mani24 29,664 ارسال شده در 22 بهمن 1391 ای کاش اونا هم میفهمیدن که حتی وقتی ناراحتمون میکنن بازم میریم طرفشون. اصلا میدونن ناراحتیم ازشون؟ 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*pedram* 21,266 ارسال شده در 22 بهمن 1391 قبول دارين بهشت ،آب و هواش خوبه ولي بچه هاي جهنم باحال ترن؟ ! 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
B nam o neshan 12,214 ارسال شده در 22 بهمن 1391 روزگار! ميدونم قرار نبود هميشه باهم رفيق باشيم!!! ولي لااقل گاهي روي خوش نشون بده!فقط گاهي نارفيق... 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
B nam o neshan 12,214 ارسال شده در 22 بهمن 1391 يه چيزي رو خوووووووب فهميدم! اينكه هميشه مشكلات با گفتمان حل نميشه!!! خب اگه طرف مقابلت بخواد كه حل بشه، واقعا حل ميشه!بارها تجربه كردم و چه لذتي داره اينجوري مشكلاتو حل كردن!:hapydancsmil: اما اگه طرف مقابلت نخواد! پدرت در مياد تا يه چيز كوچيكو حاليش كني كه آخه فلاني!اينجوري كه فكر ميكني نيست!!...فقط اتلاف انرژيه!:icon_pf (34): اول ببينيم اوني كه ميخوايم باهاش حرف بزنيم اصلا آدم حرف زدن هست!بعد بخوايم براش وقت و انرژي نازنينمونو بذاريم! 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sahar 91 9,480 ارسال شده در 22 بهمن 1391 چرا بعضی ها هر چقدرم که بهشون خوبی میکنی نمیبینن باید بهشون گفت همیشه غرور آدمو تنهاتر میکنه چرا تا وقتی میتونن محبت کنن دل میشکنن چرا حواسشون نیست ممکنه خیلی زود این فرصتا از دست بره چرا به این فکر نمیکنن وقتی یکی از چشم اوفتاد....... دیگه افتاده 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mani24 29,664 ارسال شده در 22 بهمن 1391 ای کاش می دانستی چگونه مرا_بی آن که بخواهی_روی جزر و مد احساساتت به این سو و آن سو می بری.. ای کاش می دانستی چگونه دلم لحظه ای به یک نگاه تو شادمان است و روزها در فراق تو غمگین.. 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
The Developer 5,478 ارسال شده در 22 بهمن 1391 ای خدا این کیه جفت پا اومد تو زندگی من / از همه دارو ندار از تاریخچه زندگی من مو به موی زندگی من خبر داره حتی واکنش های منو هم حدس میزنه / اعصابمو بهم ریخته / خیلی دوست دارم بدونم کیه ولی هرچی سعی کردم بیشتر گیج شدم به هیچ وجه جنس صداش برام اشنا نیست واقعا این یکی دو ساعته خیلی بهمم ریخت 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*mini* 37,778 ارسال شده در 22 بهمن 1391 خسته شدم....چرا تموم نمیشه؟ 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آریودخت 43,941 ارسال شده در 22 بهمن 1391 اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم ا... الرحمن الرحیم دوباره شرو میکنیم خوندن واسه کنکور سال بعد رو 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 22 بهمن 1391 دلم یه روز استراحت میخواد 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 22 بهمن 1391 امروز این نی نی چقد مردم رو خندوند خدا حفظش کنه ه ه 14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
h.h 577 ارسال شده در 22 بهمن 1391 این کار که تموم بشه میریم سراغ هزارویک کاری که حتی فرصت فکر کردن به استراحت هم بهمون نمیدن چه جنونی داریم برای از کار انداختن خودمون 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
.Apameh 25,171 ارسال شده در 22 بهمن 1391 laptopamo dorost kardam che hesse khoobi daram va che hesse khoobi dare bichare kheili halesh bood 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sahar 91 9,480 ارسال شده در 22 بهمن 1391 تو این شلوغی افکار و اخلاق گاهی باید تشکر کرد واسه مراعات کردن واسه ملاحظه کردن واسه احترام گذاشتن 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Lean 56,954 ارسال شده در 23 بهمن 1391 چند روزی نت نداشتیم فرصت مطالعه داشتیم به موارد جدیدی در زندگی برخوردیم باشد که آدم شویم 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Farhad.Jonobi 2,552 ارسال شده در 23 بهمن 1391 تمام چسب زخم هایتت را که بخرم نه زخم من مداوا میشود نه زخم تو 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ara engineer 1,866 ارسال شده در 23 بهمن 1391 یه حرکت از یکی دیدم که حتی نمیتونم برای دیگران بازگو کنم یا بهتر بگم جرات بازگو کردنش تو ذهن خودمم ندارم... همش از خدا میخوام که من اشتباه کرده باشم... براش متاسفممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*pedram* 21,266 ارسال شده در 23 بهمن 1391 [h=3]يه سري لذتها هم مختص ايرانه . . محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. . . . . مثلا يه پول پاره پوره رو يه جوري به يه رانندهاي ، بقالي … بندازي و ازش خلاص شي ! آدم احساس پيروزي ميکنه ؛ حتي ديده شده که اشک توي چشماي طرف جمع شده ...[/h] 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mani24 29,664 ارسال شده در 23 بهمن 1391 وقتی کسی در کنارت هست،خوب نگاهش کن به تمام جزئیاتش... به لبخند بین حرف هایش.. به سبک ادای کلماتش، به شیوه ی راه رفتنش،نشستنش.. به چشم هاش خیره شو.. دستهایش را به حافظه ات بسپار... گاهی آدم ها انقد سریع میروند که حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند.. 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
- Nahal - 47,858 ارسال شده در 23 بهمن 1391 تلقین فوق العادس . . . فوق العاده . . . 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال