- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ غریبه توی غربت ، نگی چی شد محبت بگی می گن دیوونس ، حرفاس چه بچگونس دلم سیاوش می خواد از نوع قمیشی 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ باد می آید... باران می آید... دارم برای تو مینویسم... بگذار نامه ها و خاطراتمان مرا دوباره عاشق کند... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ الان این جمله ی نادر ابراهیمی تو ذهنمه که: تحمل تنهایی از گدایی دوست داشتن آسان تر است...تحمل اندوه از گدایی همه ی شادی ها آسان تر است...سهل است که انسان بمیرد تا آن که بخواهد به تکدی حیات برخیزد... آسان تر است............. سهل است................ 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ می دانی...؟؟ بعضی ها را هرچه قدر گوش دهی ......عادت نمیشوند! بعضی ها هرچه تکرار شوند ...باز بکر اند و دست نـخورده! دیده ای؟! شنیده ای؟! بعضی ها بی نهایت اند!... اما فقط بعضی ها.. 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ خیلی دلم گیره ... خیلی گرفتارم ... دوست داشتنت خوبه... خیلی دوست دارم... :girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ چند وقت بود خیلی به خودم میبالیدم من کارم روابط عمومیه من ادما رو میشناسم من از کور در نمیرم من خیل صبورم امروز فهمیدم هنوزم با این همه تجربه بی وقت از کوره در میرم و بی گناه مجازت میکنم هنوزم بدجوری د ل میشکنم بعضی وقتا این تلنگرا خوبه میفهمی کجای کاری 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ بوی تند رفتن میاد..... بوی کهنگی حرف ها، بوی خسته شدن از بسته بودن گوش ها..... نمیدانم بو از این خانه است یا از خانه همسایه. اما به هر حال این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست،مشکوکم ........ :JC_thinking: 20 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ حتی با اینکه میدونم به هیچکدوم نمیرسم ، بازم همیشه با رویاهام سرخوش میشم! شما چطور؟ 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ یه وفتایی خوبه آدم خودشو بزنه به کوچه ی علی چپ...خیلی می چسبه :biggrin: 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ گاهی فکر میکنم این موذی نبودن من یه جاهایی به ضررم بوده....چه جوری میشه موذی شد؟؟:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ این روزها سرشارم از معنی ام ... اما زبان دهانم را تفکر داده بر باد ... تفکر جز با عقل نیز ممکن هست که بسی شایسته تر است. 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ یک تخت...یک صندلی.....یک میز.... دفترچه مشق.....با نقاشیه یک پسر که داره با گچ رو تخته می نویسه....بابا آب...بقیه اش نا تمامه.... من و یاد دوران دبستانم انداخت.... دفتر رو وا کردم....حوصله ام سر رفته بود... اول دفتر نوشته ام .... به نام او....او که دوست بود...هست...خواهد بود.... من به یادتم... صدام رو می شنوی... من به یادتم...گاه دست می کشم به چشمام...تو تاری چشمام...باز به یادتم... صدام رو می شنوی.... رو میز یک لیوانه با یک پارچ شیشه ای آب... یک قورت می خورم... می گم به یادتم... از لای کرکره ها نور می اد داخل....کم رنگه....ولی روشن می کنه فضایی که تو توش نیستی... پس منو به یاد می اندازه که بگم به یادتم..... من حق ندارم داد بزنم....آخه رو دیوار قاب عکسی هست که میگه هیس... پس آروم میگم... حدا کنه بشنوی... من به یادتم... 14 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ فردا روز مهمی هست اما من دل و دماغ 5 سال پیش و ندارم میدونم خب دلش خیلی میشکنه از بی ذوقیام اون پر از شوق داره این راهو میره واسه اولین بار ولی واسه من این راه یه راهه تکراریه خب چی کار کنم شرمنده ام همیشه به روم نمیاری و این منو بیشتر میشکنه کاش یه بار بگی از دستم خسته شدی ولی نمیگی که ... دوست دارم هر چند که خیلی کم پیش میاد بهت بگم خیلی دوست دارم 18 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ گاهی اوقات بعضی آدما با رفتارشون اعصاب آدم رو خورد میکنن... ولی اگه بدونی که رفتار اون از یک مشکل و یا بیماری ناشی میشه عصبانی که نمیشی هیچ... دلتم براش میسوزه... :there: 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ اگه شد ما یک بار بلال بخوریم،این ذرت هاش لای دندونمون گیر نکنه !!! تا میایی قورت بدی،هی باید لای دندونت را تمیز کنی. ما نفهمیدیم بالاخره این بلال لذت بخشه یا زجر آور !!! :JC_thinking: 15 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ بازم دوستای ابتداییمو تو ف.ب پیدا کردم...یکیشون عکس دبستان رو گذاشته دلم گرفت بدجوری... 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا من هرچی تو f.b میگردم دوستای دوره دبستانم پیدا نمیشن! رفیقایی داشتیما! کلا با تکنولوژی غریبه هستن... :icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ وقتی پشت تلفن ازم پرسید خوبی گفتم خوبم خندون هم جوابشو دادم خیلی پر انرژی صدامو کردم کپی شادی تا خیالش ازم اسوده باشه اخه خودش خیلی فکر داره دیگه نمیخوام فکرش درگیر منم بشه اخ اگه بتونم این روال رو تا اخر در پیش بگیرم اخه اگه بتونم این طاقت صاب مرده مو فولادیش کنم اخ اگه بتونم دم فرو ببندم سارا خانوم بزرگ شو خانوم شو سارا خانوم طاقت بیار سارا خانوم جنستو پولادین کن وگرنه باختیا 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ شیخ، دلم بدجوری برای پاستیل هات تنگ شده..... هر جور شده بهم برسون، تنم درد گرفته. 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ بزرگترین جرم من اینکه میخوام خوب باشم!!! 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده