sa-ed 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺖ ﺑﻪ ﺣﺮﻣﺖ ﺩﻟﯽ ﮐﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﺣﻖ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ ﻧﺪﺍﺭﺩ… ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺮﻭ ﺻﺪﺍﯼ ﻣﺎﻧﺪﻧﺖ ﺁﺯﺍﺭﻡ ﻣﯿﺪﻫﺪ ... 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ دو حِـس دو انـســان دو عـَقـیــده دو جـبـهـــه دو لشکـــر و یـک جـَنــگ دنیایی است دنیــای ِ درون ِ مـن ...! 6 لینک به دیدگاه
mohammad yahyazad 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ بی شعری در این احوال بهتره و نثر فردید و ترجیح میدهم ... اگر کتاب ننوشتم، نخواسته تشبه به کثافات دیگران بکنم. 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ دلــم کــَمے خــُدا مــے خــوآهـَد کـــَمے سکــوت دلــَم دل بـــُریدن مــے خــوآهـَد کــَمے اَشکـــ کــَمے بــُهت کــَمے آغــوش ِ آسمــآنے کــمے دور شــُدن اَز ایــن جــنس ِ آدم … 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من خود آن چهاردهم...منهای یک! شاید نحثی ش کمتر بگیرد من را... منی که عمری سیزده نشین بودم... 9 لینک به دیدگاه
sa-ed 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ دیر باریدی باران... دیر... من مدتهاست در حجم "نبودن کسی " خشکیده ام. 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ مرد را دردی اگر باشد خوش است درد بی دردی علاجش آتش است مولای بلخی 6 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ اگه دیدی یه روزی منو یه گوشه ی دنیا اگه دیدی شکسته ام گوشه نشینم و تنها اگه چشمامو شناختی پشت یه عینک دودی منو با خنده نسوزون چون مقصرش تو بودی.. 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ بــارانــی مــورب در نیــمروزی آفتــابــی… هیــچ اتفــاقی نیــفتــاده اســت تنــها تــو رفتــه ای امــا مــن قســم مــی خــورم کــه ایــن بــاران بــارانــی معــمولی نیســت حتمــا جــایــی دور دریــایــی را بــه بــاد داده انــد… 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ گریه شاید زبان ضعف باشد شاید کودکانه شاید بی غرور… اما هر وقت گونه هایم خیس می شود می فهمم نه ضعیفم نه کودکم بلکه پر از احساسم… 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ همه چیز را که نمیشود گفت نمیشود واو به واوش را گفت ولی واو به واوش در مخت هی تکرار میشود... هی تکرار میشود... هی... 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ دیدی که سخــــت نیســـــت تنها بدون مــــــــــن ؟!! دیدی صبح می شود شب ها بدون مـــــــــن !! این نبض زندگی بــــــــی وقفه می زند… فرقی نمی کند با مــــــن …بدون مــــــن… دیــــــروز گر چه ســـــــخت امروزم هم گذشت …!!! طوری نمی شود فردا بدون مــــــن 7 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ برای نگارم دنیایی از دلتنگی هم, که باشم ... آن هنگام که نام نو را می خوانم فرو می آرامم نازنین فاطمه جمشیدی 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ [h=1]کجایی ای رفیق نیمه راهم که من در چاه شبهای سیاهم[/h] 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ ﺧــﺪﺍﯾــــــﺎ ﺑﻪ ” ﺟﻬﻨﻤﺖ ” ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﺎ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ” ﻣﯿﺴﻮﺯﺍﻧﯿﻢ “ 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ هم سکوت جنگل خاموش را پیش از بهار هم سکوت مرگبار مردگان دانم که چیست [---] آنچه را آموخت حافظ از خط زیبای یار و آنچه گفت از جوهر لعل بتان دانم که چیست [---] I have known the silence of the sick When their eyes roam about the room I know that I know nothing ... 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ دیــده ای شــیشــه هـای اتــومبــیل را .. وقـــتــی ضربـــه ای مـــی خــورنـد و مـــی شــکنـنـد ! ؟ دیــده ای شـیشــه خــرد مــی شــود ولــی از هــم نمــی پاشــد ! ؟ ایـــن روزهـــا همـــان شــیشــه ام ؛ خــرد و تــکـه تــکــه . از هــم نـمـــی پــاشـم ، ولـــی شــکـستـــه ام ... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ من در تَبَم....تَبی با دمایِ غرور... به سانِ آن دخترک همسایه... که خواب بر چشمانش حرام شد ... وقتی پسرک نیامد بر در پنجره... من در تَبَم...تَبی با دمایِ عطش... عطش یک انتظار طولانی.... یک خواب شیرین و مَلَس.. بعد از یک دیدار رویایی... 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ یه روزی میرسه که جای خالیم رو با هیچ چیز نمیتونی پر کنی ……. . من ” خاص “نبودم ،. . فقط … . . . عشقم بی ریا بود… . و عشق بی ریا کیمیاست …! 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ آفرینش روز و شب، زیبایی زمین و کهکشانها، درخشش ستارگان فروزان، همه حاکی از وجود پروردگار یکتاست، پس از او اطاعت می کنیم، چون او معین کرده که مرگ آغاز جاودانه هاست.... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده