.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه چندبار به دنیا اومدیم که اینهمه میمیریم... 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در جواب ابجیم ما هرلحظه میمیریم تا یادمون باشه که طوری زندگی کنیم که یادمون باشه فقط این دنیا ارزشش به لحظه های شادی هستش که باهم داریم و بقیه هیچ حیفه که لذت نبریم همه چی این دنیا سراب هستش غیر مهربانی و دوستی و شادی حتی به غمگین ترین لحظاتم باید خندید چون گذراست .... 11 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امشب یکی از هم دانشگاهیام.......سور داد........شام.........آخه دو هفته پیش بابا شده............:hapydancsmil:...........النا کوچولو اسم نی نی شونه.......:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه روز تو تنها آرزوی زندگیش میشی! این بدترین انتقامه... 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیتونم درک کنم توی عصری که علم اینهمه پیشرفت کرده، زن و شوهری بخاطر بچهدار نشدن بخوان از هم جدا بشن! اونم وقتی که حتی یه قدم کوچیک برای درمانش برنداشتن!اینهمه سال از ترس اینکه بفهمه مشکل از طرف خودش بوده، پا پیش نذاشته! واقعا اگر انسانی فکر کنیم، چه اهمیتی داره که مشکل از طرف خانومه یا آقا؟؟!! مهم اینه که باید حلش کرد! نه اینکه ازش بترسه! اینهمه سال عمر و جوونیشونو گذاشتن اما همیشه ترسیدن حتی ابتداییترین آزمایشاتو بدن خدایا من واقعا نمیتونم درک کنم! چطور میشه به این راحتی اینهمه سال زندگی رو ندید گرفت و جدا شد! داریم از پاره شدن یه ریسمان محکم حرف میزنیم که برای محکم شدنش سالها زمان صرف شده اگه تازه ازدواج کرده بودن و میخواستن جدا بشن، انقدر دردم نمیومد که حالا...وقتی میدونی همو دوست دارن... همه مشکلات خودم یه طرف، اینجور خبرا هم یه طرف...هیچ جوره از فکرشون بیرون نمیام 14 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چیزی ویرانگرتر از این نیست که دریابیم فریب همان کسانی را خورده ایم که باورشان داشته ایم......... 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اعتراف : من فقط براي يخچال عروس و خوراكياي توش عروس شدم 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز که رفتم دانشگاه انتظار این برخورد رو از بچه های دانشگاه نداشتم اصلابخصوص از استادی که ترم پیش فقط باهاش بحث میکردم دمشون گرم حتی اونایی که باهاشون تا حالا حتی سلام و علیکم نداشتم............ 9 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الهی! آن دِه ک آن بِه و مسپار ب کِه و مِه 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر میکنم هیچ چیزی بدتر از دوراهی تصمیم گیری نیست ، تصمیمی که میتونه زندگی متفاوتی برات بسازه ، کاش میشد آینده رو تا حدودی دید 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعضیا چقدر راحت درباره کارای بدشون صحبت میکنن واقعا جای تاسف داره 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواستگاری کرده...9 سال بزرگتراز من... میگه عب نداره دارم دیوونه میشم... خانوادم هیچی نمیگن... 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امروز شادترین روز عمر منه ..... ...... در چنین روزی عشقم گلم دنیام نفسم همه چیم .. همسرم عزیزم 12 سال پیش در همین روز جواب عشق منو دادی و شادترین سرود زندگی رو به من هدیه دادی و بهترین و زیباترین روز دنیا همین روز بوددعزیزم همه هستی من عشقم سالگرد ازدواجمون مبارک 17 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اتفاقی پرینت درصدای کنکورمو دیدم. بعد از حدود 5 سال. بالاترین درصدم برای جامعه شناسی بود، تمام خاطرات دبیرستانم زنده شد. یادم اومد من عاشق جامعه شناسی بودم و همیشه با دبیرای این درس بحث میکردم. یادم اومد تنها درسی که واقعا موقع خوندنش احساس خوبی داشتم جامعه شناسی بود. یادم اومد تصمیم گرفته بودم دانشگاه جامعه شناسی بخونم. اما الان ... خیلی چیزا تغییر کرده ... افکار منم همینطور ... علایقم همچنین ... دنیای ترسناکیه ... همین. 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حسِ تهی شدن با تمامی حس ها فرق دارد . . . 20 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ يه جمله اي بود تو يه جايي خوندم جالب بود گفتم براي شما هم بنويسم.. لذتي كه در كوفت گفتن مامان است در قربونت برم هيچ كس نيست.. قشنگه مگه نه 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تصمیم نهایی رو گرفتم ولی میدونم مثل لیسانس پشیمون میشم ، مصلحت اندیشی و ریسک ناپذیری مهمترین عامل عدم پیشرفت 18 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آلیس کجایی؟ ! بیا … ........... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست............ 11 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچ وقت واسه داشتن کسی که تفاوتت را با بقیه نمی فهمه ....... تلاش نکن! 16 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوابم نمیبرد به همه چیز فک کرده ام بیشتر به تو و میدانم که خوابی وقبل از بسته شدن چشمهایت به همه چیز فکر کرده ای جز من منی که بی فکر تو سر نمیکنم 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده