- Nahal - 47858 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ ســـلام به دلیل سنگین شدن ، تاپیک قبلی بسته شد. ترجیحا سعی کنید مطالب کپی نزارید و نوشته ها از خودتون باشه. برای شعرهای کپی می تونید از تاپیک های کلبه شعر استفاده کنید. برای ادامه بحث یا نظر درمورد نوشته های دوستان می تونید از پیام عمومی و پیام خصوصی استفاده کنید.پس از نوشته های هم نقل قول نگیرید. درصورت مشکل داشتن با کاربری سعی کنید مشکل رو بین خودتون حل کنید و بهم کنایه نزنید. فقط شکلک و یا فقط عکس در پستی قرار ندید. ممنونم از همکاری همه دوستان 1-دوستان لطف کنند در هرروز حداکثر دو پست بگذارند. 2-اطلاع رسانی تاپیک ها و سایر بخش های انجمن در تاپیک گاه نوشته ها ممنوع می باشد. 3-در صورت مخاطب قرار دادن کاربری از انجمن پست شما پاک می شود. 167 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی وقتا آدم دوست داره جای جدید بره بعد اولین پست و بذاره 41 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ چرا باید همه ی نوشته های من , همه ی حرف های من , رنگ و بویی از تو داشته باشند؟!! همه ی زندگی من شدی لعنتی ... حواست کجاست؟؟؟!!! 39 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی وقتها یه اسباب کشی کوچولو مثلا بین دوتا تاپیک میتونه یه کم حال ادمو خوب کنه ... 33 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ گاهــــی وقتا چه راحت خودمــــونو مدیون دیگران میکنیـــم 38 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اینجا حس ادمی رو دارم که از محله قدمی و دنج اومده محله ی جدید ( آپارتمانهای تنگ و دلگیر ) و حس دلتنگی محله ی قدیم رو داره محله قدیم با کلی خاطره و درد و دل 36 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ آخیــــــــــــــش اون تاپیک قفل شد روز از نو روزی از نو 30 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ بچای متهم کردن اول خوب فکر کنید بعد انگ بچسبونید خدایا ............... 31 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ چقد متنفرم از آدمایی که عقلشون تو چشماشونه! اصن شکستن دل آدما براشون مهم نیست! 38 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ خدا ادم رو گیر دکتر و صافکار و نقاش نندازه ه 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ چرا اینقدر بعضیا بهانه گیرن نه واقعا چراشیطونه میگه بزنم...........استغفرالله:vahidrk: 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی آدما یه کارایی میکنن،که دیگه نمیشه دوسشون داشت،ولی دلت عجیب واسه موقعی که دوسشون داشتی تنگ میشه 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ دلم میخواد با یکی حرف بزنم ولی نمی دونم با کی ! و حتی نمی دونم چی می خوام بگم !! الکی هی زنگ می زنم به مامانم می پرسم چه خبر؟! ... 13 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ بعد از دو ماه بدن درد و تب و هر بار دکتر رفتن وتشخیص انفولانزا دادن دیروز به این نتیجه رسیدن من بیماری سایپرو پلاسما دارم دوره نقاحتش 5 ماهه عضلاتم ورم وعفونت داره فلج شدم بخدا 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ شاید وقتایی که به آخرش فکر میکنم دلم میگیره...ولی دوس دارم همین الان همین حالا که درگیرم نهایت استفاده مفید و ببرم...میدونم حتما یه روزی غبطه این روزامو میخورم...پس بهتره به بهترین نحو اونو بگذرونم... می دونم به هر جا که میرسم تو هوامو داری...ممنونتم. 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ خوب منم دوس داشتم جزء اولين كسايي باشم كه تو تاپيك جديد پست ميذارن!ولي چيزي به ذهنم نرسيد برا نوشتن! 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ تو این فکرم که چقدر ادمها از هم دورشدن ،دیگه مثل قبل نیست که همه دور هم جمع شن و مهمونی برن همه تنها شدن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ ااااااااااااااااااه دیونه شدم از دست این فرم های دانشگاهی....100 رحمت به کنکور 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده