seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دارم از خستگی میمیرم... فردارم خدا به دادم برسه.... 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب شب مهتابه حبیبم رو میخوام حبیبم اگر خوابه طبیبم رو میخوام خواب است و بیدارش کنید مست است و هوشیارش کنید ..... امشب نه حبیبی در کار هست نه طبیبی 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب ......... غرورم شکست.... خرد شدم.... سرم داره منفجر میشه خداااااااااااااااااا 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روز که خسته کننده و سنگین بود.... فردا هم امتحان ترم دارم ولی هیچی نخوندم.... الانم که اینجا سوت و کور.... شب همگی خوش... 12 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب قضیه یه نمه به گوش مادرم رسوندم ولی اصن باور نکرد.فک کرد یکی ازون شوخیای همیشگیه اه کی میشه این استرس چند ماهه تموم بشه . کلافم بیشتر ازین نمیتونم بهش فک کنم. 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی از انگشتام رو با چسب حرارتی سوزوندم.....چه دردی داره....تاول زد فوری... همه دستم داره میســــــــــــــــــووووووووووزه... خدایا به همه بیمارن شفای عاجل عنایت کن ،درد کشیدن خیلی سخته...... 13 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب رو با خوردن یه بستنی قیفی توپول به پایان رسوندیم:(50): شب خوبی بود.... به قول شاعر چون که میگذرد غمی نیست 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب شب آرزو هاست.. کاش همه آرزوها به مصلحتمون باشه و براورده شه... .... 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب از راه نرسیده من پر از هیچم............دلم گرفته......نمیدونم چرا...؟؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب صدای تیشه از بیستون نیامد.. شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد.. 13 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالم زیاد امشب جالب نیست 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب از استرس نمیرم خیلیه !!!!!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب فهمیدم که حماقت آدما شاخ و دم نداره ! مخاطب هم یه احمق متوهم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب انقدر خسته شدم که اصلا ً حس خوابیدن و خوردن رو ندارم...... 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دلم یه دوست میخواد از نوعِ خودم 10 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم خونه میخواد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب پر از استرسم. خدايا فردا طرحم تاييد بشه راحت بشم. 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب باید زود بخابم فردا امتحان دارم ... هیچی هم نخوندم یعنی پاسم آیا (عایا !! ) 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دوست دارم بخوابم ، یک خواب راحت از خواب های آشوب خسته شدم ، از خواب شوره ها 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده