Z@laL 6664 ارسال شده در 3 فروردین، 2013 من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پردوست کنج هر ديوارش دوستهايم بنشينند آرام گل بگو گل بشنو هرکسي مي خواهد واردخانه پر عشق و صفایم گردد يک سبد بوي گل سرخ به من هديه کند شرط وارد گشتن شستو شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست بر درش برگ گلي مي کوبم رويآن با قلم سبز بهار مي نويسم اي يار خانه ي ما اينجاست تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟ 3
sam arch 55881 ارسال شده در 3 فروردین، 2013 سُنَتِ بیداریِ لحظه ها... عادت شده در این روزها... خوابِ غفلت از چشمانم رفته... با اشکی که نه از غم..از شادی بر گونه ها آمده 3
farhatami 1390 ارسال شده در 4 فروردین، 2013 در امید به رویم بسته بود و بسته تر شد صدای قلب من امشب خدایا آهسته تر شد ز دست آشنایان خسته بود و خسته تر شد دلم دیگر نگوید قصه های عاشقانه از آن بی مهری یار و از این رنج زمانه زبان دل بسته بود و بسته تر شد دلم لبریز از غم،چنان پاییز از غم چو مینای شکسته،خون ز دل می ریزه از غم خدایا سرد و تاریکه دگر کاشانه ی دل کسی جز غم کجا سر زد بر این ویرانه ی دل چه شبهایی که غم مهمان من بود تا سحر شد نمی بینم وفا در جمع مشتاقان دریغا نمی پاشد ز هم دنیا چرا دیگر خدایا به درگاهت چه کردم اشک و آهم بی اثر شد؟ 2
mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 تو مي آيي باران در پر گنجشكها مي رقصد برف در تن عريان درخت و شوق در نگاه عابران 2
mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 آسمان ها دلگیرند وقتی زیر همین آسمانی و من حتی سایه ات را حس نمی کنم شاید خورشید من دیگر نمی تابد 2
پاییزان 3604 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 عاشق نیستم شکست عشقی ندارم فقط بارانی ام ..... غریبه ام ..... گوشه دنجی دارم و .... 2
mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 دلـَــ م تنـــگ شــده؛ براے عكــس هايـے كه پـــــاره كردم و سوزاندمشـــان بـــراے دفتر خاطراتـَــ م كه مدت هاســت ديگر چيزے در آن نمى نویســم حــــــــــتىٰ براے آدم هاے حســودے كه، دورو بـَـرَم ميچرخيدند و خـــيلے ديــر شناختمشان بــراے بيخيالــــے و آرامشــے كه ديگر مدت هاست نـــــدارمـش براے كسے كه اين روزهـــا عجـــيب نبودنش را حس ميكـــنم. خنده هايـے كه دارم فــرامـــــوششـــــان ميكـــــنم و بـــــراے خــودم كه حالا ديگـــر خيلے عوض شده ام !! 2
پاییزان 3604 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 شهر هوای باران دارد من هوای گریه رفیق گرمابه و گلستانیم ما ..... 2
mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 کـوچـﮧهآ رآ بَلَد شُـدَم .. رَنگـهآے چِرآغِ رآهنـ ـمآ .. جَدوَلِ ضـ ـَرب . . . دیگَر دَر رآه هیـچ مـَدرِسـﮧ اے گـُم نمـے شَـوَم ... اَمّآ گـآهـے مـیآטּ آدَم هآ گـُم مـے شَـوَم . . . آدَم هـآ رآ بَـلَد نیسـتَم ! 1
farhatami 1390 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 من نبودم کسی در خانه ات را کوبید من نبودم کسی که به تو سلام داد من نبودم کسی که سالها عاشق تو بود...... و هر کجا که می رفتی دنبالت می کرد.... دروغ گفتم من بودم!. من همان بودم که تو هیچ وقت نخواستی ببینی. با این حال آری!من بودم که عاشق تو بودم هنوز هم عاشقت هستم حالا این را با صدای بلند فریاد می زنم....... و تو گریه می کنی و می گویی "چرا این را زودتر نگفتی؟!"........... 1
mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 من فقط ستاره تو بودم ارزوی ستاره ات خوشبختی توست میدانم با رفتنم اسوده ای پس میروم ستاره ات برمیگردد به اسمانش هر گاه که با ستاره ات سخن داشتی کافیست به اسمان نگاه کنی و ستاره ات را صدا کنی ...... 5
mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 نمـــی دانم چــــرا ؟ این روزهــــا در جـــواب هـــرکــــه از حـــالم مـــی پرســــد تـــا مــــی گویــــم:خوبــــــــم چشمـــــانم خیس مــــی شـــــود! 2
farhatami 1390 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 یه ستاره توی آسمون بود که بهم چشمک میزد.. فقطم خودش بود... که من داشتم بهش نگاه می کردم..!! اون شد ستاره ی من..!! ستاره ی خود خودم..!! چند روز بعد، شب بود و من دوباره رفتم دم پنجره ی اتاقم و پرده رو کنار زدم.. و خیره شدم به جای ستارم! اما ستارم نبود... ستاره ی نازنین من نبود..!! آخه یعنی چی..؟؟؟ پیش خودم گفتم نکنه اون چشمکایی که زده یعنی که داره می ره... اما نه... نه..!! من ستارم رو تازه پیداش کرده بودم و می خواستم باهاش دوست بشم..!! 3
mani24 29665 ارسال شده در 9 فروردین، 2013 خدایا ؛ کسی را که قسمت کس دیگریست ؛ سر راهمان قرار نده .... تا شبهای دلتنگیش برای ما باشد ، و روزهای خوشش برای دیگری ... !!! 5
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 9 فروردین، 2013 نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند! کسانی هستند که هرگز تکرار نمی شوند ... و حرفهایی هست که معنیشان را خیلی دیر می فهمیم خیلی دیر ... 4
S a d e n a 11333 ارسال شده در 9 فروردین، 2013 همه هستی من آیه تاریکی است که تو را در خود تکرار کنان به سحرگاه شکفتن ها و رستن های ابدی خواهد برد من در این آیه تو را آه کشیده ام٬ آه من در این آیه تو را به درخت و آب و آتش پیوند زده ام سهم من این است سهم من آسمانی است که آویختن پرده ای آن را از من میگیرد در اتاقی که به اندازه یک تنهاییست دل من که به اندازه یک عشق است به بهانه ساده خوشبختی خود مینگرد به نهالی که تو در باغچه ی خانمه مان کاشته ای و به آواز قناری ها که به اندازه یک پنجره میخوانند. آه... 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 10 فروردین، 2013 و انگــــــار هــــــــزار ســــال است که در حاشـــــــیه ی این رود رد گلــپونه های وحشــــــی را دنبال می کنم من ... هراز گاهی می ایســـــــتم پشت سرم را می پایم امـــا نشــــانی نیســـت ... تنهــــا هوایی مه آلود...مبهم ! همــــین!! تو نیستی تو سال هاست که نیســـــتی امــــا چــــــــــرا من از آب و آینــــه ، از رود ، از گلپـــونه ها ، از شـــب ، از ســـتاره ، از ســــــپیده ، از پرنــــــده ، از پـــــــــــرواز .... بی وقفـــــــه ســــــراغ تـــــــو را می گیرم هنــــــــــوز ...؟!! 4
mani24 29665 ارسال شده در 10 فروردین، 2013 سیگار می کشم ، یعنی برای دیدن خورشید روز نو میل ام نمی کشد ... سیگار میکشم یعنی سکوت من از شب تاریک تر شده .. راه عبور من از تو باریک تر شده ... سیگار میکشم ، یعنی نه عاشقم و نه تنها اما گسسته ام ... سیگار میکشم یعنی هنوز حس میکنم که باز راهیست سوی تو ... از پشت ویرانه های تخیل ، از پشت قصه ها ... از دوردست نگاه کودکان ، وقتی که می دوند ، سوی شکوه و طراوت یک لحظه زندگی ... سیگار میکشم یعنی که در تمام غزل ها من می نوشتمت ، اما دگر نه من آنم ، نه تو سرود من سیگار های من ، تنها رفیق لحظه سردی که می روی بی تو نشسته ام ... اینجا کنار آتش سرد وجود خویش ... آتش کشیدی و اکنون خاکسترم به جاست... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 هی! عمو! زندگی همین است! همین تلوزیون آر.تی.آی سیاه و سفید! همین میگرنهای موروثی! همین هار شدن بخاری نفتی! همین جست خیزها و خندههای بی دلیل! همین برفها و کلاغها که لهجهی لری داشتند انگار! حسین پناهی 2
s.z.e 811 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 عــادت نــــدارم درد دلم را ، به همـــه کس بگويم ..! ! ! پس خاکـــش ميکنم زير چهره ي خنــــدانم.. ، تا همـــــه فکر کنند . . . نه دردي دارم و نه قلبــــــــــي ... 4
ارسالهای توصیه شده