mehdi0551 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ با سلام ، در قسمت drafting گزینه ی sheet background من غیر فعال ،چطور می شه فعالش کرد ؟ سلام فکرمیکنم از تو محیط درفت وارد یه محیط های جانبیکه مربوط به تنظیمات باشه وارد شده باشی یه چک بکن ببین تمام گزینه ای درفت فعال هستن اگه تو محیط درت بودی که هیچی اما اگه نبودی دنبال یه فلش رو به بالا (مثل فلش خارج شدن از اسکچ) exit .... بگرد تا بتونی خارج بشی از اون 2 لینک به دیدگاه
mehdi0551 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ سلام نیاز به روش آموزش ساخت کتابخانه برای کتیا دارم --فوری فوری --عرفی کتاب و یا سایت 1 لینک به دیدگاه
ساراکلانتری 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ سلام من قسمت تایپم برای نوشتن دستور درکتیاپاک شده لطفاسریع جواب بدهیدفکرمی کنم تنظیمات optionsهم دست خورده لطفاراهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه
farzad haghmoradi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ سلام درمحيط اسكچر در اندازه گذاري چگونه سايز عدد اندازه را بزرگتر نمايش دهم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام درمحيط اسكچر در اندازه گذاري چگونه سايز عدد اندازه را بزرگتر نمايش دهم؟ این کار رو بایستی توی options خود نرم انجام بدید اما چرا اصلا این رو لازم دارید؟؟ توی گزینه ی Properies خود اندازهه هم فکر کنم بشه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ با سلام چگونه میتوانم نوار ابزار pad رو پیدا کنم ؟ لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ با سلام چگونه میتوانم نوار ابزار pad رو پیدا کنم ؟ سلام View>Toolbar>Sketch-Based Features برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلامView>Toolbar>Sketch-Based Features برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم. من همه رو گشتم ولی اینا رو پیدا نکردم یعنی من بد نصبش کردم ! لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ ممنونم. من همه رو گشتم ولی اینا رو پیدا نکردم یعنی من بد نصبش کردم ! نه فکر نکنم! شما داخل محیط Part Design شدین؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ نه فکر نکنم!شما داخل محیط Part Design شدین؟ خب من نیو رو که میزنم پارت رو انتخاب میکنم. باید چیکار کنم . تو کتابم درباره این موضوع پیدا نکردم ؟ لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ خب من نیو رو که میزنم پارت رو انتخاب میکنم. باید چیکار کنم . تو کتابم درباره این موضوع پیدا نکردم ؟ شما یه عکس میتونین از گزینه های View>Toolbar بدین 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ شما یه عکس میتونین از گزینه های View>Toolbar بدین این عکس تولبارم : لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ این عکس تولبارم : خوب شما تو محیطی هستین که پد اصلا جواب نمیده، تو بعضی محیطا پد جواب میده برای مثال شما برین به: Start>Mechanical Design>Part Design 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ خوبشما تو محیطی هستین که پد اصلا جواب نمیده، تو بعضی محیطا پد جواب میده برای مثال شما برین به: Start>Mechanical Design>Part Design من قسمت مکانیکال دیزاین فقط دو گزینه دارم یه دونه اسکتچ یه دونه هم اسمبلی . لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ من قسمت مکانیکال دیزاین فقط دو گزینه دارم یه دونه اسکتچ یه دونه هم اسمبلی . شما برین تو Tools>Options>Licensing و از قسمت List of available config... گزینه AL2 یا AL3 رو انتخاب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ شما برین تو Tools>Options>Licensing و از قسمت List of available config... گزینه AL2 یا AL3 رو انتخاب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم از کمکاتون . ولی برای من این مدلیه من همه رو سری اول انتخاب کردم . لینک به دیدگاه
mohammadreza soltani 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سلام.چطوری میشه روی سطوح خمیده و منحنی برجستگی ایجاد کرد؟؟؟؟ مثلا مثل لاستیک ماشین... 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلام.چطوری میشه روی سطوح خمیده و منحنی برجستگی ایجاد کرد؟؟؟؟مثلا مثل لاستیک ماشین... درود روشهای زیادی هست از دستور ریولو استفاده کنید. مقطع رو بکشید و حول محور دوران بدین. در پناه حق 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Atefi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من روی سیستم جدیدم که ویندوز 8.1 روش نصبه کتیارو(هم v5r18 و هم v62009) نصب کردم ولی متاسفانه اعداد قابل نمایش نیستن...! اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم. با سپاس فراوان 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ درود چند صفحه قبل همین تاپیک مطرح شده http://www.noandishaan.com/forums/thread25303-76.html لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده