YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ نرگس مست تو مستوری مردم نگزیند دست گلچین نرسد تا گلی از شاخ تو چیند جلوه کن جلوه که خورشید به محمل ننشیند تو بزرگی و در آینه کوچک ننمایی 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ یاد دارم که شبی خاطرت آمد به سراغم وه چه شیرین شبی بود تو بودی به کنارم 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی/ مروم جز به همان ره که توأم راهنمایی (سنایی) لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ یک شب به رغم صبح به زندان من بتاب تا من به رغم شمع سر و جان فشانمت 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ تا من بديدم روي تو اي ماه و شمع روشنم هر جا بشينم خرمم هر جا روم در گلشنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ مفلسانيم و هوای می و مطرب داريم آه اگر خرقه پشمين به گرو نستانند 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ داغ عطر یاس زهرا زیر ماه میچکانید اشک حیدر را به چاه عشق محزون علی یاس است و بس چشم او یک چشمه الماس است و بس 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ سر داد سر به پالان،هنگام سنگ باران حتی به روی سیلی ،پیمان شکن نمی گفت 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ یلهِ بر ناز کای ِ چمن رها شده باشی پا در خنکای ِ شوخ ِ چشمه ئی و زنجیره زنجیره بلورین ِ صدایش را ببافد در تجــّرد شب واپسین وحشت جانت نا آگاهی از سر نوشت ستار ه باشد، غم سنگینت تلخی ِ ساقه علفی که به دندان می فشری همچون حبابی نا پایدار تصویر ِ کامل ِ گنبد ِ آسمان باشی و روئینه به جادوئی که اسفندیار مسیرِ سوزان ِ شهابی خــّط رحیل به چشمت زند و در ایمن تر کنج ِ گمانت به خیال سست ِ یکی تلنگر آبگینه عمرت خاموش در هم شکند احمد شاملو 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی کز خسروی گزیدن!!!! 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ نومید، کلافه، سرگردان، جهان را به جستوجویِ دلیلی ساده دشنام میدهم. آیا هزار سال زیستن از پیِ تنها یکی پرسشِ ساده کافی نیست؟ نومید، کلافه، سرگردان، همه، همهی ما در وحشتِ واژهها زاده میشویم و در ترسِ بیسرانجامِ مُدارا میمیریم. جدا متاسفم! سید علی صالحی 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است!!!! 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ تا کی به لبت ناله ی جانسوز بود یا بر لب تو شعر غم آموز بود بیهوده در انتظار فردا منشین کامروز تو فردای پریروز بود مهدی سهیلی 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او کنم جان نیز هم 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ می خواه و گل افشان کن از دهر چه میجويی اين گفت سحرگه گل بلبل تو چه میگويی مسند به گلستان بر تا شاهد و ساقی را لب گیری و رخ بوسی می نوشی و گل بويی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ یکی را دوست میدارم ولی افسوس که او هرگز نمیداند. نگاهش می کنم شاید بخواند در نگاه من که او را دوست می دارم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ مشت می کوبم بر در پنجه می سایم بر پنجره ها من دچار خفقانم خفقان من به تنگ آمده ام از همه چیز بگذارید هواری بزنم آی با شما هستم این درها را باز کنید من به دنبال فضایی می گردم لب بامی سر کوهی دل صحرایی که در آنجا نفسی تازه کنم آه می خواهم فریاد بلندی بکشم که صدایم به شما هم برسد من به فریاد همانند کسی که نیازی به تنفس دارد مشت می کوبد بر در پنجه می ساید بر پنجره ها محتاجم منهموارم را سر خواهم داد چاره درد مرا باید این داد کند از شما خفته چند چه کسی می اید با من فریاد کند ؟ فریدون مشیری 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ دلم به حال گل و سرو و لاله می سوزد ز بسکه باغ طبیعت پرآفتست ای دوست 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ تورا من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاه تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دلخستگانت راست اندوهی فراهم تورا من چشم در راهم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده