ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ امروز روز شلوغیه ... خدا تا شبو بخیر بگذرونه.... 13 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ نصف بچه های اینجا عاشقن و یا شکست عشقی خوردن یکی نیست بگه بابا عشق کیلو چنده بیخیالش بشید اسایش داشته باشی 17 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ قبر ساختم از اتاقم / نفسم حبس شد / بدنم سرد شد / ولی روحم رو گرم نگه داشتم رو اجاقم 1- عه؟ چرا من این رنگی شدم یهویی :-d 2- چقدر سرعت پایینه :| 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ بساطی داریما یه نیم ساعت دعوا و جر و بحث... یه ساعت بعدش خنده و قهقه... دوباره نیم ساعت بعدش... هر لحظه ممکنه یه اتفاقی بیفته! خدا کنه دیوونه نشم... 13 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ کاش عدالت حکم فرما شود...........................:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ صفه اول انجمن خود خنده بازاره تعداد مدیرا از اعضا بیشتر 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ راه حل می خوام... راه حل ...لطفا... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سوار یه تاکسی شده بودم...راننده داشت از بچه هاش میگفت که هر کدوم یه کاره ای شدن نمیدونید با چه افتخاری داشت از بچه هاش تعریف میکرد...سربلند و پر افتخار احسنت به اون بچه ای که حتی با یه سری محدودیت ها لیاقت خودشو نشون میده... 12 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ نگرانی چه حسه بدیه خدا! الان چندروزه از بهترین دوستم بی خبرم جواب اسامم نمی ده خیلی نگرانشم! 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خوابم که نمیاد..:JC_thinking: پس این سوزش چشم مال چیه؟؟ 14 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یادته با گریه قسمم دادی فراموشت نکنم یادته میگفتی : "مگذار که یاد مارا طعم تلخ این حقیقت ببرد این حقیقت است که از دل برودهرآنکه از دیده رود" امشب یادم افتاد چقدر راحت فراموشت کردم راحتتر از اونی که فکرشو بکنی 16 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی از کاه کوه میسازی مواظب خودت باش این یه اخطاره مهندسسسسسسسسسسسسس 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ احساس می کنم رفتارم پخته تر شده...همینکه خودم از این بابت ناراحت و تحت فشارم اما واسه اینکه فشار روی اون رو بیشتر نکنم ، خودم آروم نشون می دم... بزرگ شدم تو همین دو ماه.... 15 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ برای اینکه گاو شیر بده نیاز به علوفه داره ! وما به جای اینکه بهش علوفه ویونجه بدیم بجاش نون خشک ،نمک ، مقوا ، پلاستیک ... میدیم ولی گاو طفلی در نهایت صداقت وشرافت کاری بهمون شیر تازه ومقوی میده دستش درد نکنه! باز کارمون به اینجا ختم نمیشه بعد ازاینکه شیرشو میدوشیم ۷ برابر هم بهش آب اضافه میکنیم وبه خورد بچه های مردم میدیم ! حالا خودتون قضاوت کنید آیا گاو آدمتر از بعضی آدمها نیست؟! 15 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ تو از من خسته شده ای و رفته ای و بحران نوشیدن چای بی تو در این خانه مهم ترین بحران خاور میانه است و این ادم ها هنوز سر نفت میجنگند 15 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ چه شده ای دل بیچاره پریشان شده ای... خبری هست که تو این همه ویران شده ای...؟ حال و روزت که نشان میدهد عاشق باشی... نکند باز سوار خر شیطان شده ای...؟! 13 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ من صبورم اما دست من نیست گر از باغِ دلت، خوشه ی عشق تو را میچینم یا اگر زود به زود خواب چشمان ِ تو را میبینم من صبورم اما بی دلیل از همه ی فاصله ها می ترسم .. بی دلیل از همه ی تیرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند من صبورم اما... آه دل تنگی ِ من صبر چه میداند چیست؟...! 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ حدیث داریم : زن زندگیتان را از دختران آنلاین شب جمعه انتخاب کنید ... 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ دلم همیشه حرفایی میزنه که مغزم بهش میگه صبر کن... دل عجولانه میگه:اخه چرا وقتی میشه هم کنارش بود و هم کار کرد، باید صبر کنم ؟؟؟؟ مغزم همیشه به این سوال که میرسه هنگ میکنه و ااااااه میکشه . انگار که دنیا روی سرش خراب میشه... 10 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ دلم یک فیلم بلند می خواهد! یک واقعیت عاشقانه پر از سکانس های با تو بودن و یک دکمه ی تکرار...! 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده