hasti1988 22046 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 تا کجا؟؟؟ تا کجا باید کوتاه اومد؟؟؟ چقدر میشه پا پیش گذاشت؟؟؟ چرا ؟ چرا یک نفر هست که نمیتونه ناراحتی و دلتنگی بقیه رو ببینه؟ نه به خاطر خودش که بخاطر بقیه اونهایی که دلتنگن تا کجا از خودش باید بگذره؟! میخواد همه بار رو به دوش خودش بکشه که چی ؟ شاید هنوز باور نکرده که آخر بازی با کسی که همیشه گذاشته اون برنده باشه ،در نهایت خودش بازنده س.... بازنده س چون به نظر اون فرد بلد نیست خوب بازی کنه و متهم میشه به خوب بازی نکردن..... .................................. 17
ara engineer 1866 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 نترس از ادمی که پشت سرت شاخ و شونه میکشه چون مطمئنا ازت ضعیف تر که حرفشو به خودت نمیزنه. 14
Valentina 13665 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 نمیدونم چرا هرچی به آخر سال نزدیکتر میشیم دلم بیشتر میگیره .. 16
.Yaprak 15749 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 همیشه هم قِدیسه بودی هم مُقدس برام ... الان هرچی فکر میکنم حتی مُقدس هم نبودی و من ... و باز هم یک چرا اضافه شد به همه چرا های زندگیم ! 13
s.zarei 3090 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 لیست کارهای خانه تکانی سال نو : 1) پاک کردن غم گذشته 2 ) دور ریختن کینه ها 3 ) شستن افکار منفی 4 ) چیدن عشق در طاقچه ها 5 )سبز کردن مهر 6 ) خرید شادی و حراج محبت 14
ara engineer 1866 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 ۱. حالم عوض میشه حرف تو که باشه ۲. از مردم شهر بیزارم چون از یکیشون خاطره دارم نتیجه این که زیادی به یکی بها ندید دوسش داشته باش ولی خیلی به روش نیار 11
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 یه لحظه گوش کن خدا! جدی میگم نه بچه بازیه نه ادا اطوار... اینطوره دنیا... حال خیلی ها خوب نیست. نوروز داره نزدیک میشه یه دستی به زندگیشون بکش ..لطفا! ! 9
s.zarei 3090 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد 14
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 برا امید وار شدن به خواسته ها و آرزوهامون وقتی که ناامید میشیم وقتی که دلمون میگیره خدا یه درایی رو باز میکنه که نشون بده باید امیدواربشیم باز شدن این درا یا اتفاقای کوچیک در نگاه اول خیلی ساده و گذار هستن اما وقتی به عمق قضیه نگاه میکنیم میبینیم که تو همه ی این اتفاقا خدا حضور داره کاش میشد معنی خیلی چیزا رو درک کنیم 13
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 چه فازه سنگینی همه چی سفید سیاه چیزی رنگی نی وای انقد کشیدم که نمیگیره خندم با چشمام قفلم به این آتیشه رو فندک نگو که هستیم رنگ مشابه من یه عمره رو صورتم خنده قاچاقه من مردم پسر یه عقدم که سر تا پای مسیرو همیشه خوردم به سنگ اگه که مردم حلال کنید اما آره تا الان ساختم ولی الان بریدم از خودم از همه از میزه محکمه از فکره فرداها که روی مغزمه ... 15
maryam39 8211 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 دوست دارم لحظه ای که الان توش هستم کش پیدا بکنه و چند سالی طول بکشه... خدایا همه چی همین جوری بمونه. خواهش 16
pesare irani 41807 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 امید وارم دقت و عمل کنیم م در مقابل یک فرد معلول با سرعت کم راه بروید در مقابل مادری که فرزندش رو از دست داده بچه تون را نبوسید در مقابل یک فرد مجرد از عشقتون نگید و خلاصه … در برابر کسی که نداره از داشته هاتون مغرورانه حرف نزنید 20
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 باران که می بارد خالی می شوم از هر غور و غمی پا می گذارم روی ابرها می روم تا لمس بودن لطیف یار آسمانی ام یا لطیف...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 15
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 امروز خیلی روز خوبی بود چون پر از بارون بود پر از مهربونی پر از حس خدا پر از نزدیکی .. و خالی از هرچیز بد خالی از هر چیزی که دور کنه منو از خدا خدایا کاش میشد همه روزها مثل امروز بود... 14
Gandom.E 17805 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 من از بازی هفت سنگ بدم میاد!!!!!! میترسم اونقدر سنگ رو سنگ بذاریم که بینمون دیوار بشه... بیا لی لی بازی کنیم که تو هر جا رفتی دوباره برگردی پیشم.... 10
not found 16275 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 همیشه باید مساله رو حل کرد. اگر نشد تاوانشو بدی! دوباره بشینی سر کلاس همون درس تا بتونی حلش کنی. بعد رد بشی و فراموشش کنی. اگر که این کارو نکنی، یه مسئله فراموش نشده برات میمونه که هروقت چشمت بهش میخوره مث خوره روحت رو آزار میده. اونوقته که باید کل حافظه ت پاک بشه که بتونی فراموش کنی. مث وقتی که کل حافظه انجمن پاک شد! مث پیام خصوصی ها!!! اگر حافظه و صندوق دریافت پیغام های 1سال گذشته م پاک بشه حالم بهتر میشه! نمیخوام این حس رو با خودم به سال 93 ببرم. 14
sahar 91 9480 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 یادم میاد با یکی داشتم حرف میزدم تو حرفاش گفت من خصلت بدی که دارم اینه که کینه ای هستم با خودم فکر کردم من چی؟هستم یا نه؟ شده زمانی که تا حد زیادی از کسی ناراحت یا عصبانی بشم ولی بعد مدتها یا از ته دل بخشیدم یا انقدر برام بی ارزش شده که فراموش کردم ... کینه فقط خودتو از درون میخوره و اذیت میکنه 17
ارسالهای توصیه شده