S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ مشغول نِمو دادن بالهای خود هستم تا با آنها پرواز کنم ... 20 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ امروز کم حرف زدم . چون حوصله حرف زدن نداشتم . پس به ناچار به خیلی چیزها فکر کردم . موارد زیر نیمی از افکار پراکنده امروز روزا عوض میشن..درست مثل آدم ها!!درست مثل آدم ها که یا عوض میشن یا عوضی! نوشته های کتاب ها رو در مورد مهربانی و عشق و صمیمیت و و اراده و ظرفیت و احساسات و خلاصه همه چیزهایی که به این موارد مربوط می شه رو فقط باید بخونید ! باور نکنید! 15 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نگاه کن...خوب نگاه کن... این همان کوچه است...میشناسی ؟ حق داری... دیگر پس از عبور ما اسمش کوچه نبود !!! اسمش دفتر خاطراتی بود که برای مرورش من صدبار از آن گذشتم و هر بار با خودم گفتم اینبار میگذارم و میگذرم... اما حیف ... گذشتن شجاعت میخواست . 13 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بچه های گلخونه ای زیاد شدن... این نسل جدیدی ها توشون فَته فراوونِ این برچسبِ گلخونه ای بودن... بچه ای که پیش بینی شده اومده...پیش بینی شده رشد می کنه... هر روز پاش ویتامین می ریزن...ویتامین های روز شنبه...ویتامین های روز 5 شنبه! داخل خونه می شینه..هنوز فرقِ شلغم و باباش رو نمی دونه...دور رو برش پر می شه از لوازم آموزشی...:babygirl: اولین کلمه ی به جای بابا و مامان می گه دُر..(door)..مادر و پدر ذوق مرگ می شن... فخر می فروشن به در و همسایه که بچه مون باهوشه و از الان خارجکی حرف می زنه...:(87): بزرگ می شه این بچه می ره مدرسه..هزار جا سفارش و گشتن..یک مدرسه ی غیر انتفاعی مخصوص پیدا می کنن... یک جایی که همه ی گلخونه ای ها اونجان..(همه ی غیرانتفاعی ها اینجوری نیستن..دارم میگم یک جای مخصوص)بعد از مدرسه از دمه در سوارش می کنن...می آرن تو خونه....از اون به بعد شروع می شه کلاس های تقویتی... ریاضی و علوم..فیزیک و شیمی..... نهایتا می رسه به کنکور...اونجا هم که خواب و خوراک رو بر همه حروم می کنن..نهایتا بچه می ره دانشگاه... بعدم اونجا یکهو می بینه ببببَه....اینجا دیگه کوجاست؟؟!!!!!!!!! اینا کی ان؟!!!!!!!!:obm: من کی ام؟!!!!!!! اینجا کوجاست؟!!!!!!!!!(تاکید موکد):th_scratchhead: یک شیربرنج واقعی!... که اولین جنس مخالف از هر نوعش بهش سلام می کنه...حس می کنه دنیا رنگِ دیگه شده براش! و یک دفعه وا می دهو وا می ره عین یک کیک تاریخ مصرف گذشته ی خامه ای! پ.ن:بله تاریخ مصرف یک گلِ گلخونه ای هم یک روز تموم می شه.... وقتی از گلخونه بیاد بیرون! 17 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بعد از یه هفته اومدم انجمن میبینم. به!!!!!!!! همه عوض شدن. مدیر شدن. کاربر ویژه شدن. مسئول شدن. ایول بابا. حالا اگه یه ماه برم چه شودددددد 12 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ یادت باشه یه جوری رفتار نکی که دیگران به خودشون اجازه بدن به راحتی با حرفا و رفتارشون ببرنت زیر سوال!!! خودم با خودم بودم 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ یه سری آدما هستند هرچی که مراعاتشونو میکنی پررو تر میشن. عمرا بفهمن داری کوتاه میای چون نمیخوای ناراحتشون کنی. ولی یه جایی میرسه که دیگه کم میاری و میگی : پاشو جمعش کن بابا فکر کردی کی هستی . اصلا همینه که هست ! 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اصلا میدونی پول در اوردن چقد سخته ؟ میدونی اون بابا چه جونی میکنه تا پول دربیاره تو رفاه باشی تو ؟ قابل توجه دخترای ولخرج که 40 تومن میدن پای یه عروسک فسقل 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی احساس میکنی بعضی آدما کنارت هستن که بهت آرامش بدن و آرومت کنن واسه همینم بابت محبت های نکردشون کلی واسشون مایه میزاری اما همونا میشن بلای جونت اعصابتو خرد میکنن !! چقدر منفورن این آدما !! حال آدمو بهم میزنن .... امروز دست یکیشون واسم رو شد .... حالت تهوع گرفتم بعد از دیدن رفتارش ... کاشکی این پست رو میخوند و میفهمید که ازش متنفر شدم! :icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بعضیا واسم غریبن اهایییییییییییییییی غریبه نیا سمتم 13 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بی خبر از حال هم بودن چه سود بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود گر نرفتی خانه اش تا زنده است خانه ی صاحب عزا تا صبح خوابیدن چه سود گر نپرسی حال من تــا زنده ام بعد مرگم اشک و نالیدن چه سود ..... 13 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ شنیدن بعضی کلمات کوچیک درسای بزرگی میدن که تا اخر عمر از ذهن ادم پاک نمیشن و بعضی وقتا همین چندتا کلمه ی کوچیک ادمو به چه جاهایی میرسونه ... 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ چه روز عیدی بود سر صبحی اعصابمون به هم ریخت داشتیم خیر سرمون میرفتیم سر کارررررررررررررررررررررررررررر یه خاور اومد زد به ماشین ن تا همین الان در گیر اون بود اعصابمون بهم ریخت سر صبحی هم از کار موندم م هم اعصابمون به هم ریخ 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی اوقات مینویسی اما نه برای دلت.. برای نگاه اون مینویسی مینویسی تا بیاد بخوندشون اما دریغ و دریغ و افسوس و افسوس ...هی مینویسی و منیویسی ...از لابلای نوشته هات سرک میکشی تا ببینی اومد.... اما نه... نیست... نیومده... هنوز که نیومده... پس بازم ادامه میدی و مینویسی... از دلت ..از نگاهت... از غمهات و از گلایه هات... مینویسی که امروز هر چی منتظر شدی که صدای چینی بند زن رو از توی کوچه بشنوی ...تا صداش کنی که دل مهربونت رو بند بزنه ... صدایی نیومد... مینویسی که هنوزم دلت شکسته مونده ... مینویسی پس کجایی . چرا نمیای ببینی 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ حتی اگه اینجا تو این شهر نباشی...یا حتی باشی و به یادم نباشی...برای شادیت دعا میکنم. گاهی وقتی کم میاری باید یادت باشه یکی هست که حواسش بهته ...پس باید محکم باشی. 14 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ کاش می شد یه وقتایی از زندگی مرخصی گرفت! از این دنیا می رفتی بیرون بعد هر وقت حالت بهتر شد،یه کمی روبه راه شدی اون وقت برمی گشتی... الان به شدت مرخصی لازمم... :hanghead: 14 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ خوشبختی، فاصله بین این بدبختی تا بدبختی دیگر است مممممممممممممممممممممممممممممممممممم چارلین چاپلین 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ چیزهایی هست که نگی بهتره ... حس هایی هست که خاک بخوره خیلی بهتره .......... باید گاهی بی رحم بود ! 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ متنفرم از این همه سیاسی کاری ، واقعا چه اهمیتی داره اسم فلان عوضی اول بیاد فلانی دوم یا چه اهمیتی داره دامه برکاته باشه یا دامه افاضاته ، واسه این اراجیف 2 ساعت وقت ده نفر آدم گرفته میشه ، خدایی مملکته داریم:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا تا حالا حس خفگی نداشتی؟ دلم می خواد بیای روبروم و زل بزنم و تو چشاتو بگم مگه خدا نیستی؟ اخه تو چه خدایی هستی؟ . . . 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده