pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ جالبه این دفه امتحان می کنم.توی دلمه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم باغلا می ریزین؟ راستش اونا رو نمیدونم دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... گوجه رو هم تابحال نخوردم... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ راستش اونا رو نمیدونم دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... گوجه رو هم تابحال نخوردم... آهان.فلفل دلمه ای باید اون قسمتای سفید داخل کامل گرفته بشه که تلخ نباشه. باغلا توی مواد می زنین بعد رب هم می زنین یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آهان.فلفل دلمه ای باید اون قسمتای سفید داخل کامل گرفته بشه که تلخ نباشه. باغلا توی مواد می زنین بعد رب هم می زنین یا نه؟ خب دیگه سوالای سخت نپرس بذار از مامان میپرسم میگم... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ راستش اونا رو نمیدونم دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... گوجه رو هم تابحال نخوردم... گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب دیگه سوالای سخت نپرس بذار از مامان میپرسم میگم... کلا جاتو با مامانت عوض کن اون بیاد تو مطبخ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن... مخصوصا اگه یه نموره موادی می زاریم باهاش بپزه ترش تر باشه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم... مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........ این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه... 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........ این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه... همه آموزش ها رو دارم در پست اول میزارم..بنابراین مشکلی واسه دسترسی نیست. اما باز هرجور خودتون صلاح میدونید. دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن... جدی؟ باشه... کلا جاتو با مامانت عوض کن اون بیاد تو مطبخ من دوره دانشجویی زیاد غذا درست نکردم ولی حدودا از 1 ماه دیگه باید مدتی (چون تنهام) باید خودم غذا درست کنم تو خونه پس میشم مشتری پر و پا قرص همین تاپیک... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........ این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه... آره اینطوری جالبه یه هفته هم غذاهای فوری و راحت 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همه آموزش ها رو دارم در پست اول میزارم..بنابراین مشکلی واسه دسترسی نیست.اما باز هرجور خودتون صلاح میدونید. دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم آهان پس خوبه.... من زیاد تو دلمه وارد نیستم دو سه بار درست کردم اما راضی نبودم... بذار متخصصش بیاد... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم من بگم یا کتایون می گی؟ 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من بگم یا کتایون می گی؟ شما بفرمایید ما استفاده می کنیم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آره اینطوری جالبه یه هفته هم غذاهای فوری و راحت اصلش هم همینه..مخصوصا مهر به بعد این غذاها خیلی کاربردی میشن 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم باید مواد لازمم بنویسیم ازین به بعد...و مقدارشو... آشپز شدیم رفت 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یه دستور کوکو دارم خودم از روی این درست کردم عالی شد... مواد لازم: سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز، شوید) 500 گرم مغز گردوی آسیاب شده 300 گرم آرد گندم 150 گرم زرشک یک قاشق غذاخوری سرپُر ادویهجات (نمک، فلفل) به میزان دلخواه روغن مایع به میزان لازم تخم مرغ 5 عدد نعناع خشک یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: سبزیجات و مغز گردو را مخلوط میکنیم. نعناع را هم میافزاییم. ادویه و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن خوب هم میزنیم. سپس زرشک را افزوده و هم میزنیم، در انتها آرد را کم کم میافزاییم. روغن را در تابه گرم کرده تا کمی داغ شود مایه را ریخته با حرارت ملایم میگذاریم بپزد (درب تابه را میگذاریم). حدود 20 دقیقه بعد طرف دیگر کوکو را برگردانده با حرارت متوسط 5 تا 10 دقیقه میپزیم. خیلی خوب میشه ولی با گردو من تازه امتحان کردم...:ws2: 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلمه گوجه فرنگی مواد دلمه همون مواد دلمه برگ مو هست یکم از سر گوجه فرنگی ها می بریم و داخلش رو با قاشق کوچیک خالی می کنیم. داخل گوجه فرنگی ها رو از مواد دلمه پر می کنیم. پیاز رو جدا سرخ می کنیم و بهش زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و رب می زنیم.یکم هم می زنیم بعد آبلیمو رو می ریزم.حدود نصف استکان.بعد آب می ریزم حدود 2 لیوان.وقتی جوش اومد گاز رو خاموش میکنیم و به داخل قابلمه ای که توش گوجه فرنگی ها رو چیندیم اضافه می کنیم.بعد می زاریم مواد بپزه. 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کتایون جون برای کوکو من زرشک و گردو رو وسط کوکو می ریزم تا زرشک نسوزه. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کتایون جون برای کوکو من زرشک و گردو رو وسط کوکو می ریزم تا زرشک نسوزه. آره ها راست میگی یه ذره تلخ میشه وقتی میسوزه... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آره ها راست میگی یه ذره تلخ میشه وقتی میسوزه... اوهوم گردو هم آسیاب نباشه فک کنم بهتره.من گردو رو با چاقو ریز می کنم ولی نه در حد آسیاب اون طوری توی کوکو شبیه گوشت می شه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده