mehdi0551 127 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 با سلام ، در قسمت drafting گزینه ی sheet background من غیر فعال ،چطور می شه فعالش کرد ؟ سلام فکرمیکنم از تو محیط درفت وارد یه محیط های جانبیکه مربوط به تنظیمات باشه وارد شده باشی یه چک بکن ببین تمام گزینه ای درفت فعال هستن اگه تو محیط درت بودی که هیچی اما اگه نبودی دنبال یه فلش رو به بالا (مثل فلش خارج شدن از اسکچ) exit .... بگرد تا بتونی خارج بشی از اون 2
mehdi0551 127 ارسال شده در 11 اسفند، 2014 سلام نیاز به روش آموزش ساخت کتابخانه برای کتیا دارم --فوری فوری --عرفی کتاب و یا سایت 1
ساراکلانتری 11 ارسال شده در 16 اسفند، 2014 سلام من قسمت تایپم برای نوشتن دستور درکتیاپاک شده لطفاسریع جواب بدهیدفکرمی کنم تنظیمات optionsهم دست خورده لطفاراهنمایی کنید 1
farzad haghmoradi 11 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 سلام درمحيط اسكچر در اندازه گذاري چگونه سايز عدد اندازه را بزرگتر نمايش دهم؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 فروردین، 2015 سلام درمحيط اسكچر در اندازه گذاري چگونه سايز عدد اندازه را بزرگتر نمايش دهم؟ این کار رو بایستی توی options خود نرم انجام بدید اما چرا اصلا این رو لازم دارید؟؟ توی گزینه ی Properies خود اندازهه هم فکر کنم بشه 1
ask_bl 1150 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 با سلام چگونه میتوانم نوار ابزار pad رو پیدا کنم ؟ سلام View>Toolbar>Sketch-Based Features برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سلامView>Toolbar>Sketch-Based Features برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم. من همه رو گشتم ولی اینا رو پیدا نکردم یعنی من بد نصبش کردم !
ask_bl 1150 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 ممنونم. من همه رو گشتم ولی اینا رو پیدا نکردم یعنی من بد نصبش کردم ! نه فکر نکنم! شما داخل محیط Part Design شدین؟ 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 نه فکر نکنم!شما داخل محیط Part Design شدین؟ خب من نیو رو که میزنم پارت رو انتخاب میکنم. باید چیکار کنم . تو کتابم درباره این موضوع پیدا نکردم ؟
ask_bl 1150 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 خب من نیو رو که میزنم پارت رو انتخاب میکنم. باید چیکار کنم . تو کتابم درباره این موضوع پیدا نکردم ؟ شما یه عکس میتونین از گزینه های View>Toolbar بدین 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 شما یه عکس میتونین از گزینه های View>Toolbar بدین این عکس تولبارم :
ask_bl 1150 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 این عکس تولبارم : خوب شما تو محیطی هستین که پد اصلا جواب نمیده، تو بعضی محیطا پد جواب میده برای مثال شما برین به: Start>Mechanical Design>Part Design 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 خوبشما تو محیطی هستین که پد اصلا جواب نمیده، تو بعضی محیطا پد جواب میده برای مثال شما برین به: Start>Mechanical Design>Part Design من قسمت مکانیکال دیزاین فقط دو گزینه دارم یه دونه اسکتچ یه دونه هم اسمبلی .
ask_bl 1150 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 من قسمت مکانیکال دیزاین فقط دو گزینه دارم یه دونه اسکتچ یه دونه هم اسمبلی . شما برین تو Tools>Options>Licensing و از قسمت List of available config... گزینه AL2 یا AL3 رو انتخاب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 شما برین تو Tools>Options>Licensing و از قسمت List of available config... گزینه AL2 یا AL3 رو انتخاب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم از کمکاتون . ولی برای من این مدلیه من همه رو سری اول انتخاب کردم .
mohammadreza soltani 47 ارسال شده در 19 فروردین، 2015 سلام.چطوری میشه روی سطوح خمیده و منحنی برجستگی ایجاد کرد؟؟؟؟ مثلا مثل لاستیک ماشین... 1
S.F 24932 ارسال شده در 20 فروردین، 2015 سلام.چطوری میشه روی سطوح خمیده و منحنی برجستگی ایجاد کرد؟؟؟؟مثلا مثل لاستیک ماشین... درود روشهای زیادی هست از دستور ریولو استفاده کنید. مقطع رو بکشید و حول محور دوران بدین. در پناه حق 2
Mohammad Atefi 11 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 سلام من روی سیستم جدیدم که ویندوز 8.1 روش نصبه کتیارو(هم v5r18 و هم v62009) نصب کردم ولی متاسفانه اعداد قابل نمایش نیستن...! اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم. با سپاس فراوان 1
S.F 24932 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 درود چند صفحه قبل همین تاپیک مطرح شده http://www.noandishaan.com/forums/thread25303-76.html
ارسال های توصیه شده