رفتن به مطلب

تنوع در ازدواج (شركاي جنسي )

samaneh66

ارسال های توصیه شده

اصلا یکی به من بگه اگه مردی به زنش خیانت کنه و با یکی دیگه بی نهایت صمیمی باشه اما *** نداشته باشه..علتش چیه؟!؟؟!

اونقدر که حس کنههه میخواد با همین آدمی که هیچ ***ی باهاش نداره همه زندگیش و بگذرونه؟!؟؟!

اینم هرزگیه؟

بی نهایت صمیمیت یعنی چی؟

یعنی بشینه براش شعر بخونه و فقط حرف بزنه و بهش دست هم نزنه؟

اصلا همچین چیزی ممکنه !!

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بی نهایت صمیمیت یعنی چی؟

یعنی بشینه براش شعر بخونه و فقط حرف بزنه و بهش دست هم نزنه؟

اصلا همچین چیزی ممکنه !!

بهش دست بزنه ...باهاش س ک س نداشته باشه..اینا با هم فرق دارن!!

صمیمی یعنی ادعا کنه تا این حد هیچوخ با کسی راحت نبوده حتی با زنش!

اصلا هم پیگیر *** نباشه حتی جایی که شرایطش و داره!

• Like 1
لینک به دیدگاه

بهش دست بزنه ...باهاش س ک س نداشته باشه..اینا با هم فرق دارن!!

صمیمی یعنی ادعا کنه تا این حد هیچوخ با کسی راحت نبوده حتی با زنش!

اصلا هم پیگیر *** نباشه حتی جایی که شرایطش و داره!

یه اصطلاحی دارند آخــوندا میگن مراسم لهو و لعب.

لهو و لعب الزاما به رابطه جنسی نمیگن که،بلکه به هر چیزی که باعث بشه،شما بری تو بحر یه چیزی و عشق کنی،میشه لهو و لعب.....

این حرکت این آقا جز لهو و لعب محسوب میشه و در نتیجه مصداق خلافه در فرهنگ اسلامی.

اما خوب مسلما تو فرهنگ های دیگه هیچ مشکلی نداره،چرا که نه؟ (به قول ندامون)

لینک به دیدگاه
یه اصطلاحی دارند آخــوندا میگن مراسم لهو و لعب.

لهو و لعب الزاما به رابطه جنسی نمیگن که،بلکه به هر چیزی که باعث بشه،شما بری تو بحر یه چیزی و عشق کنی،میشه لهو و لعب.....

این حرکت این آقا جز لهو و لعب محسوب میشه و در نتیجه مصداق خلافه در فرهنگ اسلامی.

اما خوب مسلما تو فرهنگ های دیگه هیچ مشکلی نداره،چرا که نه؟ (به قول ندامون)

اسلام سیری چند!

ببخشید اما با حساب تو همه نوع ارتباطات با آدمها ممکنه توی طبقه لهو و لعب قرار بگیره..چون باهاش حال میکنی!!نشد که!

• Like 1
لینک به دیدگاه
اسلام سیری چند!

ببخشید اما با حساب تو همه نوع ارتباطات با آدمها ممکنه توی طبقه لهو و لعب قرار بگیره..چون باهاش حال میکنی!!نشد که!

اگر بنا به اقتصاد امروز بخواهی حساب کنی سیری 1390 ریال میشه.

نه،آدم در هر ارتباطی،غرق طرف مقابلش میشه و در او محو میشه؟

لهو و لعب یعنی هرچیزی که باعث میشه شما تنها به خودت و شادی لحظه ای خودت فکر کنی و دیگران برات اهمیتی نداشته باشند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر کسی زیر زیرکی،با دیگران رابطه داشت چی؟

و هر وقت هم میومد خونه،هیچی از خودش بروز نمیداد،آیا باز هم بنیان خانواده سست میشه؟

اولا که تا آخر عمر که نمیتونه زیر زیرکی ادامه بده!

دوما زیر زیرکی کار کردن ینی دروغ گفتن ، دروغ گفتن ینی خیانت ، به نظر خودت این کار درسته؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ماشاا...! آقایون اکثرشون سیری ناپذیرن!

:banel_smiley_4:

شاعر میگه:

تا توانی دلی به دست آور .......دل شکستن هنر نمیباشد.

آقا هم مدام دنبال به دست آوردن دل است و روی کسی را زمین نمی اندازد. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاعر میگه:

آقایونم حسااااااااااس :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه خانم مهندس / شما که خودتون گفتین کاملا مخالفید:icon_gol: اما در مورد سوالتون که:

ايا رابطه افراد بعد از ازدواج با جنس مخالف معقوله يا معقول نيست ؟

از نظر معقول بودن که: من اگه متوجه بشم خانمم با فردی ارتباط داره(به همون معنا که شما فرمودین) داغون میشم. پس عکسش هم... پس معقول نیست.

خب اين طرز فكر كاملا درسته .......:icon_gol:من هم همينو كاملا قبول دارم :w16:

با حرفای شما در مورد احتمالا پاسخ ندادن نیازش موافقم

منم مدتیه درگیرم با سوالاتی از این دست منتها سوال ذهن من اینه و دوست دارم آقایون جواب بدند

آیا ممکنه مردی با تمام رفع شدن نیاز هاش جنسی عاطفی و .... توسط همسرش باز هم با فرد دیگه ای باشه؟

آره عزيزم چرا كه نشه گاهي اوقات از مرداني كه اين عمل ازشون شر ميزنه ميپرسند كمبودتون چي بود خودشون هم در جواب دادن ميمونند چون همه چيز زندگيشون كامل بوده و فقط فقط براي تنوع اين كار رو كردند

خب چرا اینجوری میکنند مردا؟

اصلا اعتماد ندارم دیگه به مردا !

واقعا باید بگم میترسم !

اون بحث دینیشم موافقم خیلیا با چتر دین هر غلطی میخواند میکنند .....

من بحثم انسانیته ! تعهده .......

وقتی یک زن از همه چیزش میگذره برای مردی واقعا جواب مرد درسته این باشه؟

باور كن گلم منم همين مشكل تو رو دارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی مشکل فقط سر خوندن چهار تا جمله عربی برای ازدواجه؟

چرا در نظر ما وقتی مجردیم،آزاد به انجام هر کاری هستیم،اما ازدواج سدی میشود برای آن آزادی ها.

منظورم اینست که آیا تعهد و مسئولیت باید شامل نیازهای شخصی آدم هم بشه؟

من كاملا مخالفم اره مشكل فقط فقط سر خوندن چهار جمله عربي

اسي من اينو توي زندگي روزمره ام ديدم كه طرف به چهار تا جمله عربي اعتقاد نداشته وارد زندگي يكي ديگه شده و شده دوست اون مرد و براي مدتي زن صيغه ايش هم زندگي خودش رو نابود كرده هم زندگي طرف مقابلش رو چون الان نه اون ميدونه شوهر اين هشت يا نه و هم اين زن مرد رو به عنوان شوهر قبول نميكنه نتيجه اين شد كه ماه گذشته زنه توي زن 56 سالگي خود زني كرد

همون 4 جمله تعهد مياره

• Like 1
لینک به دیدگاه
:sigh:

نمیدونم ......

احساس میکنم عشق برای مردا الکیه زنا براشون اسباب بازی! خصوصا چون خودم شدیدا تعهد دارم و احساسایم ....

الانم نزدیک افطار داریم میشیم بحث نمیکنم دیگه توان بحث ندارم خصوصا اینکه خیلی عصبیم میکنه ......

دقيقا منم همين حس رو دارم نميتونم باور كنم كه يكي بهم بگه دوستت دارم برام سخته كه يه مرد اين جمله رو بگه چون فكر ميكنم فقط فقط براي رسيدن به خواسته اش ابراز عشق ميكنه و زن رو فقط به چشم يه عروسك ميبينه اونم براي مدت كوتاهي

من اسمش رو میزارم هرزگی.

خوشحالم از اين كه هنوز توي جامعه ما مرداني هستند كه وفادارند

اسی جان همه حیوانات مثل هم نیستن. خیلی از حیوانات به طور غریزی تک همسرن. گونه هایی خاصی از میمون ها و قو. شاید حیوانات دیگه ای هم باشن. ولی اینها همگی وحشی هستن.

اسي جان حيوانات رو با انسان يكي نكن اونا عقل ندارند كه انسانها عقل و شعور دارند و اونا جمس مادشون احساسات و عواطفي كه يه زن داره ندارند

چنین رفتاری از نظر من خیانت محض محسوب میشه چه یک زن چنین کاری رو بکنه چه یک مرد...

اونم در همچین وضعیتیییییییی...معذرت میخوام یه آدم با چنین اوصافی که زندگیش داره با یه کودک مریض همون اسم آدم از روش برداشته بشه بهتره

تعجب میکنم بعضی از دوستان چطوری این موضوع رو و در واقع چنین رفتار غیر انسانی رو تصدیق میکنن!!!

بعضیا گفتن چون همسرش بهش توجه نکرده اینجوریه حتما میدونید که افسردگی باعث کاهش احساسات میشه زنی که یه بچهی بیمار سرطانی داره چه حسی میتونه داشته باشه افسردگی همه ی وجودش رو گرفته مرد هم حتما ناراحت میشه و با هم و پا به پای هم میخوان که آرامش داشته باشن و فرزندشون رو به بهترین وجه درمان کنن

در این وضعیت یک مرد انقدددددددر براش واجبه و نیاز به توجه داره و انقددددر از انسانیت دوره که به جای توجه به یک طفل معصوم سراغ هوس بازی خودش و خیانت به همسرش میره واقعا جای تاسف هست....

دقيقا چون اون زن براي مدتي تمام فكر ئ ذهنش پيش اولادشه و صد در صد با اون حال به فكر خودش هم نيست چه برسه به نيازهاي يه فرد ديگه اگر اين فرد كمي صبر ميكرد مطمئنا زنش مثل روز اول جوابگوي نيازهاش بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاعر میگه:

واااااااااااااالا :smiley (18):

چی کنیم دیگه :ws17:

اینم از مزایای دل گندست :ws3:

میگن یارو دلگند ست ینی همین دیگه :ws17:

اسی حجم دلت چقده؟ چنتا همزمان توش جا میشه؟ دائم و موقت و توافقی و زوری و .... اینا :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دیروز اپرا رو دیدیدsmiley%20(18).gif

اکثر مردای خیانتکار میگفتن ما رابطه جنسی خوبی داشتیم زنامونم خوب بودن اما دنبال یه حس جدید میگشتیمsmiley%20(18).gif

جالبه این کارو خودشون در قبال همسرشون نمیکردنsmiley%20(18).gif

میگفتن 99/99999مردا خیانت میکنن فقط واسه بعضیا هیچ وقت رو نمیشهsmiley%20(18).gif

وقتی میپرسیدن چجوری اشنا شدید اغلب با یه نگاه یا یه حرف سادهsmiley%20(18).gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
چند وقت پيشا بود كه متوجه شديم يكي از بچه هاي شركتمون كه 54-55 سالش و بچه اش بيماري سرطان داره و با اين همه درگيري ذهني اما با يه خانمي ميگرده ........

براي همين بحثي عظيم بين من و چند نفر ديگه در گرفت يكي از اون اشخاص ميگفت چون شما مجردي اينو درك نميكنيد كه بعد از ازدواج هم تنوع نيازه و اين كار خارج از عرف نيست

من به شخصه اسم اين تنوع رو ميذارم هوس .....

اما برام جالب بود بدونم نظر شما چيه ؟

ايا بعد از ازدواج هم تنوع نيازه ؟

آيا اين تنوع فقط فقط بايد مختص آقايون باشه ؟

شما کار خودتو بکن

چرا تو پوستین خلق میوفتی

همه زندگی اون بابا رو که نمیدونی داری راجع بهش قضاوت میکنی

شما متاهل بشو اول

اگه دیدی نیاز به تعدد هست خوب یه فکری بکن

اگه دیدی نیاز نیست خوب نکن

چرا به این و اون گیر میدی؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
شما کار خودتو بکن

چرا تو پوستین خلق میوفتی

همه زندگی اون بابا رو که نمیدونی داری راجع بهش قضاوت میکنی

شما متاهل بشو اول

اگه دیدی نیاز به تعدد هست خوب یه فکری بکن

اگه دیدی نیاز نیست خوب نکن

چرا به این و اون گیر میدی؟

اگر ادامه بحث رو ميخونديد متوجه ميشيد اين فقط يه مثال بود كه من زدم و من خواستم بدونم اين رابطه معقوله يا نه من هيچ كاري به اون زندگيش نداشتيم اين مثال رو زدم كه جا بيافته

مورد بعدي اينكه من توي دوران مجرديم كه هيچ محدوديتي ندارم هوس باز نبودم و نخواهم بود كه حالا بعد از ازدواج به دنبال تنوع باشم

كسي هم قضاوت نكرد حتي در پست هاي بعدي كه شما نخونديد مطرح شد كه زن اون آقا هم تقصير كار بوده

شايد به كام بعضي ها اين تايپيك تلخ امد اما اينم جزئي از زندگي روزمره ماست و اتفاقي كه ممكنه براي هر كسي بيافته

• Like 7
لینک به دیدگاه
چند وقت پيشا بود كه متوجه شديم يكي از بچه هاي شركتمون كه 54-55 سالش و بچه اش بيماري سرطان داره و با اين همه درگيري ذهني اما با يه خانمي ميگرده ........

براي همين بحثي عظيم بين من و چند نفر ديگه در گرفت يكي از اون اشخاص ميگفت چون شما مجردي اينو درك نميكنيد كه بعد از ازدواج هم تنوع نيازه و اين كار خارج از عرف نيست

من به شخصه اسم اين تنوع رو ميذارم هوس .....

اما برام جالب بود بدونم نظر شما چيه ؟

ايا بعد از ازدواج هم تنوع نيازه ؟

آيا اين تنوع فقط فقط بايد مختص آقايون باشه ؟

به قول دوستامون اكثر آقايون تنوع طلبن حالا اگر اين وسط خانم اين تنوع را ايجاد كنه اين خيانت و رفتن مرد به سمت زن ديگه كمتر ميشه

متاسفانه امروزه چون بيشتر خانما مثل آقايون درگير كار و روزمرگي شدن كمتر براي شوهر و بچه هاشون وقت ميذارن و همين ميشه يه مشكل

ازدواج و شوهرداري خيلي سخت تر از اوني هس كه ما فكرشو ميكنيم ...

هر وقت يه خيانتي شكل ميگيره

هروقت يه زندگي از هم مي پاشه

هروقت دونفر از هم جدا ميشن

تقصير فقط يك نفر نيست اين وسط هردو مقصرن حالا يكي بيشتر و يكي كمتر

دوستان گفتن حتي بودن كساني كه خانم واسه شوهرش هيچي كم نذاشته اما شوهر باز هم خيانت كرده حالا چي؟

من ميگم باز هم يه چيزي بوده

اگر كه نبوده اون اقا مشكل داشته بيمار جنسي بوده يه بيمار هم بايد درمان بشه

به نظر من دليل ديگه اي نداشته:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
واااااااااااااالا :smiley (18):

چی کنیم دیگه :ws17:

اینم از مزایای دل گندست :ws3:

میگن یارو دلگند ست ینی همین دیگه :ws17:

اسی حجم دلت چقده؟ چنتا همزمان توش جا میشه؟ دائم و موقت و توافقی و زوری و .... اینا :ws38:

یک فیلمی نشون میداد بود اسپنسر بازی میکرد به نام پا گُنده.

من هم شده ام بازیگر نقش فیلم دل گُنده.

حجم دل علما زیاد است و اشتهایشان سیری ناپذیر،هرچه بیشتر بهتر. :ws37:

این مقید بودن به یک نفر را من نمیدانم دوستان از کجای اسلام برداشت کرده اند و از کدام الگوی اسلامی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...