دل مانده 7714 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 امشب خیلی انتظار کشیدم اما نشد... آخه آدم حسابی بگو فعلا خبرشو نمیدم خیال مارم راحت کن خدا کنه فردا اول صبح خبرشو بم بده 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 امشب چندمین شبه؟؟؟ یعنی اینقد بی معرفت بودی و من اینهمه مدت نمیدونستم مرسی واقعا... (کماکان میپوسم و حنّاق میگیرم ) 10
nasim184 12259 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 امشب هر چی فک میکنم....به نتیجه نمیرسم که چرا اینجوری شد؟ اعصابم خیلی داغونه......امیدوارم خوب بشم زودترخیلی کار دارم!راه درازی در پیش است..... 7
JU JU 7193 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 امشب که هیچ دیشب حالم از هرچی عوضی ِ به هم خورد و همینطور، از خدایی که میگن مهربونه، شدید دلگیر و خسته 3
ghazal1991 1818 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 فردا یه امتحان خیلی سخت دارم. امشب تا خود صبح بیدارم. شبتون بخیر 2
کهربا 18091 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 امشب دوباره به سایت ehda.ir سرکی زدم. هر چند وقت یک بار تعداد اعضا رو چک می کنم تعداد اعضا نسبت به جمعیت کشور خیلی کمه حدود 94 هزار نفر ... اهدای خون، اهدای سلول بنیادی، اهدای عضو فراموش نشه لطفا 5
3Tilla 3844 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 داریم کم کم به لحظات ملکوتی آخر هفته نزدیک میشیم هموطنان گرامی زباله های خود را در کیسه زباله ریخته و سپس در سطل مخصوص زباله قرار دهید! یعنی از الان اومدن تو ساحل چادر زدن و شنا میکنن و ...تا جمعه خدا میدونه چقدرآشغال میریزن و میرن! ما هم آدمیم ما نیز سهمی داریم.... حداقل دو روز ک میاین کنار ساحل واسه تمدد اعصاب؛ 4 تا در ماشینتونو وا نکنین و جواد یساری گوش ندین... صدای آب بهترین صداست....اگر بدانید! ببخشید که زیاد ب امشب ربطی نداشت ته دلم مونده بود! 11
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 امشب را با تمام خستگی های روزش به فردا میسپارم تا آرام گیرم...... 10
anvil 5769 ارسال شده در 3 شهریور، 2013 رفت و امدای منم در مسیر مطب دکتر تمومی نداره که... چه عذابی داد منو این دندانپزشک :vahidrk:ی لحظم زیر دستش خندم گرفت اونم که دس از کار نمیکشید اصن یه وضی بود ها...خلاصه با تلقین بدبختیهام خندمو مهار کردم.این چه زندگیِه سگیه اخهِ 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 شهریور، 2013 خوابم میاد نمیدونم چرا وقتی ناراحت یا عصبانی هستم خوابم میگیره 6
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 شهریور، 2013 امشب اعصابم خورده....دوس ندارم خودمو نامرد و بی معرفت نشون بدم .... ولی خوب مجبورم اینکارو بکنم....ببخش منو... خدا خودت درستش کن 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 3 شهریور، 2013 امشب خدایا خودت شاهد بودی چقدر خودمو نگه داشتم چقد هی به خودم تلنگر زدم که نباز خودتو داشتم موفق میشدم اما همین چند دقیقه پیش باز زمین خوردم لعنت به هرچی اشک بی موقع س هر چی رشتم پنبه کرد 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 امشب اومده میگه" ما عادت به جشن و پایکوبی نداشتیم اون موقع که ......" shame on you :icon_pf (34): 3
ارسالهای توصیه شده