summerygirl 47 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 کارو هم کردم ولی نشد :sad0: خیلی ممنون که وقت گذاشتس سامیار جان اگر احیتمال خیل یزیاد بازم مزاحم میشم اگر تکسچر کف اماده که بامپ و ... همه چی داشته باشه داری برام بزرار من دان کنم سرامیک سفید
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 کارو هم کردم ولی نشد :sad0: خیلی ممنون که وقت گذاشتس سامیار جان اگر احیتمال خیل یزیاد بازم مزاحم میشم اگر تکسچر کف اماده که بامپ و ... همه چی داشته باشه داری برام بزرار من دان کنم سرامیک سفید خواهش میکنم در خدمت هستم،سرامیک سفید آماده ندارم متاسفانه!
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 کارو هم کردم ولی نشد :sad0: خیلی ممنون که وقت گذاشتس سامیار جان اگر احیتمال خیل یزیاد بازم مزاحم میشم اگر تکسچر کف اماده که بامپ و ... همه چی داشته باشه داری برام بزرار من دان کنم سرامیک سفید اینو ببینید اگر مناسب هست تا آپلود کنم
summerygirl 47 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 اینو ببینید اگر مناسب هست تا آپلود کنم اوهوم خوبه مرسی از لطفتون
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 اوهوم خوبه مرسی از لطفتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
summerygirl 47 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سلام سامی جان بخشید دوباره مزاحم شدم این محور xyzرو که وقتی روی اکیل یا مو میزارید میاد نمیدونم چی کتار کردم خیلی کوچیک شده چجوری میشه درستش کرد؟؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سلام سامی جان بخشید دوباره مزاحم شدم این محور xyzرو که وقتی روی اکیل یا مو میزارید میاد نمیدونم چی کتار کردم خیلی کوچیک شده چجوری میشه درستش کرد؟؟ سلام،خواهش میکنم این محور مختصات اسمش Gizmos هستش و تنظیماتش درمسیر customize/preference/gizmos قرار داره، فقط متوجه نشدم روی چی میزارید؟
summerygirl 47 ارسال شده در 13 فروردین، 2015 سلام،خواهش میکنماین محور مختصات اسمش Gizmos هستش و تنظیماتش درمسیر customize/preference/gizmos قرار داره، فقط متوجه نشدم روی چی میزارید؟ move یا scaile مر سی ی ی ی 1
summerygirl 47 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 http://www.noandishaan.com/upload/images/7vgpligatvq1inbghnpj.png سامبار جان سلام این عکس رو ببینید لطفاا !!میخام رندر بگیرم ایم ارور رو میده
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 http://www.noandishaan.com/upload/images/7vgpligatvq1inbghnpj.pngسامبار جان سلام این عکس رو ببینید لطفاا !!میخام رندر بگیرم ایم ارور رو میده پوشه Temp ویندوز رو خالی کن
summerygirl 47 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 پوشه Temp ویندوز رو خالی کن هر چی هست داخلش پاک کنم یا انتقال بدم
summerygirl 47 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 همه رو پاک کنین خیلی کمکم هستی سامیار جان ممنونتم واقعا 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 ببخشید بازم همون ارور رو میده فایل رو اگر توی درایو C ذخیره کردین جابجاش کنین، یکبار درایو c رو disk cleanup کنین و بعد در پنجره Run این کلمه رو %temp% بنویسید و اینتر کنین محتوای پنجره ای که باز میشه رو هم پاک کنین و دوباره رندر بگیرید
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 فروردین، 2015 .دو باید باشه گمونم در تنظیمات وی ری بخشsystem یه گزینه هست به اسم Dynamic memory limit مقدارش رو روی صفر بزارید
summerygirl 47 ارسال شده در 15 فروردین، 2015 سامی جان امتحان کردم !!ولی ظاهرا مشکل از جای دیگه اس چون همچنان موقع رندر گرفتن همین ارور رو میه و رندر نمیگیره 11یه خواهشی دارم اگر احیانا متریال استیل دارید که براق هم باشه برام لینکشو بزارید ممندم میشم 1
ارسال های توصیه شده