دختر باران 18625 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 مثل همیشه خودمو مشغول میکنم.اونقد که همه ی وقتم پر میشه اما . . . واقعا زندگی همینه؟؟من که فکر میکنم این یه جور فرار کردن از دغدغه هاس 18
aseman70 790 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 خدایا چاکرتم....بعد از یه مدت طولانی، امروز دوباره ذوق زده شدم..:hapydancsmil: 14
sahar 91 9480 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 گاهی و فقط گاهی... به اندازه دقایقی کوتاه از خودت خارج شو...از حصار غرورت بیرون بیا شاید دلیلی...علتی اطرافت دیدی و دست برداشتی از این همه بی مهری 8
- Nahal - 47858 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 چه قدر عوض شدم . . . و چه قدر بی تفاوت . . . زندگیم رو خیلی بیشتر و بیشتر از قبل ها دوست دارم . . . شکر . . . 13
maryam39 8211 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 یه نفر ذهنمو درگیر این سوال کرده که ملاک بد بودن یه کار چیه؟ آیا ضرریه که وارد میکنه؟ یا ذات اون کار بد بوده؟ اصن این مفهوم بد بودن ذات از کجا میاد؟ چرا ذات یه کار بده در جالی که ممکنه هیچ ضرری وارد نکنه؟ آیا این بد بودنه قراردادیه؟ این قراردادها رو کی تعیین میکنه؟ اعتبار قراردادها به چیه؟ کاری به بدهای عرفی ندارم چون که اون از نظرم صرفا قراردادهای ذهنی یه جامعه است اما بدهای دینی چی؟ آیا ما باید حتی وقتی که دلیل بد بودن کاری رو نمی دونیم حتی وقتی از نظرمون ضرری وارد نمی کنه بازم به خاطر این که دین گفته اونو بد بدونیم؟ پ.ن: فقط آشفتگی های ذهنی خودم بود که باید یه جایی مینوشتم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظور خاصی ندارم 7
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 نگـــــــــــاهـــــــم خـــــالــــی از حـــسّـــه... چــــــه تـــــــلخــــــه آخــــــر قــِـصــــــــه... 8
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خدایا... افسوس بر آن چشم که با پرتو صد شمع در آینه ات دید و ندانست کجایی....:icon_gol: 12
sam arch 55881 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 سهمِ بخت از روزگار همیشه مثه سهمِ زولبیا...بامیه نیست برای همنشینی...که شیرین بشه... گاهی همنشین جغد شوم می شه و تلخ... تلخی مقطعی بدم نیست...مزه ی شیرینی بعدش رو بیشتر می کنه... اما آبونمان 12 ماه تلخی رو گرفتن و ول نکردن...و بد گیر دادن به روزگار و دست به یقه شدن با اون رو برنمی داره... این جا رو خود گیری می خواد...شاید منبعش تو خوده.. تهِ این خودگیری اگه تلخ تموم شد...باز به قول اون دیالوگ معروف درباره ی الی... فرهادی :پایانِ تلخ..بهتر از تلخیِ بی پایانه... 18
maryam39 8211 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 بعضی وقت ها احساس میکنم باید این جمله روی آینه های ماشین رو به روز کنن انسانها از آن چیزی که به نظر میرسند به مراتب پستترند 12
دختر باران 18625 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 دلم بهار نمیخواد.میخوام تو همین لحظه از زمان بمونم.حوصله ی جلو رفتن ندارمدلم میخواد بشینم گوشه ی جاده ی زندگی روی یه تخت سنگ بزرگ و به آدما نگاه کنم. 11
Moment 15228 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 فضای اینجا چقدر غمگین شده این پست رو به عنوان تیر آخر جهت خودکشی گذاشته بودم 17
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 راستش یه چند تا پست قبلی یه شعر از یه نفر نوشته بودم مدیر تالار حذفش کرد گفته باید مطالب مال خودتون باشه که البته درسته یادم رفته بود قانون تاپیکو ولی بنده خدا نمیدونست اون شعر اگرچه مال خودم نیست اما خودمم 12
Gandom.E 17805 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 داره یه سری اتفاقا باعث میشه دلم ازت بشکنه.... نذار بشکنه...چون من هیچوقت فرصت دوباره به کسی نمیدم حتی اگه عزیزترین باشه واسم تمام 10
sahar 91 9480 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 هر چقدرم که بگی "بابا به چیزی عادت نکن تا باهاش آروم شی ... تا بعدها واسه آروم شدن مجبور شی همون چیز رو فراموش کنی" فایده نداره که نداره 14
sadafv 6585 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 من خیلی ناراحتم... دوست ندارم فقط وقتی ناراحتم بیام اینجا ولی هرکی اینجا رو می خونه ببخشه لطفا. 2 هفته دیگه امتحان pre دارم کاش انرژی می گرفتم واسه گذروندن این روزا خدا جونم خودت کمکم کن مثل همه ی لحظات دیگه ی زندگیم... خدایا به امید تو 16
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 تورو دوست دارم / ای کَسو کارمممممم... ینی خوشحالمممممممم الان. ازینم که منتظرتم خیلی لذت میبرممممممم تو بهترینییییییی 15
setare.blue 23086 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 امروز وقتی به مغازه نزدیک منزلمون رفتم ، فروشنده بهم گفت : خانم اون کیسه برنج (اسم برنجم گفت، دیگه تبلیغ میشه نمیگم:دی) رو میبینی؟ گفتم :بله. گفت :چند روز پیش یه نفر اومد این کیسه برنج رو خرید و گذاشت اینجا وگفت این کیسه برنج به نیازمند اهدا بشه. یک روز بعد بهش از همون شرکت (برنجه مربوطه )زنگ زدن گفتن : شما برنده 100میلیون جایزه شدین. گفتم : چه قدر جالب .ایشونم گفت:آره خود ایشونم واقعا خیلی خوشحال و از طرفی هم تعجب کرده بود . گاهی وقتا به نیت خیر آدم ها در این دنیا خیلی زود پاداش داده میشه. :icon_gol: 92.12.6 21
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 [h=2]گاهی آدم حرفی برای گفتن نداره پس بهترین کار ادامه سکوته:)[/h] 12
ارسالهای توصیه شده