edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دلم میخواد برم یه گوشه ی این دنیا آهنگای هایده و مهستی و داریوش و ... رو گوش بدم ، مشروب بخورم و تریاک بکشم و قلیون و ... 2 - 3 سال همینجوری عمر کثیفمو ادامه بدم بعد هم بمیرم راحت .. خسته ام از این روزگار 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چند روزی میشه که به این قضیه فکر میکنم که ارزش دوستی ها چقدره ؟؟؟؟ امشب فهمیدم هیچ کسی تو این دنیا لیاقت نداره که بخوای در حقش لطف کنی یا حتی مرام و معرفت به خرج بدی.... دوستی و رفاقت و . . . تعطیــــــل (!) 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ باید قبول کنی سرنوشتی رو که خودت هیچ گونه دخالتی نمیتونی توش داشته باشی 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ امشــب تک تک اعضای بدنم درد می کنه! دارم به این فک می کنم تا کی قراره الکی به همه اعتماد کنم! 4 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ تو رو اون لحظه که دیدم به بهانه هام رسیدم از تو تصویری کشیدم که اونو هیچ جا ندیدم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ شب های زیبای من آرام بگیرید قصد خوابیدن دارم نه حرفی، نه یادداشتی پ.ن: نمیدونم چرا هرچی توی جام میپلکیدم، خوابم نمیبرد، و مدام چندین جمله توی جهنم بود، کاش الان جملات رو به یاد داشتم پ.ن: دلم بدجوری هوایی شده 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امشب از خدا سپاسگذارم............خیلی...... ببخشید گاهی گله میکنم ازت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 +البته این کار همیشگیم هس ولی الان دوست داشتم ی تشکر ویژه داشته باشم...... 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امشب بعد از مدت ها پهلو درد باز اومده سراغم امونم رو بریده لعنتی 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من امشب، یادم رفت آرزویم را بگویم… تو امـــــا … یادت نرود که آرزویی 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امشب به فردای پر مشغله ام فکر میکنم 7 صبح پیاده روی ... بعدشم درس خوندن تا هروقت که مغزم بکشه 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ دوست دارم نفرینت کنم اما تو آرزویی هستی که مدت ها قبل از خواب بوسه هایم را برایت به دست باد می سپارم 5 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امشب حال غريبي دارم خدايا .......... 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امشب از اون شباس که روحم دوباره درگیره ........... درگیر..........درگیر........ خدایا هیچی نمیخوام فقط آرامش........ هر چی که دارم و بگیر آرامش و بهم برگردون......... 7 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ بعد مدتها یک شب خوب و آروم خدا رو شکر امروزم گذشت.... 6 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ یهو اعصابم خورد شد .. اینجور بودنم رو دوس دارم ولی چرا عصبی شدم یههو؟ هر دفعه این آهنگ رو گوش دادم عصبی شدم ولی چرا؟ I know I have a fickle heart and bitterness, And a wandering eye, and a heaviness in my head But don't you remember? Don't you remember? The reason you loved me before, Baby, please remember me once more امیدوارم فردا روز خوبی واسه همه باشه همه مشتی ها همه با مرام ها 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ امشب و با فکر دیشب سپری کردم... دیشب مرا برده بود به گذشته های دور ...خیلی دور شاید بگویند چه زود گذشت ولی نمی دانند چگونه گذشت "خیلی بی رحمی" اینو امشب به دیشب های گذشته گفتم 17 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ امشب تولد داشتیم....البته تولد با تاخیر بود مربوط به پارسال میشد که فرصت نشده بود 5 نفری دور هم جمع بشیم.....:hapydancsmil: خدایا خوشبختی همه مردم رو از خودت میخوام ما هم جزو همون مردم.....از خودت میخوام،خودت که گفتی فقط از من بخواه.... خدایا شادی میخوام ....به مقدار زیاد .... میخوام گرد شادی رو به همه جا بپاشم...... خدایا شور زندگی میخوام....برای آدمها.... خدایا خوبی میخوام .... خدایــــــــــــــــــــــــــــــــا بهمون عیدی بده.....زندگی خوب برای مردم خوبم میخوام..... خدای من ، معبود من ، آفریننده زیبایی ها ، ای برترین ،والاترین... پناهمون باش ..... 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده