Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ شب که می شود نبودن هایت را زیر بالشتم می گذارم و شجاعتم را زیر سوال می برم دوام می آورم تا فردا 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ هزار راه را نرفته ام --------- هزار قصه را نخوانده ام -----------ولی برای من بس است------------------همان تو را که دیده ام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ دلم آسمان "جمعه" است ، می گیرد و نمی بارد.... 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ نقطه ای بر صفحه عالم شدیم ---------------- قبل خلقت غرق در ماتم شدیم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ چـقـــــدر سخــــت اســـت، کـه لبـــریـــز بـاشی از " گـفـتـــــن " ولــی ….. در هـیـــــــچ ســویـــت محـــرمـی نبـاشد 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چقدر سادهام که سالهای سال در انتظار تو کنار این قطار رفته ایستادهام و همچنان به نردههای ایستگاه رفته تکیه دادهام! 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ فراموشش کرده ام... فقط... گاهی بی اختیار اسمش را که میشنوم.... میشکنم...! 3 لینک به دیدگاه
wensen 205 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ دنگ..،دنگ.. ساعت گیج زمان در شب عمر می زند پی در پی زنگ. زهر این فکر که این دم گذر است می شود نقش به دیوار رگ هستی من... لحظه ها می گذرد آنچه بگذشت ، نمی آید باز قصه ای هست که هرگز دیگر نتواند شد آغاز... سهراب سپهری 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ مـــن هم چون عروسکیـــم کــــه دلـــش می خـــــواهد زار زار بگـــرید ولـــی خنده بـــر لبانــش دوخـــته انــد...! 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ ابرها گریستند سنگها شکستند اما تو خم به ابرو نیاوردی چه بی رحمانه شکستن غرورم را تماشا کردی و دم نزدی 2 لینک به دیدگاه
AloneAstronomer 684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ برسان باده که غم روی نمود ای ساقی این شبیخون بلا باز چه بود ای ساقی 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ میدونی! حالم این روزا بدتر از همست اخه هرکی رسید دل ساده ی من رو شکست . قول بده که تو . از پیشم نری واسه من دیگه عاشقی جاده ی یک طرفست. میمیرم بری (( اخرین دفعست)) 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ بزار یه امشب تو رو از همونی که ازم گرفت قرض کنم.... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ لبخند تو را چند صباحیست ندیدم یک بار دگر خانه ات آباد،بگو سیـب 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ پروانه ام و به گرد شمع رخ تو می سوزم می میرم و بازبا هر نفست دوباره بر می خیزم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ ذهنـــم فلـــــج می شود وقتــــــی می خــوانمــت و تــــــو نمی گویی جانــــــم ؟ 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ شاعر از کوچه مهتاب گذشت لیک شعری نسرود نه که معشوقه نداشت نه که شوریده نبود سالها بود دگر عشق خریدار نداشت 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ عمریست نشسته ام پای لرز خربزه هایی که هیچوقت یادم نمی آید کی؟! خوردمشان… 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده