summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ کارو هم کردم ولی نشد :sad0: خیلی ممنون که وقت گذاشتس سامیار جان اگر احیتمال خیل یزیاد بازم مزاحم میشم اگر تکسچر کف اماده که بامپ و ... همه چی داشته باشه داری برام بزرار من دان کنم سرامیک سفید لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ کارو هم کردم ولی نشد :sad0: خیلی ممنون که وقت گذاشتس سامیار جان اگر احیتمال خیل یزیاد بازم مزاحم میشم اگر تکسچر کف اماده که بامپ و ... همه چی داشته باشه داری برام بزرار من دان کنم سرامیک سفید خواهش میکنم در خدمت هستم،سرامیک سفید آماده ندارم متاسفانه! لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ کارو هم کردم ولی نشد :sad0: خیلی ممنون که وقت گذاشتس سامیار جان اگر احیتمال خیل یزیاد بازم مزاحم میشم اگر تکسچر کف اماده که بامپ و ... همه چی داشته باشه داری برام بزرار من دان کنم سرامیک سفید اینو ببینید اگر مناسب هست تا آپلود کنم لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اینو ببینید اگر مناسب هست تا آپلود کنم اوهوم خوبه مرسی از لطفتون لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اوهوم خوبه مرسی از لطفتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام سامی جان بخشید دوباره مزاحم شدم این محور xyzرو که وقتی روی اکیل یا مو میزارید میاد نمیدونم چی کتار کردم خیلی کوچیک شده چجوری میشه درستش کرد؟؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام سامی جان بخشید دوباره مزاحم شدم این محور xyzرو که وقتی روی اکیل یا مو میزارید میاد نمیدونم چی کتار کردم خیلی کوچیک شده چجوری میشه درستش کرد؟؟ سلام،خواهش میکنم این محور مختصات اسمش Gizmos هستش و تنظیماتش درمسیر customize/preference/gizmos قرار داره، فقط متوجه نشدم روی چی میزارید؟ لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سلام،خواهش میکنماین محور مختصات اسمش Gizmos هستش و تنظیماتش درمسیر customize/preference/gizmos قرار داره، فقط متوجه نشدم روی چی میزارید؟ move یا scaile مر سی ی ی ی 1 لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/upload/images/7vgpligatvq1inbghnpj.png سامبار جان سلام این عکس رو ببینید لطفاا !!میخام رندر بگیرم ایم ارور رو میده لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/upload/images/7vgpligatvq1inbghnpj.pngسامبار جان سلام این عکس رو ببینید لطفاا !!میخام رندر بگیرم ایم ارور رو میده پوشه Temp ویندوز رو خالی کن لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ پوشه Temp ویندوز رو خالی کن هر چی هست داخلش پاک کنم یا انتقال بدم لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ هر چی هست داخلش پاک کنم یا انتقال بدم همه رو پاک کنین لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ همه رو پاک کنین خیلی کمکم هستی سامیار جان ممنونتم واقعا 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ ببخشید بازم همون ارور رو میده فایل رو اگر توی درایو C ذخیره کردین جابجاش کنین، یکبار درایو c رو disk cleanup کنین و بعد در پنجره Run این کلمه رو %temp% بنویسید و اینتر کنین محتوای پنجره ای که باز میشه رو هم پاک کنین و دوباره رندر بگیرید لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ هنوز خم ارور میده خسته شدم بخدا Ram سیستمتون چنده؟ لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ Ram سیستمتون چنده؟.دو باید باشه گمونم لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ .دو باید باشه گمونم در تنظیمات وی ری بخشsystem یه گزینه هست به اسم Dynamic memory limit مقدارش رو روی صفر بزارید لینک به دیدگاه
summerygirl 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سامی جان امتحان کردم !!ولی ظاهرا مشکل از جای دیگه اس چون همچنان موقع رندر گرفتن همین ارور رو میه و رندر نمیگیره 11یه خواهشی دارم اگر احیانا متریال استیل دارید که براق هم باشه برام لینکشو بزارید ممندم میشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده