرشان را به آنها بدهم. اما همشان بعد از حداکثر یک ماه در خانه ام میمردند..... 21 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ و دنیا به همین زیبایی است... دوست دارم زندگییییییییییییییییییییییییییییییییی.... 11 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینقدر دلم شور میزنه! :w821: خدایا کمک! 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوش [/url]بحال کسایی که توو قصه زندگیشون به هدفشون و خواسته دلشون میرسن.. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده