Z@laL 6664 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 در منزل وصل توشهای نیست مرا / وز خرمن عشق خوشهای نیست مراگر بگریزم ز صحبت نااهلان / کمتر باشد که گوشهای نیست مرا 4
Z@laL 6664 ارسال شده در 31 فروردین، 2013 اگر گفت و لطف آدمی برای رهایی از تنهایی است اگر نوشتن واگویه ها چراغی فراسوی دلتنگی است و اگر شما می خوانید من گفتم ، نوشتم که بدانید آن چه را که زندگی کرده ام نخواستم مثل کسی باشم یا از آن روزگاری که سپری شد تنها خواستم در قیل و قال بی امان ثانیه ها خودم باشم 2
mani24 29665 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 روم نمی شه نگات کنم وقتی که اشــک تو چشمامه با اینکه نیستی پیش من انگار دستات تو دستامه 2
Mr.101 27037 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 چقدر سخته تمام اعضای بدنت بخواهند حرف بزنند اما ندانند چه می خواهند بگویند ... و چقدر سخت تر است که بدانی میخواهی چه بگویی ولی دیگر کسی نباشد 5
laden 4758 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 مینویسم از تو و برای تو بدون هراس از خوانده شدن بگذار همه بدانند مینویسم برای تو ...برای تویی که بودنت را ...نه چشمانم میبیند نه گوشهایم میشنود و نه دستانم لمس میکند تنها با شعفی صادقانه با دلم احساست میکنم اگر باشی میمانم اگر بگویی اوج میگیرم اگر بمانی قربانی بودنت میشوم تو فقط: بیا... بگو... بمان. 3
laden 4758 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 گامِ اول را تو بردار به روزگاری که "سلام" و "خداحافظ" فرقی با هم ندارند نه ماندنِ کسی حادثهٔ است نه رفتنِ کسی فاجعه نزدیک تر بیا دوست ندارم از این فاصله ، از "فاصله ها" صحبتی کنم 5
S.F 24933 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم خرقه پوشی من از غایت دین داری نیست پردهای بر سر صد عیب نهان میپوشم ... 6
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 دوستـــ مـﮯدارَمـَشـــ... اَمـّـا... مــﮯتَـرسَمـــ بـگویــَـمــ و بگــویـَد : " مرســــﮯ!! " یــا بگویـَد بــﮧ اینــ دَلـیـلـــ و آטּ دَلـیـلــ دوسـتَـمــ نَـدارَد ... یــا چـﮧ مـﮯدانـَمـــ ... مثـلـــِ خیــلـﮯهـا بگـویـَد لیـاقَـتـَمــ بـیـشـتـَر اَز ایــטּ حَرفـهاسـتــ... مـــﮯتـَرسـَمــ اَز اینــڪـﮧ هَـر چـیـزﮮ بـگویـَـد جُـز: " مــَــטּ هـَمــ دوســتـَـتـــ دارَمــ" 2
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 دِلــَــمــ را مـﮯپـیـچـَمــ لاﮮ پـَتـــو شـایـَد سـَرمــا بخـــورَد اَز بـســ ڪـﮧ رَفتـــار ایـــــטּ روزهـایـَتـــ سـَرد اَستـــ … 1
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 نـِمـﮯدانـَـــمـ دَلیلــِ ایــــטּ گـِرِفتـَــטּهـاﮮ گـاه و بیــگاه چیـستــ؟! یـا دَردهــا مـﮯگیـــرَند وَ دیــگَر وِلـَتـــ نمـﮯڪُنـَـند... یـا ایـــטּ دِلـــــِ لَعنَتیــــﮯ... چَـــند روزیــــستـــ فـِڪـــر مـﮯڪُـــنَمـ آטּهـــا ڪـﮧ نمـﮯنـِویسـَــند؛ حَرفــ هـایـشـــاטּ را چـِڪــــار مـﮯڪُنـَــند؟
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 چــه خوش خیـال است! فاصلــه را مــــی گویــم به خیالش تـــو را از مــن دورکـرده 7
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 اگر “او” برای “تو” ساخته شده! “من” برای “تو” ویران شدهام!!! 7
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 ببــــــــــار بــــــــاران…. مـــــــــــــن ســـــــــــــفرکـــــــر ده ای دارمــــ کــــــــه یــــــــادم رفــــته… آبـــــــــــــ پشتــــــــــ پـــــــــایش بـریــــــــزمـــــ….. 8
Mr.101 27037 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 چه شـباهـت متـفـاوتی بـین ماسـت…!!! تـو دل شـکـسـتـه ای ،من دلــشــکـسـتـه ام .. 6
laden 4758 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 هوای تو را دارم چقدر جایت کنارم خالیست بوسه هایت را کم دارم برایم آغوش باز کن چقدر محتاج یکی شدن با توام تمام کن این فاصله را تو اگر بخواهی هیچ می شوم من این روزها تو را کم دارم 5
moein.s 18985 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 حقم را خورده ای ای روزگار.. با یک لیوان آب... اما یک لیوان آب خوش به دستم ندادی.. که کامم تَر شود حداقل! 4
پاییزان 3604 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 روح من در جهت تازه اشیاء جاری ست روح من کم سال است روح من گاهی از شوق سرفه اش می گیرد روح من بیکار است قطره های باران را ، درز آجرها می شمارد روح من گاهی مثل یک سنگ سر راه حقیقت دارد سهراب سپهری 3
"nazanin" 3610 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 باید كسی را پیدا كنم كه دوستم داشته باشد آنقدر كه در یكی از این شب های لعنتی آغوشش را برای من ویك دنیا خستگی ام بگشاید هیچ نگوید هیچ نپرسد فقط مرا در آغوش بگیرد بعد همان جا بمیرم تا ببینم روز های بعد را روزهای كه دروغ میگوید روزهای كه دیگر دوستم ندارد روزهای كه دیگر مرا در آغوش نمیگیرد روزهایی كه عاشق دیگری میشود 3
mani24 29665 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر روز…این عشق یکطرفه را طی میکنم…یکبار هم تو گامی بدین سو بردار…نترس…!جریمه اش با من! 3
"nazanin" 3610 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 نميخواهـم برگردي ؛ اين را به همه گفته ام حتي خـودم ، فقط نمي دانم چرا براي برگشتنت فـال مي گيرم . . . ؟ هنوز هم گاهـي يـادم مي رودتـو ديگـر سهم دقايقـم نيستي .... دل است ديگر ؛سنگش نزن ، تحمـّل كن ...زير سيل اينهمه درد كمـ رم خـَم كه نه ؛ فقط كمي خـورد شده . . 2
ارسالهای توصیه شده