vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلافه از این حال و روز انجمن 16 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب باقالی های دو روز پیش رو بالاخره پاک کردم دارم بارسا بایرن رو میبینم 16 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب کلی کتک خوردم از برادر زادم....:banel_smiley_90:.بدنم درد میکنه :imoksmiley:یکی نیست بگه این بچس یا.....ای روزگاااار ما بچه بودیم اینا هم بچن 15 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشــــــب از درد خوابم نمی بــــــــره ! من باشـــــم دیگه از این کارا نکنـــــــم! 16 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب هیچی...دیشبو بگووووو روایت هست که مهمان حبیب خداست!دیشب مهمون داشتیم از اون فوتبالیای داااغ .طرفدار بارسلونا از وقتی اومده بود کنترل تیلفیزیون دستش بود مهمانی گفتن میزبانی گفتن خلاصه که از ته دل گفتم الهی 4-5 تا گل بخوره دلم خنک بشه همینطورم شد بایرن 4 تا گل زد نمیدونم دعا های من چرا در سایر موارد مستجاب نمیشه خلاصه ک دیشب از امشب بهتر بوت! 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این حس ِ لعنتی گاه قلم هم دیگر همراه نیست نمیتوان تمام ِ حرفها را گفت نمیشنود نمیفهمد لعنتی نمینویسد پس به که بگویم حرفهایم را کاغذ سپیدی بدهید برای خط خطیهایم ! 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب میخوام معذرت خواهی کنم.... لعنت به شیطون.... 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لینک انجمن و برنی وخودتو آماده کنی واسه ساعتها انتظار یهو بازبشه طرحم تایید بشهولی این لذت بزرگیه:دی 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر کار داشت ...خیییییییلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم ریزه کاری و... داشت....فکر میکردم امشب تموم میشه ولی یکروز دیگه زمان لازمه ...احتمالا جمعه تموم میشه....ولی خیلی خیلی بامزه و خوشگل شدن.... انصافا 2 نفر هم بطور مداوم و یک نفر بصورت پارت تایم همکاری کردن.... 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دندونم شدیدا درد میکنه همون دندونیه که منتظر بودم جذب بشه انگار قرار نیست جذب بشه باید برم جراحیش کنم 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تازه رسیدم خوابه خوابم ولی باید فایل دانلود شه بعد بخوابم :putertired: 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز کل حواسم به بازی امشب بود با کلی امید به پیروزی رئال نشستم پای تی وی ........ متاسفانه دورتموند بازی رو برد 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب نزدیک دو ساعتی خوابیدم.و انگار چندین روز خوابیدم.الان یهو بیدار شدم.... نمی دونم اما فقط دلم خواست بیام انجمن 11 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دیگه امشب نیست امروزه با اعصاب خورد اومدم تو تاپیک ولی دوتا پست بالاتر (1764) روکه خوندم گل از گلم شکفت 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب از آن شب هایی است که دلم هوای آغوشت را کرده افسوس که جز پاهای بغل کرده ام مهمان دیگری ندارم 9 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب جمله ای اومدی فاطمه امشبم مثه بقیه شبا تا 2-3بیدارم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله از مدیر زیست شناسی شاروک گرفته تا مدیر تالار مهندسی شیمی mim-shimi همه و همه بیدارن..... یکی بیاد به این مدیران نمونه کشوری بگه آخه برای چی تا الان بیدار موندید..... شبی همراه با کمی آرامش رو دارم سپری میکنم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده