Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ گاهی وقتا با خودم فکر میکنم که اصلا فکر نمیکنم!!! 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ الان فقط عاشقه این شکلکه شدم 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ دارم میام پیشت ، جاده چه همواره ... هوا چقدر بویِ، عطر تورو داره ... 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آخیییی....این اهنگههه.... بقیشم اینه: جاده چه همواره هوا چقد صافه شب داره موهای سیاشو میبافه فقط تو میفهمی امشب چه خوشحالم از این خوشی لبریز رویاییه حالم... . . . این اهنگه رو گوش میدم یاد قطار میفتم....تو راه اهواز به تهران همش این توو گوشم بود... 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ گاهی وقتا حالم از این بهم میخوره که از چیزی حالم بهم نمیخوره!!!! 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...... صدامو میشنوی؟!!!!! جوابمو بده.... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دست از سر کچل خدا بردارید بابا! عوض هی صدا کردن های بی جواب انرژی و اراده خودتون رو به کمک بخونید.... 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ توهین نمیکنم اما قابل توجه بعضیا: خدایی که من میشناسم "همیشه" به حرف بنده هاش بهتر از خودشون گوش میکنه.... شما رو به هر خدایی که میشناسید ناشکری نکنید کم دستتونو گرفته؟ کم توی سختی ها نجاتتون داده؟........... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ یعنی این پشه ...... از یک ساعت پیش منو ....... از بس تو چشم و چالم رفته. تمام تنم خارش گرفته از دست این ........ و ......... 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هوس برف کردم دلم هوس یه نیمه شب برفی رو کرده :mornincoffee: 13 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ امروز دوباره دلم شکست از همان جای قبلی ... ! کاش میشد آخر اسمت نقطه گذاشت تا دیگر شروع نشوی ... ! کاش میشد فریاد بزنم : " پایان " دلم خیلی گرفته است ... اینجا نمیتوان به کسی نزدیک شد .. آدمها از دور دوست داشتنی ترند ... ! 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ترس از شکست از خود شکست بیشتر تورا شکست خواهد داد!نمی خوام به خاطر ترس تنها بمونم نمی خوام.. 15 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هوا گرفته بود... باران به شدت می بارید... کودکی آهسته گفت... خدایا گریه نکن. همه چی درست میشه... اینجا از دیشب یه روند داره بارون میاد... خیلی سرد شده. خدایا غلط کردم.میدونم صدامو میشنوی...:sad0: 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دیکتاتورها دیریا زود می میرند ولی ملت های دیکتاتور آفرین هنوز که هنوزه پابرجاهستند:sigh: 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هرگز از چشم های هیچ زنی ساده نگذرید زن ها خیلی وقت ها با نگاه حرف میزنند خیلــــــــــــی وقت ها. 13 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دلم گرفته از خودم از ادمای اطرافم از خدا... 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ محکم تر از آنم که برای تنــها نــبودنم ، آنچه را که اسمش را غــرور گذاشته ام برایت بــه زمیـــن بکوبــم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دارم یخ میزنم بی تو تا فرصت هست اخه برگرد...... تو این سرمای تنهایی نمیشه حفظ ظاهر کرد جای خالی تو داره همه دنیامو میگیره.......بی تو آسونترین کارا واسم سخت و نفس گیره دیوانه سیاوشم رسما.... 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ وقتی زندگی روی بدشو نشونم میده،اون موقع هست که می فهمم چقدر ناتوانم. زندگی خیلی گه تر از اونی که تو بچگی فکر میکردم.تف به این روزگار لعنتی که حتی نظم و هم رعایت نمیکنه.امروز ناراحتم، به این خاطر که بعضی ادما چقد زود میرن.نه میرن نه میبرنشون.کی؟نمیدونم.امروز ناراحتم به خاطر ظلم این روزگار که هنوز نمیفهمه مادری که 2تا دختر جوون و یه پسر بچه داره هنوز واسش زوده که بمیره.هنوز زود بود... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده