k.m.e 25 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2012 سلام!! من در مورد فولاد 3t37 و چدن نای رزیست (Ni-resist) مطلب میخواستم میتونید کمکم کنید؟! اگه منبع فارسی باشه بهتره!! ممنون!
hadi8512 10 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 سلام هادی حسین زاده هستم از دانشگاه دزفول از دوستان عزیزی که در رابطه با موضوع فوق مطالبی فارسی دارند ممنون میشم به بنده ایمیل کنن. hadi.hossinzadeh@gmail.com
Naz20 18 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 با سلام خدمت دوستان محترم ببخشید کسی با نرم افزار "عملیات حرارتی AC3" آشنا هست؟من به source این نرم افزار و اطلاعات کاملی راجب کاربرد این نرم افزار در درس عملیات حرارتی دارم. لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه بی نهایت سپاسگذارم
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 چون الماس یه جور کریستاله و جزو کانیهای طبیعی محسوب میشه من حدس میزنم منظورت سختترین کریستال طبیعی یا کانی قبل از الماس باشه. بر اساس یه تقسیم بندی کانی هارو به سختی های از 1 تا 10 تقسیم بندی کردن . در این تقسیم بندی درجه یک از همه کمتره و هر چه درجه بالاتر بره سختی بیشتره که بهش میگن درجه بندی موهس. کمترین سختی مربوطه به تالک (یا همون پودر بچه)که سختیش یکه و بیشترین سختی مربوطه به الماس که سختیش دهه.قبل از الماس هم کروندوم(یا سنگ سنباده) هستش با فرمول شیمیاییal2o3(آلومینا) اینم جدول رده بندی سختی موهس: تالک ژیپس(گچ) کلسیت فلوریت آپاتیت ارتوکلاز کوارتز توپاز کروندوم الماس با تشکر از مهرداد عزیز من با توجه به تحقیقاتی که به عمل آوردم اینجور به من گفتن که بعد از الماس سخت ترین مادهء جهانC.BN هستش و اینکه چرا در جدول رده بندی موهس ذکر نشده چون این ماده به روش سنتز بدست میاد و بصورت طبیعی وجود نداره اما بطور قطع و یقین C.BN سخت تر از کراندوم هستش بازم سپاسگزارم موفق باشید 2
coherent 58 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 سلام من میخوام روی دندان انت شده چند برش عمودی بدم با چه دستگاهی می تونم اینکارو بکنم از نحوه کار با این دستگاه و دسترسی به ان چگونه است کدام مراکز این دستگاه را در اختیار دارند با این شرط که برش ها حد اکثر 700 میکرون باشند.
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 با تشکر از مهرداد عزیز من با توجه به تحقیقاتی که به عمل آوردم اینجور به من گفتن که بعد از الماس سخت ترین مادهء جهانC.BN هستش و اینکه چرا در جدول رده بندی موهس ذکر نشده چون این ماده به روش سنتز بدست میاد و بصورت طبیعی وجود ندارهاما بطور قطع و یقین C.BN سخت تر از کراندوم هستشبازم سپاسگزارم موفق باشید بله خانم مدیر شما کاملا درست میفرمائین ،ولی من احتمال دادم که پرسش کننده محترم منظورش سخت ترین ماده طبیعی یا کانی بوده باشه چون اسمه الماسو اورد.دوباره پست منو بخونین ،دقیقا به این نکته تاکید کردم: "چون الماس یه جور کریستاله و جزو کانیهای طبیعی محسوب میشه من حدس میزنم منظورت سختترین کریستال طبیعی یا کانی قبل از الماس باشه."وگرنه فکر کنم در محیط آزمایشگاه ماده سخت تر از الماس هم ساختن. 1
just work 12354 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 با سلام ببخشید میشه یه توضیح کامل در مورد دستگاه تست xrd بدین ؟ کاربرد نحوه ی کار با دستگاه ثانیا میشه بفرمایید چگونه با این دستگاه اندازه دانه رو میسنجند ؟ 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 با سلام ببخشید میشه یه توضیح کامل در مورد دستگاه تست xrd بدین ؟ کاربرد نحوه ی کار با دستگاه ثانیا میشه بفرمایید چگونه با این دستگاه اندازه دانه رو میسنجند ؟ من توی تاپیک تحلیل تجربی تنش یک توضیحاتی در مورد x ray diffraction داده بودم. کاربردهاش خیلی گسترده است. برای هر منظوری هم طراحی دستگاه و نحوه پرتاب لیزر فرق میکنه. 2
just work 12354 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اندازه گیری دانه رو با چه دقتی انجام میده ؟ ایا روش " سه خط " یا " سه دایره " قابل تجویز نیست ؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اندازه گیری دانه رو با چه دقتی انجام میده ؟ ایا روش " سه خط " یا " سه دایره " قابل تجویز نیست ؟ دقتش بستگی به ساختار کریستالی ماده و نظم شبکه های کریستالی داره. 2
just work 12354 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 دقتش بستگی به ساختار کریستالی ماده و نظم شبکه های کریستالی داره. میشه یکم بیشتر توضیح بدین
Ehsan 112346 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 میشه یکم بیشتر توضیح بدین یک تاپیکی دربارش میزنم. توی درس تست غیر مخرب،دارم روی روش xrd کار میکنم، جمع آوری اطلاعاتم تکمیل شد حتما. 1
پیرهاید 10193 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 بیشترین کاربردی که بنده از xrd دیده ام در دوران کوتاهی بود که در شرکت مالیبل سایپا بودم از این دستگاه و تجهیزات برای دسترسی سریع میزان گسترش و وجود برخی ترک ها و کشیدگی های انقباضی زیر سطحی در میل لنگ های داکتیلی استفاده میشد. . . . . 2
Dokhtare yakhi 10 ارسال شده در 7 تیر، 2012 سلام من یه تحقیق در مورد سیمان روباره می خواستم کسی می تونه کمک کنه؟!
masood68a 10 ارسال شده در 21 تیر، 2012 با سلام. یه سوال ؟؟؟؟ به منظور انجام عملیات سطحی ( سخت کاری سطحی ) با استفاده از جوشکاری و جریان dc از کدام قطبیت استفاده می شود و چرا؟
just work 12354 ارسال شده در 10 مرداد، 2012 سلام این نتیجه ی انالیز کوانتومتر رو چند روز پیش گرفتم ولی از کلید فولاد نتونستم پیداش کنم میشه یکی بگه این چیه : 1
ارسال های توصیه شده