Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ گاهی لال میشود ادم.... حرف دارد ...... اما.... کلمه ندارد..... 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ بعد از چند هفته تازه حالا معنی رفتارشو فهمیدم چقدر ساده و بیفکر از کنار تغییرش گذشتم...چه بیانصافی بزرگی در حقش کردم! چقدر این تغییر ظریف بود مرحبا به این ظرافت و باریکبینی تو چه هدیه کوچیک و بزرگی 940311 13:58 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ اینهمه غرور برای چیه؟؟ یه روزی همین غرور زمینت میزنه... (این نوشته مخاطبی در این انجمن نداره دوستان) 940311 15:01 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ تعادل داشتن تو هر چیزی چقدر خوبه...اینکه یاد بگیری چطور رو این مرز بمونی حتی اگه به قیمت از دست دادن یه نفر باشه خیلی مهمه و باعث میشه کمتر غمگین باشی به نظر بیشتر ناراحتیای اطرافیانم به خاطر رعایت نکردن همین مرزس...بی نهایت عشق ورزیدن...بی نهایت مهربو بودن...بی نهایت دل دادن...بی نهایت وابستگی...حتی تو چیزایی مثل خرید و خوردن و هر چیز دیگه ای..اینجا کسایی هستن که وقتی میرن با دل شکسته میرن...یا اینکه چون انتظار زیادی از یه نفر داشتن جا خوردن و با ناراحتی اینجارو ترک کردن کاش یاد بگیریم تعادل داشته باشیم تا کمتر دلمون بشکنه و ناراحت باشیم..چرا انتظاراتمونو از ادما بالا میبریم !یه کم فکر کنیم و سنجیده تر عمل کنیم... اینجوری میشه که شادتریم:hapydancsmil:کمتر دستو دلمون میره از کسی ناراحت باشیم...زود یادمون میره! حتی به قیمت اینکه بهمون بگن عجب ادم پوست کلفتیه ،حالیش نیست چی گفتیم بهش...ماهم میگیم باااشه باااشهچون هر حرفی ارزش ناراحت کردنه مارو نداره که زندگی کنید و لبخند بزنید :خوندن بعضی نوشته ها باعث شد اینو بگم 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ انرزی مثبت میگیرم از نوشته هات ممنون که هستی همیشه باش و همینطور پرانرژی... 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.. من يه مدت نبودم باز كار دست خودم دادم.. و اينبار مصدوم شدم ... اينبار با سرعت بالا دوچرخه سواري كردم.. از سر و دنده و ارنج دچار اسيب شدم.. به قول دوستم اخر سر خودت دليل كشتن خودت ميشي... فقط ميدونم در يك لحظه نفس نداشتم و چه حس بدي بود از اينكه نميتونستي نفس بكشي.. ولي بعدش كلي خنديم و بعدش كلي ملت خنديدن.. اينم يه سانحه ديگه.. ميخوام اسممو تو گينه ثبت كنم.. ركود حوادث 12 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ این همسایه کناری ما ساخت و ساز دارن، صبح ها با صدای ازاردهنده بریدن سنگ از خواب بیدار میشیم. دیروز دیدم یه پلاکارد بزرگ زدن و از همسایه ها به خاطر سروصداهایی که ایجاد میشه عذر خواهی کردن. واقعا کار قشنگیه ... خیلی دنیای قشنگ تری داشتیم اگه تعداد اینجور آدم ها زیاد تر بود 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ دلتنگ همه بچه های انجمنم... دلم میخواد برم تو پروف تک تکشون و حال و احولشون رو بپرسم... تمنا کوچیک همه شما... التماس دعا از همتون...خواهشا. 12 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ معتقدم تو رانندگی باید ادب رو رعایت کرد توهین نکرد شسته رُفته بود ااما آدم دیوانه میشه:184:مسیر بدون ترافیک جایی که باید با سرعت رد شد طرف با سرعت 30تا میره :v57xpgj21gn50sq6izfخودت بیکاری بقیه که بیکار نیستن هیچی نگفتم اما دست اون راننده ای که رفت جلو ماشینش نگه داشت درد نکنه نموندم ببینم چی شد اما دلم خنک شد 11 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ همش یه امروز نیومدم به انجمن سر بزنم...........چقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر دلم برا دوستای انجمن تنگ شده بود................... 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ من که به هیچ دردی نمیخورم … این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند … :imoksmiley: 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ عید همه دوستان مبارک:hapydancsmil: :icon_gol::icon_gol: :flowerysmile:ایشالا امروز و همه روزا براشون پر از شادی، آرامش و موفقیت باشه:w71: 940313 13:21 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ يه روز بدون حوادث رو ايشالله شروع ميكنم.. ميخوام بعداز ظهر جاتون خالي برم دوچرخه سواري.... از رو هم نميرم.. ديروزم كوه بودم.. اتفاقي نيفتاد ...خوب بودم و خوش... ولي خيلي دير رسيدم خونه تا حالا ساعت ده نيومده بودم خونه.. ولي خوب بود.... به مناسبت عيد همه خانواده رو بستني نعمت دادم.. رفتيم بيرون خيلي خوش گذشت جاي همه دوستان خالي.. خوبه ديگه.. عيدهمه دوستانم مبارك.. 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ دنبال مدل لباس بودم به این موارد برخوردم مدل لباس مجلسی طرح سنگین مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه مدل لباس های جدید زنانه 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ دنبال مدل لباس بودم به این موارد برخوردم مدل لباس مجلسی طرح سنگین شلوار صورتیه عالیه:ws28: کت آخریم شبیه کت جد منه خدا بیامرز همیشهمینداختش سر شونش به آواتارت نمیاد از این لباسا بپوشی:ws38: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ همه چی آرووووومه من چقدر خوشحااااالم 10 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ بعضی ادما.....از دور برق میزنند...... اما وقتی میان جلو میبینی....واسه خورده شیشه هاشونه..... 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ چه سوت و کور شده اینجا همه خاموشن ... یه موقعی وقتی دلمون از دنیای واقعی میگرفت میومدیم اینجا دلمون اینجا میگیره کجا بریم؟ 15 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ مَثَل حرف آریودخت مثل رانده شدن انسان از بهشت و آرزوی رانده شدن از زمین است که حرف خیلیا شده انگار 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده