fahime11 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دیوار سمت راست http://www.noandishaan.com/upload/images/hk6d4no5pk3ns6demx.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/wc2ah7zf67f13n470d.jpg 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دیوار سمت راست http://www.noandishaan.com/upload/images/hk6d4no5pk3ns6demx.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/wc2ah7zf67f13n470d.jpg خب اینجا که نور رندر شده! فقط یه مقدار باید جایگیریش رو تغییر بدید و با شدتش کار کنین 3 لینک به دیدگاه
fahime11 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ هر کاری میکنم همینه شدت نور رو زیاد میکنم رنگشو تغییر میدم ..جاشم بین اون دو دیوار لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ هر کاری میکنم همینه شدت نور رو زیاد میکنم رنگشو تغییر میدم ..جاشم بین اون دو دیوار unit نور رو روی وات بزارید ببینید نتیجه همین میشه 1 لینک به دیدگاه
fahime11 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ unit نور رو روی وات بزارید ببینید نتیجه همین میشه ببخشید از کدوم قسمت تغییر بدم ؟ روش دیگه ای هست ک راحتتر بشه نور مخفی داد ؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ ببخشید از کدوم قسمت تغییر بدم ؟ روش دیگه ای هست ک راحتتر بشه نور مخفی داد ؟ همون پنل تنظیمات نور قسمتintensity رول اوت unit از نور planهم میتونید استفاده کنین لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان پلاگین multiscatter برای vray2.00.03 و باسیستم عامل 32 بیتی میخوام تو انجمن برای 64 بیت بود!......آخه چرا هیچی برا 32 بیت نیست....forest_pack هم نیست کلا... 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستانپلاگین multiscatter برای vray2.00.03 و باسیستم عامل 32 بیتی میخوام تو انجمن برای 64 بیت بود!......آخه چرا هیچی برا 32 بیت نیست....forest_pack هم نیست کلا... اینو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
fahime11 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ....رمپ چرخشی رو چ جوری مدل کنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ....رمپ چرخشی رو چ جوری مدل کنم ؟؟؟ سلام این آموزش رو ببینید 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ باز نشد .. باید از فیل*تر شکن استفاده کنین 1 لینک به دیدگاه
mehri queen 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سلام به همگی:دوستان می تونن هر اشکالی در مورد 3DMAXدارن اینجا مطرح کنن تا روند آموزشی به هم نخوره. پیشایپش سپاسگزارم. سلام من آبجکت پکیج دیواری میخوام برای طراحی غرفه از هیچ کجا نتونستم پیدا کنم:cryingf: میتونین کمکم کنین لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من آبجکت پکیج دیواری میخوام برای طراحی غرفه از هیچ کجا نتونستم پیدا کنم:cryingf: میتونین کمکم کنین سلام این لینک رو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ali7848 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلام . من با تری دی مکس یه رندر پانوراما گرفتن حالا چطور میتونم از این رندر خروجی با فرمت exe بگیرم که بتونم تحویل کارفرما بدم ؟ از برنامه هایی مثل Easypano.PanoWeaver.Professional و Tourweaver.Professional هم استفاده کردم اما نتونستم باهاشون کار کنم و به نتیجه ای برسم 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلام . من با تری دی مکس یه رندر پانوراما گرفتن حالا چطور میتونم از این رندر خروجی با فرمت exe بگیرم که بتونم تحویل کارفرما بدم ؟ از برنامه هایی مثل Easypano.PanoWeaver.Professional و Tourweaver.Professional هم استفاده کردم اما نتونستم باهاشون کار کنم و به نتیجه ای برسم سلام این برنامه رو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینک هم نحوه کار با نرم افزار و تهیه تصاویر پانوراما رو کامل توضیح داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ali7848 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلاماین برنامه رو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لینک هم نحوه کار با نرم افزار و تهیه تصاویر پانوراما رو کامل توضیح داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون از پاسخگویی اما من دنبال خروجی هستم که نیازی به نرم افزارهای جانبی واسه اجرا کردنش نباشه مثل QuickTime Player . میخوام با فرمت exe بتونم خروجی بگیرم و تحویل کارفرما بدم که با 2کلیک فایل رو باز کنه . مثل تصویر زیر : dnl1.tebyan.net/1387/07/20081013144201180.rar من میخوام همچین خروجی داشته باشم . 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخگویی اما من دنبال خروجی هستم که نیازی به نرم افزارهای جانبی واسه اجرا کردنش نباشه مثل QuickTime Player . میخوام با فرمت exe بتونم خروجی بگیرم و تحویل کارفرما بدم که با 2کلیک فایل رو باز کنه . مثل تصویر زیر : dnl1.tebyan.net/1387/07/20081013144201180.rar من میخوام همچین خروجی داشته باشم . از easypano که استفاده کردید خروجی بهتون نداد؟! 2 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من میخوام برای صحنه خارجی دوربین vray physical camera بزارم ولی وقتی رندر میگیرم تصویر HDRI که برای صحنه گذاشتم نشون نمیده ولی دوربین های دیگه این مشکلو نداره.کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟ لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سلام یه سوال دیگه هم دارم .اینکه تو پنجره متریال همه کره ها پر شده و نمی تونم متریال جدید بدم. راهی واسه زیاد کردن تعداد کره ها هست؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده