sweetest 4756 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 اخم می کنم تا ببینی جدی شدم. چرا اینگونه سراغم می آیی؟ من به تمنای گریه ات نیست، که تا سال ها، تا قرن ها، تا پایان تلخی، زیر این خاک سرد، قصد خفتن کرده ام. معرفتی مانده اگر یا سر سوزن قلقلکی از بهار گذشته، برای من، لبخند بزن ،لبخند ... 8
poor!a 15130 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 وقتی خوب فکر میکنم وقتی خاطراتمان را مو به مو مرور میکنم فقط یک چیز دستگیرم میشود لبخند تلخی که روی لبانم نقش مبندد مدام به رخم میکشد که : برای ماندن ؛ نیامده بودی . . . نه؟ پ.ا 7
PinkGirl 1453 ارسال شده در 24 مرداد، 2011 یکبار که دلم شکسته بود صدایش کردم شما او گفت: دلم، برای خودم سوخت، وقتی... صدایم کردی، شُما!!! 8
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 سیـــــــــــاهی ِ زیر چشم هایم را دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جـــــــــــــای پــــــــــــای رفتن توست! 10
zahra22 19501 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 از هیاهوی واژه ها خسته ام من سکوت را از اوراق سپید آموختم آیا سکوت، روشن ترین واژه ها نیست ؟؟؟ همیشه در تنهایی مرگ را مجسم دیده ام آیا مرگ، آرام ترین واژه ها نیست ؟؟؟ تا چشم گشودم، از چشم زندگی افتادم شبی ــ شاید امشب ــ زیر نور یک واژه خواهم نشست و هم زمان در آخرین برگ خاطراتم خواهم نوشت پایان 6
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 غم قفس به کنار، آنچه عقاب را پیر میکند، پرواز زاغ های بی سر و پاست! 4
نیمه ماه 2908 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 .[/url] . . خندههای شیرینت حرفهای تلخیست که کسی نمیشنود ... 7
zahra22 19501 ارسال شده در 29 مرداد، 2011 هركسي دستمالي دارد هر كسي آرزويي دارد هر دستمالي مي تواند آرزويي باشد من دستمال آرزو هايم را چكاندم همين سه واژه از آن چكيد زنده باد خانواده و رفيق اما من مي گويم زنده باد عشق عشق عشق كه زيباترين واژه ي زندگيم بود، هست و پس ازرفتنم باز زيباترين خواهد بود 7
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 30 مرداد، 2011 افسوس ... آن زمان که باید دوست بداریم کوتاهی میکنیم آن زمان که دوستمان دارند لجبازی میکنیم و بعد ... برای آنچه از دست رفته آه میکشیم! 6
sweetest 4756 ارسال شده در 1 شهریور، 2011 همه تفاوت ما این است: تو به خاطر نمی آوری ، من از خاطر نمی برم . . . 7
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 با چشیدن ثانیه های شیرین هم ,طعم خاطرات تلخ فراموش نمی شود اما تو ... حتی خیلی اندك , به فراموشی بسپار آنچه كه ... به زندگیت طعم " بی طعمی " می دهد! 5
Ssara 14641 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 در دنیا هر کسی سهمی دارد سهم تو دنیاست و سهم من آرزوی دیدن دنیــــــــــای تو محیا یارقلی 6
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 غم هایت را بر روی شن بنویس تا باد آن را با خود ببرد ، شادی هایت را بر روی سنگ بنویس تا برای همیشه باقی بماند ... 6
ermia_rooz 4760 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 در این شهر صدای پای مردمیست که همچنان که تو را میبوسند ، طناب دار تو را میبافند ، مردمی که صادقانه به تو دروغ میگویند ، خالصانه خیانت می کنند در این شهر هر چه تنها تر باشی پیروز تری !!! 4
ارسال های توصیه شده