Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آبان، 2011 مواد لازم :یک عدد کله کره ( گوسفند نربچه سال) چهارتا پاچه شکم و چهل خون یا یک دست کله پاچه کامل پیاز متوسط 1تا2 دوعدد ادویه : نمک و فلفل و خسروداری (حتما) و زردچوبه به میزان لازم طرز تمیز کردن: اول تمام پشم های روی کله و پاچه ها تمیز میکنیم یا میدهیم بیرون تمیزش میکنند و چون همیشه مقداری از موهای ریزش جا میمونه با روی گاز قراردادن میسوزونیمشون.... شکم و چهخونش هم باید تمیز بشورید دیگه........(واقعا کار سختیه) کله را همیشه موقع تمیز کردن باید چندبار از طرف گوشهاش به زمین بزنید تا اگر چیزی داخل آن هست بیرون بیاد (معمولا کرم های ریز ممکنه توش باشه)برای حفظ سلامتی خودتونه خب حالا که تمیز شدند.. طرز پخت مرحله اول : مامعمولا درون زودپز میپزیم کله پاچه رو چون زمان زیادی میبره با این وجود از 1تا دوساعت بسته به نوع زودتون زمان لازم داره برای پخت اولیهش خب اول کله و پاچه ها و شکم و که بصورت قطعات کوچکتر خرد کردیم و درون زودپز میریزم یک تا دوعدد پیاز متوسط رو خردکرده به آنها اضافه میکنیم .. ادویه ها را اضافه می کنیم ... خسروداری یک ادویه هست که باعث میشه بوی کله را بگیرد و به غذا بوی خوبی بده..... به میزان لازم و تاجایی که هم ظرف جاداشته باشه نه خیلی پر که جای جوشیدن نداشته باشه و هم آب روی مواد را بگیره به اون آب رو اضافه میکنیم.. میگذاریم تا بجوشد و در حین جوشیدن روی سطح مواد را کف بوجود میاد که اون کفها را باید خارج کنیم و بعد از چند قل که زد درب ظرف رامیبندیم.. بسته به نوع زودپز بین 1تا 2 ساعت باید این غذا بپزد البته ممکنه زمان بیشتری هم بخواد.. یکی از نشانه های پختنش بوی دلپذیرش هست که به مشام میرسه...... بعد که این مدت گذشت شعله را خاموش میکنیم و درب ظرف را باز میکنیم.. مرحله دوم پخت : دریک سینی بزرگ یکی یکی مواد را درمیاوریم و بسته به نوعش به ظرف دیگه منتقلش میکنیم.. شکم و چهخون یا فکرکنم همون سیرابی میشه به قطعات دلخواه درمیاوریم و درون یک قابلمه میریزیم.. پاچه ها را در میاوریم و بین انگشتان اون و باز میکنیم و یک عضو کوچک سفید رنگ که بهش مودزد میگویند رو از بین اون قسمت درمیاوریم و دور میندازیم...(اگر خورده بشه باعث بیماری ای میشه که شخص نمی تونه چشمهاشو ببنده و بخوابه) یا هر چیز غیر طبیعی دیگه ای که جزو اون نباشه مثل دمل های چربی در آورده و بعد پاچه رو هم به قسمتهای کوچکتر تقسیم میکنیم.. کله هم آداب خاصی داره برای پاک شدند و تفکیک اعضای خوراکیش گوشها رو که جدا میکیند یک لایه قهوه ای رنگ روشون هست که باید جداش کنید و فقط قسمت کرمی رنگ یا زرد رنگ غضروفی اونو درون قابلمه مورد نظر بندازید.. پوست صورتش رو کنده و گوشتهای صورت رو انتقال میدهید ( خیلی خوشمزه هست خداییش) قسمت بینی رو کامل دور میندازید .. چشمها رو هم باید در بیاورید و قسمت تیره رنگشو دور بندازید و باقیش منتقل بشه.. درقسمت اطراف چشم و بینی هم از همون مودزد ها هست که باید حواستون باشه درش بیاورید.. خود استخون جمجمه رو باید با ضربه نصف کنید تا به مغز بی نوای بره برسید..در این قسمت هم باید مواظب باشید چیزیهای ناآشنای خیلی عجیب و غریب رو دور بندازید... دشبل (یا همون غده های چربی ) که در کله پاچه به وفور دیده میشه رو حتما دور بریزید بصورت چربی سفید رنگ و سفت هستند... دهن یا همون پوزش و هم باید دور ریخته بشه ....... دیگه همه اعضای کله رو گفتم ........خوب حالا موادی رو که درون قابلمه ریختید با آب خود کله که توش پخته شده رو باز میذاریم روی شعله تا چندتا قل بزنه و آب به خوردش بره..میتونید بهش آبلیمو و نمک و فلفل هم اگر دیدی نیاز داره اضافه کنید.. بعد در ظرف ریخته با آبلیمو و نان سنگک میل بفرمائید....... روشم میتونید چایی با آبلیمو بخورید تا چربیش ببره...... آب رو میتونید تلیت توش درست کنید.. اوف خیلی زیاد شد ببخشید دیگه اگر جایشو نفهمیدید بگید تا دقیق بپرسم بهتون بگم..:4chsmu1: نوش جان مرسیییییییی ولی من ازین غذا خوشم نمیاد یکی از نشانه های پختنش بوی دلپذیرش هست که به مشام میرسه...... بوی دلپذیر؟؟؟ ولی اینجور که گفتی همشو که باس بریزیم دور، پس چیش میمونه بخورنن؟؟؟ 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 19 آبان، 2011 منم کله پاچه دوس ندارم. سفید برفی اون کره رو خوب اومدی.کرهههههههههههه.خداییش قشنگ تر از گوسفند هست. راستی کله پاچه رو با انار دون شده بخورید خوشمزه میشه.من که فقط زبون میخورم از کلش اونم تو ساندویچ.بوش خیلی بدههههههههههههههههههههههههههه 5
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 19 آبان، 2011 مرسیییییییی ولی من ازین غذا خوشم نمیادبوی دلپذیر؟؟؟ ولی اینجور که گفتی همشو که باس بریزیم دور، پس چیش میمونه بخورنن؟؟؟ اختیار داری شکم-پاچه-چشم-مغز-زبون خیلی ها هم فقط ابشو میخورن. 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آبان، 2011 اختیار داری شکم-پاچه-چشم-مغز-زبون خیلی ها هم فقط ابشو میخورن. من که هیچ کدومشو نمیخورم!!! 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 من خیلی کله پاچه دوست دارم برعکس داداشم متنفره از کله پاچه 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 من پیشنهاد میکنم تو این تاپیک غذاهایی گذاشته بشه که معمولا تو خونه پخته نمیشه... یه ساندویچ خیلی خیلی خیلی خوشمزه نشونتون میدم درست کنین لذتشو ببرین اول باید نصف مرغ (شامل ران و سینه باهم) با ادویه و نمک و غیره بپزین و خورد کنین. یه بسته قارچ هم خورد کنین و تفت بدین. برای این کار اول کمی روغن تو ماهیتابه بریزین تا گرم بشه. لازم نیست خیلی داغ باشه... بعد قارچ خورد شده رو داخلش بریزین و فورا مقداری آبلیمو بهش اضافه کنین و هم بزنین. این باعث میشه قارچها سیاه نشن و مزه خوبی هم داشته باشن. کمی ادویه و نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین و بذارین تا بپزه. دقت کنین که شعله گاز نباید زیاد باشه که سرخ بشن و نباید کم باشه که آب بندازه... حالا توی نان باگت کمی سس سفید میزنین. (اضافه کردن سس سفید قبل از مواد خیلی اهمیت داره چون به خورد باگت میره و خوشمزه میشه) مقداری گوجه و خیارشور میذارین و بعد مقدار زیادی از مرغ خورد شده رو زیرش میریزین و یه ردیف هم قارچ پخته شده روش. تمام... اسمشو بذارین ساندویچ مرغ و... لذتشو ببرین مشخصه حرفه ای هستینا از زدن آبلیمو برای اینکه قارچ سیاه نشه مشخصه 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 خسروداری یک ادویه هست که باعث میشه بوی کله را بگیرد خسروداری یک ادویه ترکیبی هست؟فقط برای کله پاچه استفاده میشه؟ تا حالا اسمشو نشنیدم خدا در خلقت من ظلم کرد اگه پسر بودم صبح به صبح دم کله پاچه ای بودم 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 غذای فوری با تن ماهی اول می زاریم تن ماهی با آب بجوشه.20 دقیقه. پیاز رو سرخ می کنیم.روغن تن ماهی رو دور می ریزیم و تن ماهی رو به پیاز اضافه می کنیم.فلفل سیاه هم میزنیم.هم میزنیم تا ماهی هم یکم سرخ بشه.ترخون خشک شده و زرشک هم می ریزم و هم می زنیم. می تونیم روی برنج بریزم و بخوریم یا شبیه عدس پلو برنج رو صاف کنیم و لابه لای برنج بریزم. 9
کتایون 15176 ارسال شده در 20 آبان، 2011 پاستای مورد علاقه ی من: مواد لازمش: پاستا... کره... سینه ی مرغ... جعفری... طرز تهیه اش: توی یه قابلمه آب رو جوش میاریم وقتی آب جوش اومد توش نمک میریزیم در این حین پاستا رو اضافه می کنیم... یک نکته ی مهم اینه که در ظرف رو نباید بذاریم چون پاستا خمیر میشه... توی یه ظرف جداگانه کره رو آب می کنیم و مرغ(قبلا مرغ رو پختیم) رو بهش اضافه می کنیم و باهاش تفت میدیم نمک و فلفل رو همراه سس به این ظرف اضافه می کنیم( الان سس رو میگم) یه چند دقیقه تو این حالت میذاریم بمونه... بعد که پاستا پخت این مخلوط سس و مرغ رو میریزیم روش...از جعفری برای تزیینش استفده می کنیم... حالا سس مواد لازمش: کره... خامه... سیر... پنیر پارمزان... جعفری... طرز تهیه اش: کره رو توی یک ماهیتابه آب می کنیم بعد خامه رو بهش اضافه می کنیم...هم میزنیم مخلوطو برای چند دقیقه بعد بهش سیر و پنیر و جعفری رو اضافه می کنیم خیلی سریع این مواد رو مخلوط می کنیم و بعد از روی گاز برش میداریم... (این همون سسیه که به مرغ اضافه کرده بودیم) عالیه ها... حتما امتحان کنین... نوش جون.... 12
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 کتایون کره نهههههههههه :icon_pf (34): باید خوشمزه باشه پاستایی که گفتی البته بدون کره :icon_pf (34): 4
کتایون 15176 ارسال شده در 20 آبان، 2011 کتایون کره نهههههههههه :icon_pf (34): باید خوشمزه باشه پاستایی که گفتی البته بدون کره :icon_pf (34): چرا؟ عطر کره که خوبه... البته نباید بسوزه... 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 چرا؟ عطر کره که خوبه...البته نباید بسوزه... خیلی ازش بدم می یاد :icon_pf (34): 2
کتایون 15176 ارسال شده در 20 آبان، 2011 خیلی ازش بدم می یاد :icon_pf (34): منم به تنهایی اصلا نمیخورم فقط تو غذا... یعنی کلا از روغن استفاده نمی کنم... ازین مارگارینا میریزم همیشه... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 20 آبان، 2011 منم به تنهایی اصلا نمیخورم فقط تو غذا...یعنی کلا از روغن استفاده نمی کنم... ازین مارگارینا میریزم همیشه... من کلا هیچ مدلش رو دوست ندارم روغن کنجد و هسته انگور استفاده می کنیم. 6
کتایون 15176 ارسال شده در 20 آبان، 2011 من کلا هیچ مدلش رو دوست ندارم روغن کنجد و هسته انگور استفاده می کنیم. هسته ی انگورم خوبه...اما کنجدو من امتحان نکردم... 6
ارسال های توصیه شده