*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اينقده بدم مياد از آدمايي كه دخنشونو باز ميكنن و ميزارن هر چيزي ازش بيرون بياد 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ تراکتور انسانی چیست موجودیت که موبایل نداره نه خواب دارد نه خوراک نه جمعه دارد و نه شنبه نه روز دارد و نه شب شبانه روز سر کار است ساعت 7:21 دیرم شد سرویس رفت:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ چقدر بعضی آدما رو دارن خدا می دونه.... طرف بهم یه چیزی بدهکاره...همچین پیغام می ده به آدم که یکی ندونه انگار من بدهکارم بهش.....بچه پر رو 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ بعضی ترانه ها رو که ادم گوش میکنه میگه خدایا من کی درد و دل کردم براش که همچین آهنگی رو برام خوندش [flash= width = 100 height = 40] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلم میگیره این آهنگ معرکست و حقیقت 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ معجزه ای که یک لبخند میکند برندهای برتر لوازم آرایشی و جراحی های پلاستیک از آن عاجزند.. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دلار: ۲۴۷۴ تومان دلار: ۲۴۷۰ تومان دلار: ۲۶۱۰ تومان دلار: ۲۶۲۵ تومان . . دلار: ... دلار: ... . . . با اینا زندگی رو سر می کنیم.. . . این است زندگی ای که دوست داشتیم این است زندگی ای که دوست داریم . . فریاد من شکایت یه روح بی قراره... . . . 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ بنوش.. . . . به سلامتی جهنمی که در آرزوی بهشت..ما را به ایستگاه مرگ هدایت می کند... . 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ به دختری که آزادانه موهایش در باد می رقصد فکر کن.. . . به لبخندی فکر کن که از ته دل است.. . . به جایی فکر کن که تا حتی داریوش نگوید " اینجا در این قطب سکوت، کابوس طولانی تره..". . . . به منی که به قول عماد رام و الهه " لب از برون خندد، دل از درون گرید.." وصف حال اینروز و هر روز منه.. . . به منی که شبیه تو هم نیستم تا حتی.. . . فکر کن... . . به روزاهایی فکر کن که شاید هرگز نبینی.. به روزهایی که حتی جواد یساری هم در اینجا آزاد بخواند " صبر ایوب زمان.. صبر من است..) . . فکر کن.. . . حتی اگر بر روی افکارت هم پسورد بذارند..که تا حتی خود تو هم نتونی رمزش رو با هیچ Decoder ی باز کنی.. . . . فکر کن.. . . آماده ای؟؟؟ بخند... لطفا".. . . 3 2 1 چیک چیک .. . . صد سال آینده عکس شما آماده است.. . . تا اون روز تاوان پس بدهید لطفا"... . 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ چند صد هزار بار گفتم تو این تاپیک کپی نزارین ..... 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا فکر میکنم خدا حواسش به من نیست مثل دیشب... یه قولی بهم داده بود، زد زیرش... خدایا؟ بازم بهت فرصت بدم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ این همسایه بالاییمون کیبورد خریده ینی روزی 50 بار خوابهای طلایی رو میزنه 14 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ "دوست دوست داشتن دلیل نمی خواهد ... " ولی نمی دانم چرا ... خیلی ها ... و حتی خیلی های دیگر ... می گویند : " این روز ها ... دوست داشتن دلیل می خواهد ...و هدفت از دوست داشتنش چیست؟؟با معرفت با مرام عشقی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه روز به حرفم می رسید که ....... دوست داشتن دلیل نمیخواد دل میخواد دل.... دوست داشتن ..........زیباست ....ودوست داشته شدن زیباتر(آتروس) 17 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ خدایا... چسب زخمام تموم شده... نذار بیشتر از این دل بی صاحبم شکسته تر بشه... دل لعنتی من... 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ معشوقه به سامان شدتا باد چنین بادا ....... کفرش همه ایمان شد تا باد چنین بـــــادا ملکی که پریشان شد از شومی شیطان شد....باز آن سلیمان شد تا باد چنین بـــــادا شب رفت صبوح آمد، غم رفت فتوح آمد.......خورشید درخشان شد تا باد چنین بـــــادا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 13 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ حالیا مصلحت وقت در آن می بینم که کشم رخت به میخانه و خوش بنشینم جام می گیرم و از اهل ریا دور شوم یعنی از اهل جهان پاک دلی بگزینم جز صراحی و کتاب ام نبود یار و ندیم تا حریفان دغا را به جهان کم بینم سر به آزاده گی از خلق بر آرم چون سرو گر دهد دست که دامن ز جهان برچینم بس که در خرقه ی آلوده زدم لاف صلاح شرمسار از رخ ساقی و می رنگینم سینه ی تنگ من و بارغم او؟ هیهات! مرد این بار گران نیست دل مسکین ام بر دل ام گرد ستم هاست خدایا مپسند که مکدر شود آئینه ی مهر آئینم من اگر رند خراباتم و گر حافظ شهر این متاعم که همی بینی و کم تر زینم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ امــــروز رفتیم بهشت زهرا !! یه آرامـــــــش عجیبی اونجا بود که تاحالا حس نکرده بــــــودم ....یه سکـــــــــوت پر معنا، شمــــع های خامـــــوش و روشــــن و.... آدمهــــایی که برای امواتشـــون خیرات میدن.... کســــایی که سالهـــــــا از مرگشون میگــــذره و یه حســــی بهم میگفت که دیگــــــه به آرامــــــش رسیدن.... دلم میخواســــت جای یکی از همــــــونایی باشــــــم که غرق تو آرامشـــــه و از اون بالا ها به من نگــــاه میکنه و به دغدغه هـــــای ذهنیم میخنـــــده.... روحشون شاد و قرین رحمت و آمرزش 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ اگر به باده مشکین دلم کشد شاید که بوی خیر ز زهد ریا نمیآید جهانیان همه گر منع من کنند از عشق من آن کنم که خداوندگار فرماید طمع ز فیض کرامت مبر که خلق کریم گنه ببخشد و بر عاشقان ببخشاید مقیم حلقه ذکر است دل بدان امید که حلقهای ز سر زلف یار بگشاید تو را که حسن خداداده هست و حجله بخت چه حاجت است که مشاطهات بیاراید چمن خوش است و هوا دلکش است و می بیغش کنون بجز دل خوش هیچ در نمیباید جمیلهایست عروس جهان ولی هش دار که این مخدره در عقد کس نمیآید به لابه گفتمش ای ماه رخ چه باشد اگر به یک شکر ز تو دلخستهای بیاساید به خنده گفت که حافظ خدای را مپسند که بوسه تو رخ ماه را بیالاید 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ آخ جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون بارووووووووووووووووووووووووون 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اولی -به هر حال اینجوری لازم نیست وانمود کنم در عالی ترین و ایده ال ترین یا حتی در وضعیت مناسبی هستم،! دومی - چه جوری ؟ اولی - اینجوری دیگه، وقتی کم حرف بزنم و هیچ واکنشی نسبت به دیگران نداشته باشم . دومی -نه این خوب نیست ولی . اولی -اخه منم مثل بقیه زندگیم پر شده از هزار مشکل ریز و درشت ، زندگیم کارخونه تولید درد و مشکل شده هر روز یه محصولی. دومی - هوم میدونم منم تولیدی درد دارم اورجینال ...درد تموم شدنی نیست باید باش جنگید زمان لازم داره اولی - هوووووم دومی - (سیگار میکشه و مثه اسب لوک خوش شانس رو به افق ناپدید میشه ) 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اینجا خوب باران می بارد همسفر فضای سینه ی تو را نمیدانم ، اما آسمان شهر من هائد گونه است(!) دلم بیابان بی آب منزلگاه شرقی توست ، نگاهت باران پاییزی جمعه شب آسمان شهر منست بیادت باران می نوشم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده