آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ یه تلنگر محکم برا زندگی هر کسی لازمه اما هر کسی تحمل این تلنگرو نداره 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ آدمهای بیملاحظه با ملاحظه شوید لدفنننننننن 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ ساعت خروج 8:30دقیقه صبح ورود 14 ظهر مجددا خروج 15:30و ورود حدود ساعت 22 شب! با این ساعت کاری فشرده خسته و کلافه اومدم تا خواستم استراحت کنم دخترم چشمو بسته دهن و باز کرده یکسره گریه میکنه چند دقیقست ساکت شده ولی نخوابیده من هلاکم واسه خوابیدن باید انرژی بگیرم واسه فردا بیش از اندازه خستم 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ چقد خوبه آدم برای خودش زندگی کنه.همچین آسوه ده ای هاااااااااا 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ خداروشـــکر بعد تینهمه زنــدگــی ما هم یه چیزی شدیم... فــرامـــوش...! 18 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ تفاوت نگاه ها در آدمی...در تفاوت عینک هاست... لنز عینک ها را باید از ظاهر بینی به درون بینی تغییر داد... اما آنکه نقاب زیبایی بر دل دارد چه؟ . . . انگار اینجا باید عینک را برداشت..با چشم دل دید.... دل جنس قلابی رو خوب تشخیص می دهد... 18 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ از آدماهایی که خودشون هستن خیلی خیلی خوشم میاد حتی اگه خود واقعیشون چندان دلچسب هم نباشه. 15 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ همیشه دوست داشتم به بقیه کمک کنم. چند وقتی بود که داوطلب شده بودم واسه کمک به محک ، امروز اولین روزی بود که واسه کمک رفتم. ااونم واسه کمک واسه چیدمان بازارچه خیریه. کارایی رو کردم که هیچوقت تو خونه انجام نداده بودم ، اما اونجا دیگه هیچ کس تو ژست نیست همه کمک میکنن بدون منت گذاشتن هدف فقط کار خیر عه . خیلی حس خوبی دارممممممممم خدایا شکرتتتتتتتتت 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ تقویم سوخته توش نوشته باز از روزگار من ، جدایی ها توی یونسکو ثبت شد این روز روزجهانیه ِ تباهی ها هائد 9 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ الان فصل انتظاره خدایا خزان مرا بهار کن I CAN... because ... I WANT 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ يه سرماخوردگي ساده، چقدر راحت منو از پا درمياره:mornincoffee: خدايا بابت روزايي كه سالمم...شكر:wubpink: 9 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ امروز قرار بود یه اتفاقی بیفته که هفته ها بخاطرش درگیر بودیم از دیشب هم کلی واسه امروز استرس داشتم تا صبح بیدار بودم بعدشم که ... هم خوابم میومد هم نمی تونستم بخوابم آخه خواهرم امروز مسابقه داشت ولی الان خیلی خوشحالم:hapydancsmil: چون تو مسابقات ژیمناستیک استانی و انتخابی کشوری مقام آورده:hapydancsmil::hapydancsmil: خدایا شکرت:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ گاه خیلی دلتنگ میشوم و گاه، نمیدونم چرا دیگه رنگ انسان برام نداری و امروز هم شدید گرفتار این آهنگ شدم دانلود موزیک I have often told you stories About the way I lived the life of a drifter Waiting for the day When I'd take your hand And sing you songs Then maybe you would say Come lay with me love me And I would surely stay But I feel I'm growing older And the songs that I have sung Echo in the distance Like the sound Of a windmill goin' 'round I guess I'll always be A soldier of fortune Many times I've been a traveller I looked for something new In days of old When nights were cold I wandered without you But those days I thougt my eyes Had seen you standing near Though blindness is confusing It shows that you're not here Now I feel I'm growing older And the songs that I have sung Echo in the distance Like the sound Of a windmill goin' 'round I guess I'll always be A soldier of fortune I can hear the sound Of a windmill goin' 'round I guess I'll always be A soldier of fortune 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ چقدر به این محمد گفتم چندتا تاب و سرسره ببند تو انجمن من میام سرم گرم بشه ترتیب اثر نمیده! کم میام ولی وقتیم میام احساس غریبگی میکنم. ای روزگااااار یه روزی میاد که ....... دیگه نمیاد 15 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ نگاهم به درخت گیلاسی هست که به یادت کاشتم اما کاش موقع شکوفه دادنش بودی 14 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ بعضی آدما هستن وجودشون برات بار منفی میاره....حتی با پیامکی در حد احوال پرسی هم میتونن حالت رو دگرگون کنن و لحظه های شادت رو داغون کنن همیشه سعی میکنم زیاد به این افراد نزدیک نشم که دشارژ بشم اما چه کنیم دیگه گاهی بی هوا میان و میرن .... 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ مفهوم زندگی وقتی میشه زندگی که فکرای اضافی رو از ذهنت قیچی کنی . . . همون فکرا و توهمات ذهنی که فقط و فقط باید حواله بشن به جهنم . . . و اون زمانه که به باورهایی میرسی که فقط دلت میخواد با اون باورها ادامه بدی . . . 12 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ همیشه ساده رنجیدین... همیشه سخت بخشیدین.... 13 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ چقدر این آهنگ و چقدر این ریتم زیباست شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز آهنگش فوق العاده است 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ کاش آدما تا زنده بودن قدر همدیگه رو بیشتر می دونستن. اینقد خودخواهی زیاد شده که هیچکس حاضر نیست برای خوشبختی دیگری قدمی برداره اما حیف........................... حیف حیف روزی متوجه میشیم که دیگه پشیمونی هیچ سودی نداره خدایا به بنده های دلسوزت قدرت بیشتری بده 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده