moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تو بارها و بارها با زندگیت شر مساری از مردگان كشیده ای، این را من همچون تبی كه خون به رگم خشك می كند احساس كرده ام پ.ن:احساس می کنم استاد شاملو گفته 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ منعم مکن ز عشق وی ای مفتی زمان معذور دارمت که تو او را ندیده ای حضرت حافظ 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یاد آن که جز به روی منش دیده وانبود وان سست عهد جز سری از ماسوا نبود امروز در میانه کدورت نهاده پای آن روز در میان من و دوست جانبود کس دل نمیدهد به حبیبی که بیوفاست اول حبیب من به خدا بیوفا نبود احسنت به شهریار،به محمد حسین عزیز 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در طلب زهره رخ ماه رو می نگرد جانب بالا دلم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مردمی بند صبر بگسسته صف کشیدند پیش دشمن خویش 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ شکوه تنها از شب دوشین ندارم کز نخست بخت ناساز و دل ناکامیابی داشتم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مشتی از خون او به لب برده پوزه خود در ان فرو کرده 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ همی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ همچو موجم یک نفس آرام نیست بسکه طوفان زا بود دریای دل 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تا با غم عشق تو مرا کار افتاد بیچاره دلم در غم بسیار افتاد 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا جان دهم به جانان یا جان زتن درآید 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در عاشقی گریز نباشد ز ساز و سوز استاده ام چو شمع مترسان ز آتشم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من عاشق بوی خوش و موی دلکشم دردی کش چشم مست و می ناب و بیغشم 2 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من عشق ترا زدست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به صد هزار درمان ندهم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمش گر مشکلی بود به مردابی که می افتادم از غم به تدبیرش امید ساحلی بود 4 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرغه جایی گرو باده و دفتر جایی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یوسف گم گشته بارآید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 4 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ رو سر بنه ببالین تنها مرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در دامن این مخوف جنگل و این قله كه سر به چرخ سوده است اینجاست كه مادر من زار گهواره ی من نهاده بوده است اینجاست ظهور طالع نحس كامد طفلی زبون به دنیا بیهوده بپرورید مادر عشق آمد و در وی آشیان ساخت چند بیت اول شعر یادگار از نیمای شعر ایران 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده