DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ این خاطرخواهی چه بر سر این جوانان آورده :ws28: من میرم جهنم:gnugghender: پیش آنجلینا جوی و کیم کارداشیان و جنیفر و سلنا گومز :gnugghender: و لیدی گاگا آقا منم میبری اگه قسمت نشد سلام منو بهشون برسون Rihanna کدوم طبقه تشریف دارن من یه کاری باهش دارم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من برای چند ثانیه میذارم. ای جان چه قدرتی داره این جنبش همه رو به زانو در میاره، دیر زمانی نمیپاید که داداش محمد ادمین هم عکسشو میزاره 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من برای چند ثانیه میذارم. یوهاهااااا :hapydancsmil:دیدیمت :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ما هم برای چند مین خواهیم گذاشت تا شاید با دیدنمان رستگار شوید 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من برای چند ثانیه میذارم. بابا نکن از این کارا خطرناکه مرد حسابی فقط مشخص شد مردی 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مارو میبینین یا نه؟ بابا تاج محل ذره بین هم بزارم رو عکست باز خودت معلوم نیستی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بابا نکن از این کارا خطرناکه مرد حسابی فقط مشخص شد مردی تا گفتم عکسمو میذارم یک دفعه 5 تا میهمان اومد توی تاپیک !!! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مارو میبینین یا نه؟ :hapydancsmil: دیدم .... دیدم .... البته جزغل بود سایز عکس ... 13 تا 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مرد حسابی فقط مشخص شد مردی من مرد نیستم، پسرم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اوه اوه لیدی گاگا ؟!! نمیترسی اونوقت؟ اونجا اونا همون شکلی هستن هنوز ؟ بعد یه سوال دیگه در ذهنم ایجاد شده .. ببخشید اونجا خواننده ها کنسرت هم برگزار میکنن؟ فکر کن یه پیرزن 90 ساله چروکیده، بعد بگن این کیم کارداشیانه، براستی من آن را ترجیح میدهم بر یک دختر 14 ساله اونجا فقط +18 از کنسرت خبری نیست 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ چه خبرهههههههه اینجا! یه بنده خدایی همچین پیشنهادی داد اونقد بهش توپیدن... بذارید عکساتونو ما مشتاق دیداریم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ مارو میبینین یا نه؟ این خیلی نزدیکه یکم دورتر وایسا نورت چشمامو میزنه 13 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ماشاالله همه پاین فقط منتظر یه تکونی بودن 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من مرد نیستم، پسرم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالله مرد هم میشی ولی منظور جنسیت بود بزار بمونه مدتی حاجی تا دنیا و استکبار ببینن چه قدرتی داره pic street 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ این خیلی نزدیکه یکم دورتر وایسا نورت چشمامو میزنه حالا خوبه سایز اصلیش را توی فیسبوکم دیدین. :vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ فکر کن یه پیرزن 90 ساله چروکیده، بعد بگن این کیم کارداشیانه، براستی من آن را ترجیح میدهم بر یک دختر 14 ساله اونجا فقط +18 از کنسرت خبری نیست اوه اوه یعنی در این حد!!! پس فکر کنم ما رو عمرا اونجا راه ندن ..... اما میگن تو بهشت ال سی دی بزرگ میذارن .. جهنمو نشون میدن که عبرت بشه برای بقیه .. من از اونجا نگا میکنم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ حالا خوبه سایز اصلیش را توی فیسبوکم دیدین. :vahidrk: اینجایی که گفتی کجاست؟ من که نرفتم و ندیدم مارو چه به این جاها یه عکسه کم نور تر بذار...بشه دیدت 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من همراه با مامان بزرگم عکسم رو گذاشتم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده