poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ با هیچی آروم نمیشم نه خواب نه سکوت نه تیوی نه دعوا نه قدم زدن نه کار نه هیجان نه حتی مرگ .. تین حس و حالم پاک بی معنی به نظر میرسه اونم وقتی هیچ دلیلی براش پیدا نمیکنم ! 19 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ تو روح همه شوووووووننننننننننننننننننننننننننننن 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ بوی قورمه سیزی در حال پخت داره میاد. امروزم جمعس...فردا و پس فردام تعطیله. آخیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش ... 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ يكي به يكي فكر ميكنه!اون به يكي ديگه!اونم به يكي ديگه!.... چقدر اين چرخه احمقانه است! چقدر احمقانه... 12 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ کی میدونه چرا پیغام های بازدید کننده ها پاک شده؟؟!!!!! حتی شخصی ها هم پاک شدن!!!؟چرا؟ 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چه حالی میده http://www.noandishaan.com/forums/thread5359-215.html#post1155584 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی خسته شدم تو عمرم انقدر پشت سر هم کار نکرده بودم 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ باز دستشون درد نكنه پستامونو حذف نكردن!يا كلا حذفمون نكردن! 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ چه اتفاق جالبي بود اين پاك شدن پيغاما! چقد دوس داشتم قيافه تك تك بچه هارو وقتي براي اولين بار ميرن پروفشونو ميبينن كه جا تره و بچه نيست!ببينم... 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ جالبه که همه فکر می کنیم که با همدیگه فرق داریم و دلیل تنهاییمونم همینه امــــــــــــــــــــــــــــا ... شاید دلیل این تنهایی ها همین فکرامونه این نقابامون این... نمی دونم، ولی همیشه از دوستـــــــــــــــــــــــــــــــــانم بیشتر از دشمنانم ضربه خوردم... *** این پاک شدن پیغاما هم جالب بودا...آدم حس می کنه آلزایمر گرفته! 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا من دیوار زخیمی بین خودمو خودت ساختم که توان شکستنش در من نیست،ولی در تو هست. پس زحمت شکستنشو بکش ، خیلی خسته ام 13 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ دوست دوست داشتنی ، روحم آرامش می خواد خواهش می کنم خواهش می کنم نگاه آرومت رو ازم نگیر خیلی بهت محتاجم ....خیلی .... دوستان لطفا برام دعا کنید واقعا نیاز دارم بهش .....مطمئنم که به پاکی دلای قشنگتون ، آرامش مهمون این دل بیقرار می شه :icon_gol: 20 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا داغونم بدادم برس خدایا صدامو میشنوی بهت احتیاج دارم کمکم کن دارم له میشم این اوضاع در حد توان من نیست حالم بده دارن زندگیمو ازم میگیرن نزار نزار بشکنم:ws44: 17 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ برادرا اگر دیدین دخترا دارن تیک میزنن امار ندین همش تله است... ولنتاین نزدیکه :)) 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ 1دوست خوب که به حرفات گوش کنه 1 نعمته دوست گلم ممنونتم ممنونتم که حتی نگفتی غصه نخور که حتی نگفتی گریه نکن که حتی به تظاهر همدردی هم نکردی اما فقط گوش کردی و سر تکون دادی ممنونم ازت 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ یه گپ خودمونی با همه.... والا بلا چاقو نذاشتن بیخ گِلوتون که وقتی تو یه جمع دوستانه میری، یا یه میتینگ دعوت میشی، یا به یه تور یا سفر دسته جمعی میری، حتماً باید جفت! برگردی...!!! باور کن اصن چیز خوشگلی نیس! زرت و زرت بی اف و جی اف عوض کنی و هرکی که 3 4 بار برات خندید و دیگه فکر کنی آرررره و حله اینا بریم مخ بزنیم!! :| زشت تر از این رفتار تو عمرم ندیدم!!:icon_pf (34): بابا! خو یه جا میری کلی آدم هست تو ام یکی از اونایی...!!:2rqfst4: خو بشین لذتتو ببر، خوشِتو بگذرون و کلی حال کن! اصن چِش چرونیتم کن!!! اما دیگه اینکه هرکی و اَ هرجا دیدی اصن میشناسی نمیشناسی زرتی نرو شماره نده!! زرتی نرو اکانت فیسبوقشو نگیر!! بذا بگذره ببین اصن میشناسیش؟ به درد دوستی با تو میخوره؟ اخلاقاش چجوریه؟ آدم خوبیه؟ بدیه؟ چیه اصن؟!؟!؟:th_scratchhead: اینقــــــــدر بدم میاد از یه مهمونی یا میتینگ یا سفر برمیگردم، بعد میشنوم فلانی و فلانی و فلانی چششون دنبال هم بوده و این به اون شماره داده و این با اون رو هم ریخته!! و آرزو میکنم هیچوقت به اون مهمونی یا سفر نمیرفتم!!!:obm: فرهنگ... شعور... معرفت... و جنبه... کلاً اینا چیزای خوبیَن!! 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ دیدن بدبختی آدم ها سخته . . . شنیده بودم مردایی دختراشون رو بخاطر پول می فروشن اما این بار از نزدیک دیدم دختر 20 ساله ای که بخاطر پول فروخته بودنش و گریه هاش . . . مرد 60 ساله معتادی شوهرشه که دیشب از شدت مصرف تریاک حالش بد بود . . . هرچی بیشتر فک میکنم سردردم بیشتر میشه . . . 18 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی سخته درد ببینی و نتونی کاری کنی... اینکه تو اسایشگاه یه عالمه پدر و مادر هستن که چششون به دره عذابم میده 19 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ کاش میشد یکم زمان خرید / اینقدر سرم شلوغه که دو دقیقه میام تو انجمن با استرسه که از باقی کارام عقب نمونم / ولی همه چی رو به راهه مرد 17 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ من تاکی باید به این ملت یاد بدم که قبل از این که کسی ازت مشاوره نخواست راهنمایی نکن... اخه تو از دل من چه خبر داری... 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده