هما 66 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.مطلبی در مورد کامپوزیت های تقویت شده با الیاف فلزی لازم دارم.اگه کمکم کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه
amin1366 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عکس از انجماد al-si در فوق گداز(650 -750 -850- c ) میخواستم. وهمچنین عکس انجماد al-siدر قالب فلزی در مجاورت آب -انجماد در هوا وانجماد در قالب ماسه ای می خواستم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. نمی دونم سئوالم اصلا" به رشته ی شما می شه با نه :texc5lhcbtrocnmvtp8 من باید یه تحقیق بنویسم در مورد سرامیک کف...حالا می خواستم بدونم ترکیبات شیمیایی سرامیک... ربطی به مهندسی مواد و سرامیک داره یا نه؟ :ydm47612zsesgift969 یعنی چیزی در این مورد توی درساتون هست با نه؟ 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. نمی دونم سئوالم اصلا" به رشته ی شما می شه با نه :texc5lhcbtrocnmvtp8 من باید یه تحقیق بنویسم در مورد سرامیک کف...حالا می خواستم بدونم ترکیبات شیمیایی سرامیک... ربطی به مهندسی مواد و سرامیک داره یا نه؟ :ydm47612zsesgift969 یعنی چیزی در این مورد توی درساتون هست با نه؟ بله به مهندسی مواد ربط داره، موادیا یه گرایش دارن به اسم سرامیک. مواد اصلی تشکیل دهنده سرامیک هم رس،فلدسپات و ماسه هستش. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بله به مهندسی مواد ربط داره،موادیا یه گرایش دارن به اسم سرامیک. مواد اصلی تشکیل دهنده سرامیک هم رس،فلدسپات و ماسه هستش. دستتون مرسی...پس مزاحم می شم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. نمی دونم سئوالم اصلا" به رشته ی شما می شه با نه :texc5lhcbtrocnmvtp8 من باید یه تحقیق بنویسم در مورد سرامیک کف...حالا می خواستم بدونم ترکیبات شیمیایی سرامیک... ربطی به مهندسی مواد و سرامیک داره یا نه؟ :ydm47612zsesgift969 یعنی چیزی در این مورد توی درساتون هست با نه؟ سلام مهناز عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y سرامیک یکی از گرایش های مهندسی موادِ که گرایش خودِ من میباشد:yes: ببین مهناز جان بَچ (مواد اولیه) تشکیل دهنده هر کارخونه ای فرق داره یعنی فرمولاسیون هر کارخونه ای متفاوته که اینو هیچ جا بروز نمیدن الان دقیقا سوالت چی هست عزیزم؟ 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بله به مهندسی مواد ربط داره،موادیا یه گرایش دارن به اسم سرامیک. مواد اصلی تشکیل دهنده سرامیک هم رس،فلدسپات و ماسه هستش. درود مهرداد عزیز :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y کاملا درسته گفته های شما :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام مهناز عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yسرامیک یکی از گرایش های مهندسی موادِ که گرایش خودِ من میباشد:yes: ببین مهناز جان بَچ (مواد اولیه) تشکیل دهنده هر کارخونه ای فرق داره یعنی فرمولاسیون هر کارخونه ای متفاوته که اینو هیچ جا بروز نمیدن الان دقیقا سوالت چی هست عزیزم؟ جیگرتو خواااهر :aghosh: من برم تو عمق تحقیق ببینم استادمون تا چه حدی می خواد....بهت زحمت می دم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ جیگرتو خواااهر :aghosh:من برم تو عمق تحقیق ببینم استادمون تا چه حدی می خواد....بهت زحمت می دم :flowerysmile: فداتتتتتتتتتتتتتتت خواهری :aghosh: در خدمتت هستم عسلی :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام . ببخشید من یکم درباره مفهوم تک کریستال گیج شدم. توی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره تک کریستالها اطلاعات خیلی شیرنی بدست اوردم . سوال ها رو ب ترتیب می گم. متشکر می شم. شماره ای جواب بدید . 1- خوب. تک کریستال طوری ه ک چیدمان اتم ها در فضا سه بعدی ب صورت یک نظم نا متناهی . درست ؟ 2- تفاوت تک کریستال با مدل انجماد جهت دار چیه ؟؟ سپاس. 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام . ببخشید من یکم درباره مفهوم تک کریستال گیج شدم. توی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره تک کریستالها اطلاعات خیلی شیرنی بدست اوردم . سوال ها رو ب ترتیب می گم. متشکر می شم. شماره ای جواب بدید . 1- خوب. تک کریستال طوری ه ک چیدمان اتم ها در فضا سه بعدی ب صورت یک نظم نا متناهی . درست ؟ 2- تفاوت تک کریستال با مدل انجماد جهت دار چیه ؟؟ سپاس. درود مهندس فیلابی عزیز راستش سوالتون کمی زیاد تخصصی شد و من با توجه به علم ناقصی که دارم جواب رو میدم ببینید با توجه به شکلی که خودتون قرار دادین 3 جهت کریستالی xوyو z داریم تک کریستال ها اصولا بدلیل "ان ایزوتروپ" بودن در این جهت ها خواص متفاوتی از خودشون نشون میدن حالا در مورد سوال اول: شما یه ساختار شبکه مکعبی رو در نظر بگیرید(فرق نمیکنه BCC-FCC-SC) وقتی تعداد زیادی از این ساختار مکعبی ها در کنار هم باشند پلی کریستال ایجاد میکنن و هر کدوم از اینها به تنهایی تک کریستال محسوب میشن که خواص هر تک کریستال در جهات مختلف با تک کریستال دیگری متفاوت هست. با توجه به اینکه عرض کردم حضور چند تک کریستال تشکیل پلی کریستال میده , میتونم بگم این چیدمان شاید نامتناهی باشه اما دیگه تک کریستال نیست بلکه پلی کریستالِ . در مورد سوال دوم : راستش در مورد انجماد جهت دار چیز زیادی نمیدونمو نمیتونم نظری در موردش بدم امروز طی تحقیقاتی که کردم از استادم متوجه شدم واسه انجماد جهت دار در فلزات هم از تک کریستال استفاده میکنند بطوریکه یک نطفه تک ریستال وارد مذاب فلزی میکنن و این انجماد در راستای اون تک کریستال شروع میشه و در معنای کلی تک کریستال نمونه ای از یک ساختار کریستالی بدون هیچ عیبی هست 1 لینک به دیدگاه
metalist1369 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ دوستان اگه چندتا منبع برام معرفی کنیدبرای شکلدهی فلزات بوسیله ی نوردوعیوبی که ایجادمیشه درنورد خیلی ممنون میشم:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ درباره نورد . البته بیشتر محاسبات نورد. ولی خوب درباره خود نورد هم داره . شکل دهی فلزات نویسنده : دکتر زبرجد انتشارات دانشگاه فردوسی 1 لینک به دیدگاه
mahdiyan7466 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اگه مطلبی دارین دراختیارم بذارین...موضوع سیمینارمه/تشکر لینک به دیدگاه
nazi joon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام.من یه موضوع خوب برای خوردگی میخوام سمینار دارم. پی دی اف...پاور پوینت هر چی ازش واسم بزارید ممنون میشم....... لینک به دیدگاه
baran0 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ درودبر همگی آیا کسی هست در مورد متالورزی پودر rolling ایا کسی هست که فایلی داشته باشه یا پی دی اف ی واسم بذاره آخه قراره کنفرانس بدم پس منتظرم لینک به دیدگاه
rasool R 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام :JC_thinking:در باب یک موضوع درسی میتونید کمکم کنید ( تحلیل نقشه سوله Boxs ):girl_angel: لینک به دیدگاه
baran0 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ درود برتمامی شما ایا کسی هست به من کمک کنه تا درمورد powder rolling مطلبی پیدا کنم کمک فوری لینک به دیدگاه
nazi joon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سلام.من به جزوات خوبی از خوردگی..خواص فیزیکی و شیمی فیزیک نیازمندم........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده