pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2011 جالبه این دفه امتحان می کنم.توی دلمه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم باغلا می ریزین؟ راستش اونا رو نمیدونم دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... گوجه رو هم تابحال نخوردم... 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 راستش اونا رو نمیدونم دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... گوجه رو هم تابحال نخوردم... آهان.فلفل دلمه ای باید اون قسمتای سفید داخل کامل گرفته بشه که تلخ نباشه. باغلا توی مواد می زنین بعد رب هم می زنین یا نه؟ 2
pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2011 آهان.فلفل دلمه ای باید اون قسمتای سفید داخل کامل گرفته بشه که تلخ نباشه. باغلا توی مواد می زنین بعد رب هم می زنین یا نه؟ خب دیگه سوالای سخت نپرس بذار از مامان میپرسم میگم... 2
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 راستش اونا رو نمیدونم دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... گوجه رو هم تابحال نخوردم... گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 خب دیگه سوالای سخت نپرس بذار از مامان میپرسم میگم... کلا جاتو با مامانت عوض کن اون بیاد تو مطبخ 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن... مخصوصا اگه یه نموره موادی می زاریم باهاش بپزه ترش تر باشه 3
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم... مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........ این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه... 5
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2011 بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........ این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه... همه آموزش ها رو دارم در پست اول میزارم..بنابراین مشکلی واسه دسترسی نیست. اما باز هرجور خودتون صلاح میدونید. دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم 3
pianist 31129 ارسال شده در 19 آبان، 2011 گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن... جدی؟ باشه... کلا جاتو با مامانت عوض کن اون بیاد تو مطبخ من دوره دانشجویی زیاد غذا درست نکردم ولی حدودا از 1 ماه دیگه باید مدتی (چون تنهام) باید خودم غذا درست کنم تو خونه پس میشم مشتری پر و پا قرص همین تاپیک... 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........ این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه... آره اینطوری جالبه یه هفته هم غذاهای فوری و راحت 2
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 همه آموزش ها رو دارم در پست اول میزارم..بنابراین مشکلی واسه دسترسی نیست.اما باز هرجور خودتون صلاح میدونید. دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم آهان پس خوبه.... من زیاد تو دلمه وارد نیستم دو سه بار درست کردم اما راضی نبودم... بذار متخصصش بیاد... 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم من بگم یا کتایون می گی؟ 2
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 من بگم یا کتایون می گی؟ شما بفرمایید ما استفاده می کنیم:ws2: 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2011 آره اینطوری جالبه یه هفته هم غذاهای فوری و راحت اصلش هم همینه..مخصوصا مهر به بعد این غذاها خیلی کاربردی میشن 2
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 فکر کنم باید مواد لازمم بنویسیم ازین به بعد...و مقدارشو... آشپز شدیم رفت 2
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 یه دستور کوکو دارم خودم از روی این درست کردم عالی شد... مواد لازم: سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز، شوید) 500 گرم مغز گردوی آسیاب شده 300 گرم آرد گندم 150 گرم زرشک یک قاشق غذاخوری سرپُر ادویهجات (نمک، فلفل) به میزان دلخواه روغن مایع به میزان لازم تخم مرغ 5 عدد نعناع خشک یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: سبزیجات و مغز گردو را مخلوط میکنیم. نعناع را هم میافزاییم. ادویه و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن خوب هم میزنیم. سپس زرشک را افزوده و هم میزنیم، در انتها آرد را کم کم میافزاییم. روغن را در تابه گرم کرده تا کمی داغ شود مایه را ریخته با حرارت ملایم میگذاریم بپزد (درب تابه را میگذاریم). حدود 20 دقیقه بعد طرف دیگر کوکو را برگردانده با حرارت متوسط 5 تا 10 دقیقه میپزیم. خیلی خوب میشه ولی با گردو من تازه امتحان کردم...:ws2: 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 دلمه گوجه فرنگی مواد دلمه همون مواد دلمه برگ مو هست یکم از سر گوجه فرنگی ها می بریم و داخلش رو با قاشق کوچیک خالی می کنیم. داخل گوجه فرنگی ها رو از مواد دلمه پر می کنیم. پیاز رو جدا سرخ می کنیم و بهش زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و رب می زنیم.یکم هم می زنیم بعد آبلیمو رو می ریزم.حدود نصف استکان.بعد آب می ریزم حدود 2 لیوان.وقتی جوش اومد گاز رو خاموش میکنیم و به داخل قابلمه ای که توش گوجه فرنگی ها رو چیندیم اضافه می کنیم.بعد می زاریم مواد بپزه. 10
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 کتایون جون برای کوکو من زرشک و گردو رو وسط کوکو می ریزم تا زرشک نسوزه. 4
کتایون 15176 ارسال شده در 19 آبان، 2011 کتایون جون برای کوکو من زرشک و گردو رو وسط کوکو می ریزم تا زرشک نسوزه. آره ها راست میگی یه ذره تلخ میشه وقتی میسوزه... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 آبان، 2011 آره ها راست میگی یه ذره تلخ میشه وقتی میسوزه... اوهوم گردو هم آسیاب نباشه فک کنم بهتره.من گردو رو با چاقو ریز می کنم ولی نه در حد آسیاب اون طوری توی کوکو شبیه گوشت می شه. 3
ارسال های توصیه شده