arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اي كه از كوچه معشوقه ما ميگذري باخبر باش كه سر مي شكند ديوارش 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شراب لعل کش و روی مه جبینان بین خلاف مذهب آنان جمال اینان بین 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شراب لعل کش و روی مه جبینان بین خلاف مذهب آنان جمال اینان بین نقاش رخت ز طعن ها آسوده است کز هر چه تمام تر بود بنموده است 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ته که ناخواندهای علم سماوات ته که نابردهای ره در خرابات ته که سود و زیان خود ندانی بیاران کی رسی هیهات هیهات 4 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همیسپرم 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من از بيگانه گان هرگز ننالم كه با من هرچه كرد اين آشنا كرد ( قابل توجه بعضي ها ) 5 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست که شنیدی که در این بزم دمی خوش بنشست که نه در آخر صحبت به ندامت برخاست 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تبه گردد این رنجهای دراز دراز است پیشش فراز 4 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ زلفت هزار دل به یکی تار مو ببست راه هزار چاره گر از چار سو ببست تا عاشقان به بوی نسیمش دهند جان بگشود نافهای و در آرزو ببست 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بين.......... كس واقف ما نيست كه از ديده چه ها رفت در ضمن من از بيگانه گان هرگز ننالم كه با من هرچه كرد آن آشنا كرد ( قابل توجه بعضي ها ) 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بين.......... كس واقف ما نيست كه از ديده چه ها رفت در ضمن [/size] تو پنداری که هر دلی چون دل توست نی نی صنما میان دلها فرقی است 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو کز محنت دیگران بی غمی نشایید که نامت نهند ادمی 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یکی برزیگرک نالان درین دشت. بخون دیدگان آلاله میکشت همی کشت و همی گفت ای دریغا. بباید کشت و هشت و رفت ازین دشت لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو را ناديدين ما غم نباشد كه در كويت به از ما كم نباشد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دلا رفیق سفر بخت نیکخواهت بس نسیم روضه شیراز پیک راهت بس 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دلا رفیق سفر بخت نیکخواهت بس نسیم روضه شیراز پیک راهت بس سمن بویان غبار غم چو بنشینند بنشانند پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند به فتراک جفا دلها چو بربندند بربندند ز زلف عنبرین جانها چو بگشایند بفشانند 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سمن بویان غبار غم چو بنشینند بنشانندپری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند به فتراک جفا دلها چو بربندند بربندند ز زلف عنبرین جانها چو بگشایند بفشانند سلاااااااااااام فرزانه جون:icon_pf (44): دوشم خوش بود ساعتی پنداری کفاره ی خوش دلی ِ دوش است امشب 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار که از جهان ره و رسم سفر بر اندازم 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام نیاز عزیزم خوبی؟ بی همگان بسر شود بی تو بسر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی شود دیده عقل مست تو چرخه چرخ پست تو گوش طرب به دست تو بی تو بسر نمی شود 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام نیاز عزیزم خوبی؟بی همگان بسر شود بی تو بسر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی شود دیده عقل مست تو چرخه چرخ پست تو گوش طرب به دست تو بی تو بسر نمی شود مرسی فرزانه جونم مشتاق دیدار خانوم در رفع حجب کوش نه در جمع کتب کز جمع کتب نمی شود رفع حجب 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده