nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امشب یکی از دوستام بعد مدت ها که خبری ازش نبووود اس داده میگه از دستت ناراحتم.... چووون اونروز بهم گفتی سر به سرم نزار حوصله ندارم!!! من الان یه همچین حالی دارم نمیدونم دنیا چی داره سرش میاد 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دیشب واقن بد بود...نمیخام بگم چرا :| 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ این شبا خیلی تو فکرم ... امشب هم نیز ... امشب مهمانی دعوتیم ... امشب دوست ندارم فاطمه (آریودخت) گریه کنه .... دیگه گریه نکن !! باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ دپرس شدم:hanghead:2ساعته نشستم کار کردم بعد که ذوق کردم گفتم چه خوب شد هول شدم کد و بستم هرچی رشته بودم پنبه شد:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور قصه ام بشنو و از یاد ببر بهر من غصه بیهوده مخور تو سپیدی من سیاهم خسته ایی گم کرده راهم تو به هر جا در پناهی من به دنیا بی پناهم گنه تو بی گناهی بی گنه غرق گناهم تو طلوع هر امیدی من غروبی نا امیدم چه امیدی به سپیدی که به رنگ شب تارم تو سپید دل سیاهی من سیاه دل سپیدم 1 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امشب خوشحالم.......از اینکه تو خونه ی خودمون هستم.......هیچ جا خونه ی ادم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ چرا هر چی بی معرفته دور من جمع شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امشب اومدم ورود یک فرشته آسمانی رو به زمین تبریک بگم که متاسفانه موفق به دیدنش نشدم بانوی زیبا تولدت مبارک 2 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ خستم ازت روزگار... دلگیرم ازت ... دلخورم... لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ خدا بابای بی پول رو نصیب گرگ بیابون نکنه :184: لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ پدرم ... مادرم ... ازتون متنفرم الهی زودتر بمیرید از دستتون راحت شم لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک فاک شیت شیت شیت شیت شیت شیت شیت لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امشب از اون شباست که خیـــلی دلم گرفته ؛ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امشب به بابابزرگ و مریضایی که با بابابزرگ تو icu هستن فکر می کنم . . . یه مشت دستگاه های مختلف بهشون وصل هست تا نفس بکشن . . . فقط از مانیتور می تونستیم ببینیمشون . . . همین نفسی که من قدرشو نمی دونم . . . . . . چند روزی که بیمارستانی دلم برات تنگ شده . . . زیاد . . . زود خوب شو . . . 10 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خدا بابابزرگمو بیامرزه ... عجب مرد نازنینی بود لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ امشب خیلییی دلگیره.. کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم...دنیای آدم بزرگا خیلییی بده 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ امشبم من موندم و کلی درس نخونده ... امشبم رفت و رو سیاهیش میمونه واسه روز بعد از امتحان ! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده